- 4 Ağustos 2020
- 38
- 9
- 25
-
- Konu Sahibi matmazelkvrck
Test yaptım biraz önce ama hiçbir şey çıkmadı tek çizgi falan sabah mı yapmam gerekiyordu acaba1 gün gecikme çok normal ve bir sürü sebepten olabilir. Stres yaptıkça gelmez o adet. Ovulasyondan 12 gün sonra testte çıkıyor varsa test yap rahatla ovulasyon tarihini biliyorsan.
Tek çizgi bile çıkmadıysa test bozuktur. Genelde sabah ilk idrarla yapılır ama ilerleyen saatlerde de yapılsa tek çizgi çıkar. Hamilelik varsa 2. Çizgi de çıkar.Test yaptım biraz önce ama hiçbir şey çıkmadı tek çizgi falan sabah mı yapmam gerekiyordu acaba
Bir sorum daha olacaktı çubuk çıkması gerekir de mi test içerisinden idrarı toplamak amaçlı Benim aldığımda yoktuTek çizgi bile çıkmadıysa test bozuktur. Genelde sabah ilk idrarla yapılır ama ilerleyen saatlerde de yapılsa tek çizgi çıkar. Hamilelik varsa 2. Çizgi de çıkar.
Ya canım bende sadece 1 kere içime boşaldı prezervatifle gecikince kuruntu yaptım bende iyice internette de kalabilirsin diyenler olunca iyice telaşlandım stresli zamandan geçtim uyku düzenim değişti tamamen ona bağlıyorum ama bilemiyorum regl olunca ilk buraya yazıcamPrezervatifle içerde boşalıyor. Bugüne kadar hamile kalmadım
Testin markası nedir?Bir sorum daha olacaktı çubuk çıkması gerekir de mi test içerisinden idrarı toplamak amaçlı Benim aldığımda yoktu
Canım attım çöpe ama 5 TL idi aman aman bir şey değilTestin markası nedir?
Zaten prezervatif delik değilse takma kafana birşey olmaz.Canım attım çöpe ama 5 TL idi aman aman bir şey değil
Canım sevgilim doktor demiştin ona sorsana gerçi anlamıyorlar galiba benimki de ortopedi cerrahıydı bende geçenlerde aynı durumu yaşadımYa canım bende sadece 1 kere içime boşaldı prezervatifle gecikince kuruntu yaptım bende iyice internette de kalabilirsin diyenler olunca iyice telaşlandım stresli zamandan geçtim uyku düzenim değişti tamamen ona bağlıyorum ama bilemiyorum regl olunca ilk buraya yazıcam
Kendine gelince anlamıyorlar cidden kendisi de korktu rahatladık sonraCanım sevgilim doktor demiştin ona sorsana gerçi anlamıyorlar galiba benimki de ortopedi cerrahıydı bende geçenlerde aynı durumu yaşadım
Ay ne doktoru merak ettimKendine gelince anlamıyorlar cidden kendisi de korktu rahatladık sonra
Okey de durex de benim içimde kaldı bir seferden fazla. Bir arkadaşımdan ödünç aldım biminkiymiş ama içeride kalmadıben de almadım,
burada korunuyorken hamile kalan bir hanım arkadasa sordum şakasına, bimden mi aldın diye,
eşim almış evet ordan dedi
yaaa ahahah ben şokkkOkey de durex de benim içimde kaldı bir seferden fazla. Bir arkadaşımdan ödünç aldım biminkiymiş ama içeride kalmadı
Yok artık ya oldu olcak birde çelik don giyelimkişiden kişiye değişir bu, prezervatifin amacı içeri boşalanları tutmak ama hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 etkili değil zaten.prezervatif + doğum kontrol hapı olmalı en az.
Asla hamile filan değilsin net eminim bun ilk ilişki sonra sabaha kadar korunmasız ilişki yaşamış gibi insan psikoloji gidiyor. ZAMAN işe düzeliyor sonra panik atak haliEvet canım ilk ilişkimdi ama gecikince regl kurt düştü içime internete bakınca da kalabilirsin diyenler olmuş sürekli kendi kendime belirtiler varmış gibi kuruntu yapıyorum