- 23 Temmuz 2020
- 4
- 6
-
- Konu Sahibi matmazelkvrck
Biz bebek düşündüğümüz için korunmuyoruz.Hanımlar merhaba, sevgiliniz, eşiniz ilişki sırasında içinize boşalıyor mu yoksa her ihtimale karşı çıkarıyor mu, yeni yeni cinselik yaşıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Biz bebek düşündüğümüz için korunmuyoruz.
YAni siz bebek düşünmüyorsanız korunmanız gerekir diye düşüniyorum.
Soruyu tam anlyamadım
Kusura bakmayın siteye yeni üye oldum öğrenme aşmasındayım yanlış yazmışım prezervatifle korunurken demek istemiştim, teşekkürler bu aradaMutlaka boşalır. Biz bebek yapmaya çalışıyoruz.
Ama sorunuz anlaşılmamış. Prezervetifle mi boşalmasından korkuyorsunuz?
Onunla korunabilirsin.Kusura bakmayın siteye yeni üye oldum öğrenme aşmasındayım yanlış yazmışım prezervatifle korunurken demek istemiştim, teşekkürler bu arada
Bizde merveeeeeMutlaka boşalır. Biz bebek yapmaya çalışıyoruz.
Çok ekstra bir şey olmadıktan sonra prezervatif korur zaten.Kusura bakmayın siteye yeni üye oldum öğrenme aşmasındayım yanlış yazmışım prezervatifle korunurken demek istemiştim, teşekkürler bu arada
Biz saldık çayıra mevlam kayira yolunda ilerliyoruz
çok teşekkürler hanımlar biraz tedirgin olmuştumOnunla korunabilirsin.
Ama yine de ona da güven olmuyor sanırım...
Geri çekilme yöntemini kullan istersen
Ama her şekilde hamile kalma riskin var unutma
Yumurtlama ginleri birlikte olma kuzum en iyi yöntem :)
Teşekkürler korku oldu birazcık emin olmak istedimÇok ekstra bir şey olmadıktan sonra prezervatif korur zaten.
Prezervatif içine sperm ile birlikte kaçar ise diye korkuyor heralde.Mutlaka boşalır. Biz bebek yapmaya çalışıyoruz.
Evet o olmuş bir arkadaşın amnesine 2 kez kürtaj olmuş bundan. Şaka gibi hep o kadına denk gelmiş. Yani prezervatif için kürtaj olmak yeni duydum.Prezervatif içine sperm ile birlikte kaçar ise diye korkuyor heralde.
Nasıl yani? Prezervatif mi almışlar, yoksa hamile kalmış da çocuğu mu almışlar?Evet o olmuş bir arkadaşın amnesine 2 kez kürtaj olmuş bundan. Şaka gibi hep o kadına denk gelmiş. Yani prezervatif için kürtaj olmak yeni duydum.
Çıkarmasına gerek yok kalabilir bir anda cok kuculmuyorsa içinde kalma problemi olmazHanımlar merhaba, sevgiliniz, eşiniz ilişki sırasında prezervatifle içinize boşalıyor mu yoksa her ihtimale karşı çıkarıyor mu, yeni yeni cinselik yaşıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Gerçekten şansın böylesi belki de boyutuna göre almamış büyük gelmiş olabilirEvet o olmuş bir arkadaşın amnesine 2 kez kürtaj olmuş bundan. Şaka gibi hep o kadına denk gelmiş. Yani prezervatif için kürtaj olmak yeni duydum.
Ama tecrübesiz değiller ki onu bilirler belki artık sertleşme sorunu başlamıştır ondandır.Gerçekten şansın böylesi belki de boyutuna göre almamış büyük gelmiş olabilir