Problem ne olabilir?

turuncumercimek

Kendine güvenen kazanır..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
153
467
18
37
Merhaba hanımlar. 2 çocuğum var. Ergenliğimden beri adetlerim düzenlidir fakat 3 4 aydır sürekli gecikiyor. Kasiklarımda şiddetli ağrı ve yoğun kötü akıntım var. Bir ay önce doktora gittim devlet hastanesi olmasındanmıdır nedir doktor hanım vajinal ultrason çekerken sekreterine biseyler söyledi ama anlamadım 16 mm dediğini anladım sadece. Simir aldı bir ay sonra çıkar bu arada 5 gün fitil kullan enfeksiyon olabilir dedi bu kadar başka hiçbir açıklama yapmadı. Fitili kulladım akıntım daha koyulaştı kahverengine döndü sonra yine eski yoğun akıntım ve ağrım devam ediyor. Şimdi o gittiğim hastane pandemi hastanesi olmuş sonuçları da vermiyorlar virüs bitince gelin dediler. Başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama virüsten dolayı korkuyorum. Sizin fikirlerini sormak istedim en kötü ihtimalle ne olabilir?

Büyük ihtimalle sizde kist var ondan yogun akıntı ve lekeler oluyor sonuçlarınızı İnternet üzerinden baka bilirsiniz

Kist olsa söylerdi belki de endometrium kalınlığı söyledigi. Bence bir doktora daha görün ama akıntı enjeksiyon belirtisidir illa kist değil yani.

Kist olsa söylerdi belki de endometrium kalınlığı söyledigi. Bence bir doktora daha görün ama akıntı enjeksiyon belirtisidir illa kist değil yani.
Evet onu ben de düsündüm çünkü o gün yine adetim gecikmişti rahim kalınlığım da olabilir. İşin kötüsü vajinal muaynede çok canım yanıyor günlerce etkisinden çıkamıyorum psikolojik olarak da. Gideceğim hastanelerde virüs olma ihtimali çok yüksek. Burda positif vaka sayısı fazla. Hastaneye gitmek hiç istemiyorum o yüzden. Önemsiz birşeyse boşuna sıkıntıya girmek istemiyorum

Kist olabilir. Tavsiyem sogan kuru yapin. Kist olsa da olmasa rahim temizlenir. Bir zarari yok sonucta, aksine cok faydasi var. Hic aksatmadan saati saatine yaparsaniz cok faydasini gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…