Prezervatif meselesi...

Test yaptım biraz önce ama hiçbir şey çıkmadı tek çizgi falan sabah mı yapmam gerekiyordu acaba
Tek çizgi bile çıkmadıysa test bozuktur. Genelde sabah ilk idrarla yapılır ama ilerleyen saatlerde de yapılsa tek çizgi çıkar. Hamilelik varsa 2. Çizgi de çıkar.

Prezervatifle içerde boşalıyor. Bugüne kadar hamile kalmadım
Ya canım bende sadece 1 kere içime boşaldı prezervatifle gecikince kuruntu yaptım bende iyice internette de kalabilirsin diyenler olunca iyice telaşlandım stresli zamandan geçtim uyku düzenim değişti tamamen ona bağlıyorum ama bilemiyorum regl olunca ilk buraya yazıcam

Yırtılma olmadığı sürece sorun yok bosalabilir ama kurbanı olabilirsiniz . Bimden prezervatif alıp 4uz çocukları olan aile gibi mağdur olursunuz

Canım sevgilim doktor demiştin ona sorsana gerçi anlamıyorlar galiba benimki de ortopedi cerrahıydı bende geçenlerde aynı durumu yaşadım

Evet canım ilk ilişkimdi ama gecikince regl kurt düştü içime internete bakınca da kalabilirsin diyenler olmuş sürekli kendi kendime belirtiler varmış gibi kuruntu yapıyorum
Asla hamile filan değilsin net eminim bun ilk ilişki sonra sabaha kadar korunmasız ilişki yaşamış gibi insan psikoloji gidiyor. ZAMAN işe düzeliyor sonra panik atak hali

Son kullanma Tarihi, poşetin sağlam olması (içinde hava olacak), poşetin düzgün açılması (tırnaklamadan, makaslanmadan düz elle), düzgün takılması (tersi düzü önemli, tersini takıp çevirme at çöpe yeniden aç, ucundaki haznede hava olmadan tak, takılan ürünü ucunda bırakma en sona kadar yerleştir.) eğer karşı taraf-taraflar tek eşli değilse muhakkak oral bariyer kullan. Bir de yedekte muhakkak kayganlaştırıcı güzel bir ürün olsun, keyif yerine eziyet çekilmesin.
ereksiyon kaybolursa kullanılan ürün çöpeatılıp yenisi kullanılsın.

On beş sene cüzdanda saklanmış olan ömrü tükenmiş ürün sadece senin başına bela olur. Bedava dağıtılan ne olduğu belirsiz ürün başına bela olur. Düzgün olmayan her ürün baş belası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…