Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Butun yasantimi biliyormuş gibi konusamazsiniz ben cocugum için çalışmıyorum çalışmaktan gocunacak bi insan değilim kreşe güvenemem kıt kanaat fakirlikten ölmüyoruz kötü bi dönemdeyiz o kadar teyzesini istedi sadece teyzesini çağırdık ben annemin ilişkisine hayatına karışmam mesafeliyim aslada gamsız bi insan olmadım 28 yaşındayım çalıştım ev aldım araba aldım ehliyet aldım lise okuyamadım açıktan yazıldım kurslara katıldım boş durmuyorum

Eşiniz günde 20 saat mi çalışıyor 20 saat çalışıyorsa günde 2-3 saatlik uykuyla mi ise gidiyor.

Piknik olayında eşiniz haklı adam ailecek izin gününde eğlenmek ve vakit geçirmek istemiş ama aileniz yüzünden zehir olmuş.Kizinizin poposunu isirdiginda eşiniz kizmis ama olayı öğrendiğiniz anda sizde tepki gösterecektiniz aslında olayın yaşandığı an eşiniz tepki gösterip hadi gidiyoruz diyecekti orda kalmaya devam etmeyecektiniz.

Hic akrabası olmasın mı annesiz babasız büyüdüm içimde ukte o kafar yalnız kaldimki çocuğumun bu konuda yalnız olmasını istemedim ama seviyeliyim
olmasın sizin varda ne işinize yarıyor dertten başka. metres anne sevgilisi falan allah vermesin de ben siler atardım annemi

Bu durum bile görüşmemek için yeterli

Kreşe guvenemem diyip eve kapattığı cocugun sosyallessin diye gorusturdugu anannessinin sapik sevgilisi tarafindan g.tünün isirilmasi şoku

Eşimin tepkisini anlamıyorum hiç bisey yokmus gibi devam etti akşam söyledi bende istemiyordum gelmelerini cagirmadikta

Çok karman corman yazdıkların.
Ama okuduğum kadarıyla esine hak verdim.
Kendi adıma o yorgunlukta bende kimseyi çekemem. Vallahi bazen kendi çocuklarima bişey hazırlarim masaya koymayı gözüm kesmez..
Ayrıca annenizle mesafe can gerisi heyacan gibi.ne demek o onun çocuğu falan değil. Adam annenizin kocası değil. Çünkü adam bekar değil.Çocuk bu çarpık ilişkiye şahit olmasındansa yalnız olsun daha iyi.
Çocuğunuzu o adamdan uzak tutun

Sadece kiziniza yapilan taciz icin bile ortaligi ayaga kaldirmaniz, annenizle gorusmeyi kesmeniz gerekir. Kocaniz olacak o adam da bostan korkulugu gibi duracagina adamin agzima bi tane cakamadi mi? Hadi agzina cakmasin bari toplanin evinize donun, adami kovun. Daha niye annem de annem diye diretiyorsunuz varsin anneanne bilmeden büyüsün kiziniz. Anneannesi normal bir insan degil bide pesine sapik takmis geziyorlar

Adam ısırmış. Anasıda ne var bunda onunda torunu var demis
Büyük konuşmayayım da, hatta konuşayım böyle bir şey başıma gelecek o günün sonu karakolda biter. Ana konu mangal değil de bu adam olmalıydı. Size ve ailenize diyecek hiçbir şey bulamıyorum. İğrenç fikirler, iğrenç yaşam tarzı. Ayrıca bu durumu görüp bir şey yapmayan kocamın kafasını da közlerim o mangalda.

Kreşe guvenemem diyip eve kapattığı cocugun sosyallessin diye gorusturdugu anannessinin sapik sevgilisi tarafindan g.tünün isirilmasi şoku
Hanımefendi çocuğumun arkadaşları var akrabası yok annemin ilişkisi 10 yıldır var ve onu tanıyan herkes bu durumu kabul etmiş durumda ben adam la konusmam etmen çok nadir eşimde aynı niye getirdi anlamıyorum rezillik ben adamla konustum yerin dibine soktum öğrendikten sonra

çocuğum 4 yaşında. iki yaşını bitirmeden kreşe verdim. Bu üçüncü senesi okulunda.
el şakası bile yapılmayan yerde başına ne gelebilir kızınızın? annenizin sevgilisi yetmiş 4 senedir sakindiginiz çocuğa zarar vermeye
günde 20 saat çalışıp piknik yapmak isteyen insana sizin düşünüp ailece gidelim demeniz gerekirdi.
kızınıza da gereken yerde hayir demelisiniz. teyzesini istedi nerden bilelim diye bisey yok.
30 yaşındayım yıllardır anamı babamı tanırım o yüzden en ufak bi soru işareti kalacaksa kafamda kimseyi dahil etmem planıma.

konunuz nerden tutsanız elinde kalıyor insanın.

Akraba gerekli bisey degil yalniz

Adamı güvenip sofranıza oturtuyorsunuz ama kreşe güvenemem re re re rö rö rö
Tamam oldu.
Şahsen ikna oldum.
Çocugumun akrabası olmasın mı ? diyerek metres hayatı yaşayan anneniz ile o adamı seviyeli (!) de olsa o nasıl bir seviyeyse çocugunuzun poposunu ısırabiliyor aynı ortama sokabilirken korkma, kreşe gelirken caaaanım cocuuuma kıyamam.
Hay ben sizin mantık silsilenize öleyim.

Eşim pasif kalmis buna anlam veremiyorum o anda tepkisini vermeliydi bana soylemeliydi

Siz piknik alanında hiç mi görmediniz? Eve gidene kadar eşiniz hiçbir şey demedi mi? Fark etmediniz mi piknik alanından uzakta mıydınız? Diyorum ya, o adamın oracıkta dişlerini sökmeye başlamamam için beni tutmaları gerekirdi, eşinizde de var kabahat. "Nabıyon sen koca herif?!" diyebilirdi, çocuğu alıverirdi.

Eve gittiniz, sonradan öğrendiniz diyelim hadi hepsini; burada kalmasın. Bunun uyarısını sert yapın, çocuğunuzu annenize güvenip de "Nasıl olsa annem var yanında" diye o herifle asla aynı ortamda tek koymayın.
Çocuğuma o hareketin yapılmasına izin veren, üzerine de herifi savunacak olan annenin de alnını karışlarım ayrıca.

Siz naparsınız bilmem.

Aynen kesinlikle..mesafenizi koyun.keske kimseye haber etmeden üçünüz gitseydiniz.sizin sıkıntılı aile ilişkiniz
Mesafemizi koruyoruz zaten çağırmadık teyzelerine çok düşkün o yüzden mesafeli görüşüyoruz çok dikkat ediyorum herseye ama planladigimiz gibi olmadı hiç bisey çıldırdım zatennadamin yaptığına yıllardır bizde tanıyoruz seviyor çocuğu ama o çok çok fazla kimse benim çocuğuma karışamaz esim korkuyor pasif bi insan resmen korkmuş adamdan orda hiç bisey yokmus gibi durdu bana söylemedi

Bunların olacağını nerden bilelim kızım teyzesin istedi
Nasıl bilmezsiniz , insan kendi ailesini tanımaz mi , hayır farklı koşullarda olsa tamam çağırın da , eşiniz zaten çok yoğun çalışıyor , kırk yılda bir kızıyla vakit geçirmiş , ne gerek var onu bunu çağırmaya , kimse yardım etmedi diyorsunuz , huyunu suyunu bilmiyor musunuz kardeslerinizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…