Yaaa allah sizin yardımcınız olsun umarım bir an önce geçerOğlum 3.5 yaşında,biz de tam rahat ettik derken yine başladı krizler.Odadan çıkarken önce o çıkacak,tabağını odaya o götürecek,obur çocuk iken yemek reddi de başladı hayır dediyse bitti,sabah sabah pilav tarhana çorbası makarna istemeler,olmayınca tepinerek ağlamalar,bu arada her şeye ama her şeye hayirrrr, onun uzandığı koltukta kimse oturnayacak vs kök söktürüyor yani
Allah yardımcımız olsun
Ya cahil miyizHala kuş alma deme sebebinizin kuşun alışmaması olduğunu sanıyor,çocuk seveyim derken azıcık fazla sıksa kuşu öldürür, kuş küçücük bir sıkmalık canı olan bir hayvan ama kuşun canı kimin umrunda değil mi? Çocuğu oyalayacak bir oyuncak bulundu sonunda...
Bunu duyduğuma gerçekten sevindimKuşu aldık kuş mutlu oğlum mutlu . Daha önce aldığımız kuş malesef ki baya büyükmüş ve bize asla alışmamıştı . Yeni kuşumuz daha bebek ve oğlumla çok iyi anlaştılar . Yemek masalarında bile bizimle günde 3 kere kafesten çıkıyor yani evimizin bireyi oldu
Eğer anne baba dikkat ediyorsa sorun değilde daha önce kuş verdikleri için uyarmak istedim mesela benim yakınımın çocuklarına almışlar hiç ilgilenmemişler valla hayvan bize geldiğinde o kadar korkaktı ki yeni ailesinde hayvan yeniden doğdu resmen.benim şahsi fikrim bu ama çocuklara en az 5-6 yaşında hayvan almak daha mantıklı geliyor.Hala kuş alma deme sebebinizin kuşun alışmaması olduğunu sanıyor,çocuk seveyim derken azıcık fazla sıksa kuşu öldürür, kuş küçücük bir sıkmalık canı olan bir hayvan ama kuşun canı kimin umrunda değil mi? Çocuğu oyalayacak bir oyuncak bulundu sonunda...
İlk kuşumuzun karakteri çok sertmiş aylarca alıştırmak için uğraşmıştık elimize gelmiyordu kafesten çıkartmak çok zordu geri koymak çok zordu asla alışmak istemedi ve aylarca birlikte yaşadık birde . Arkadaşımıza verirken üzülmüştüm ama bizimle yaşadığında da inanılmaz huzursuzdum .ilgilenmemiz gerekiyordu ama gelmiyor dokundurmuyordu vs vs ki gerçekten çok sakin düzgün davranıyor olmamıza rağmen . Ki o zaman oğlum daha küçüktü ve kuşu görünce çok mutlu oluyordu . Şimdi sabah gözümüzü kuşun yanında açıyoruz kahvaltımızı onunla yapıyoruz oyun oynarken oda bizimle oluyor . Oğlum mutlu ve zaten gerçekten hiç bir kötü davranışı yok ne insanlara ne eşya nede hayvanlara karşı . Sadece yukarıdaBunu duyduğuma gerçekten sevindim
Totom2 kanat mıhahahBenim bebede 3 yaş 2 aylık inadım inat totom iki kanat modunda. 3 yaşla birlikte ben merkezcilik başladı. Artık saldım çayıra valla bitmiyo sendromlar
Üzmek istemem ama 3 yaş daha fena. Herşeye bir cevap bir itiraz herşeyi reddetmek. Sabrımın son raddesine gelip kızdığım zaman bana bağıramazsın diyo ahahahTotom2 kanat mıhahahAy şuanda 2 yaşta aynı demekki arada bir fark yok ki
Hahaha şimdi de herşeye hayır diyor birde parmağını sallıyor banaÜzmek istemem ama 3 yaş daha fena. Herşeye bir cevap bir itiraz herşeyi reddetmek. Sabrımın son raddesine gelip kızdığım zaman bana bağıramazsın diyo ahahahöyle yani çok şeyapma bitmeyecek çünküm
Birde ben ona bağırsam ( itiraf ediyorum ki nadirde olsa sesim yükseliyor ) o bana 10 kat daha fazla bağırıyorÜzmek istemem ama 3 yaş daha fena. Herşeye bir cevap bir itiraz herşeyi reddetmek. Sabrımın son raddesine gelip kızdığım zaman bana bağıramazsın diyo ahahahöyle yani çok şeyapma bitmeyecek çünküm
Çocuklar gerçekten çok akıllılar ve algıları çok açık. Bazen güzellikle anlıyor ama çoğu zaman anlamak istemiyorBirde ben ona bağırsam ( itiraf ediyorum ki nadirde olsa sesim yükseliyor ) o bana 10 kat daha fazla bağırıyorbu demek oluyor ki senin çocuğun özelliklerini gösteriyor dil gelişimi ilerleyince bana seninki gibi şeyler söyleyecek . Birde geçen öyle sesin yükseldi sonra pişmanlıktan ağladı gelmiş sırtına pat pat yapıp güya beni teselli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?