Prezervatif meselesi...

Son kullanma Tarihi, poşetin sağlam olması (içinde hava olacak), poşetin düzgün açılması (tırnaklamadan, makaslanmadan düz elle), düzgün takılması (tersi düzü önemli, tersini takıp çevirme at çöpe yeniden aç, ucundaki haznede hava olmadan tak, takılan ürünü ucunda bırakma en sona kadar yerleştir.) eğer karşı taraf-taraflar tek eşli değilse muhakkak oral bariyer kullan. Bir de yedekte muhakkak kayganlaştırıcı güzel bir ürün olsun, keyif yerine eziyet çekilmesin.
ereksiyon kaybolursa kullanılan ürün çöpeatılıp yenisi kullanılsın.

On beş sene cüzdanda saklanmış olan ömrü tükenmiş ürün sadece senin başına bela olur. Bedava dağıtılan ne olduğu belirsiz ürün başına bela olur. Düzgün olmayan her ürün baş belası olur.
Sağlık ocağından verilmiş, 2 yıldır açılmayan prezervatifler var. Atayım mı?

Sağlık ocağından verilmiş, 2 yıldır açılmayan prezervatifler var. Atayım mı?
Skt geçmemişse, paketi baş ve işaret parmakla cımbız gibi tutunca yumuşaksa, içinde hava varsa ve güven veriyorsa atma :KK39: ben ya d... ya da o... kullandım hiç onlardan kullanmadım. 10 sene önce iki farklı ark istenmeyen gebelik yaşadı onlarla

Son kullanma Tarihi, poşetin sağlam olması (içinde hava olacak), poşetin düzgün açılması (tırnaklamadan, makaslanmadan düz elle), düzgün takılması (tersi düzü önemli, tersini takıp çevirme at çöpe yeniden aç, ucundaki haznede hava olmadan tak, takılan ürünü ucunda bırakma en sona kadar yerleştir.) eğer karşı taraf-taraflar tek eşli değilse muhakkak oral bariyer kullan. Bir de yedekte muhakkak kayganlaştırıcı güzel bir ürün olsun, keyif yerine eziyet çekilmesin.
ereksiyon kaybolursa kullanılan ürün çöpeatılıp yenisi kullanılsın.

On beş sene cüzdanda saklanmış olan ömrü tükenmiş ürün sadece senin başına bela olur. Bedava dağıtılan ne olduğu belirsiz ürün başına bela olur. Düzgün olmayan her ürün baş belası olur.
Prezervatif mühendisi olmuşsun bacım ben önünde şapka çıkartıyorum korunmayı sizden öğrenecek değilizleri dövmeye gidiyorum.

X