- 15 Temmuz 2016
- 7.916
- 13.250
- Konu Sahibi Bircenur45
Günlük ped asla kullanma, zaten doktorlar kullanmayın kullanmayın diye uyarıyor.
Havuzdan belirti vermeyen cins idrar yolu enfeksiyonu kaptığım için bu sorunu yaşadım.
Belirtim hiç olmadı. Devamlı sorunlu akıntı sorunu başladı.
Ama akıntı çok fazla degil hiç zaman ara ara değişik oluyordu.
Bu konularlar da hiç bir ilgim ve bilgim yoktu.
Neyse evlendim gördüm göreceğimi.
Bu mikrop ilerliyor, sol tüpüme hasar veriyor enfeksiyon doluyor içi, genişliyor, bağırsağıma yapışıyor, karın zarlarım, birbirine yapışıyor ve rahimde karın zarına yapışıyor.
Tüpüm alındığı gibi sorun ortadan kalktı.
Evet sen diğer arkadaşların dediklerini uygulama, fitil, şeker, probiyotik vs vs.
Evlendikten sonra iyi bi merkezde rahim filmi çekil, bu hayatta olmaz olmaz diye bişey asla yok tüpün hidroselpenk olup icindeki enfeksiyonlu sıvı rahmine akıyor ise kurtulamazsın bu sorundan.
Havuzdan belirti vermeyen cins idrar yolu enfeksiyonu kaptığım için bu sorunu yaşadım.
Belirtim hiç olmadı. Devamlı sorunlu akıntı sorunu başladı.
Ama akıntı çok fazla degil hiç zaman ara ara değişik oluyordu.
Bu konularlar da hiç bir ilgim ve bilgim yoktu.
Neyse evlendim gördüm göreceğimi.
Bu mikrop ilerliyor, sol tüpüme hasar veriyor enfeksiyon doluyor içi, genişliyor, bağırsağıma yapışıyor, karın zarlarım, birbirine yapışıyor ve rahimde karın zarına yapışıyor.
Tüpüm alındığı gibi sorun ortadan kalktı.
Evet sen diğer arkadaşların dediklerini uygulama, fitil, şeker, probiyotik vs vs.
Evlendikten sonra iyi bi merkezde rahim filmi çekil, bu hayatta olmaz olmaz diye bişey asla yok tüpün hidroselpenk olup icindeki enfeksiyonlu sıvı rahmine akıyor ise kurtulamazsın bu sorundan.