- 4 Ağustos 2020
- 38
- 9
- 25
-
- Konu Sahibi matmazelkvrck
Stresten olabilir. Düşük bi ihtimal olsa bile risk varMERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Test yapmalı mıyım peki bekleyim mi 2 gün dahaStresten olabilir. Düşük bi ihtimal olsa bile risk var
Varsa çıkar yoksa rahatla adeti bekle ama düşük bi ihtimal benceTest yapmalı mıyım peki bekleyim mi 2 gün daha
Risk var hamile olablrsn de olmayablrsindeMERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Korunduk ama ovulasyon döneminde olduğu için mi risk var diyorsunuzRisk var hamile olablrsn de olmayablrsinde
Sperm ucundaydı demişsinzKorunduk ama ovulasyon döneminde olduğu için mi risk var diyorsunuz
Yok başında boşluk var ya biraz oradaydı test yapmalı mıyım peki senceSperm ucundaydı demişsinz
Ben yırtık ucunda diye algıladım
Eğer yırtık değilse sıkıntı olmaz
Yırtık yoktu yaniYok başında boşluk var ya biraz oradaydı test yapmalı mıyım peki sence
Arkadaş da annesinin şeyini nasıl biliyor anlamadımEvet o olmuş bir arkadaşın amnesine 2 kez kürtaj olmuş bundan. Şaka gibi hep o kadına denk gelmiş. Yani prezervatif için kürtaj olmak yeni duydum.
Yok başında boşluk var ya biraz oradaydı test yapmalı mıyım peki sence
Yırtık yoksa teste de gerek yokYırtık yoktu yani
Evet canım ilk ilişkimdi ama gecikince regl kurt düştü içime internete bakınca da kalabilirsin diyenler olmuş sürekli kendi kendime belirtiler varmış gibi kuruntu yapıyorumYırtık yoksa teste de gerek yok
Alttta birikmesi gayet normal
İlk ilişki sanırm tecrübesizsn
Çok düşük bir ihtimalEvet canım ilk ilişkimdi ama gecikince regl kurt düştü içime internete bakınca da kalabilirsin diyenler olmuş sürekli kendi kendime belirtiler varmış gibi kuruntu yapıyorum
Prezervatif %100 koruma sağlar diye bir şey ama söylediğiniz gibi spermler prezervatifin ucundaki boşluktaysa demekki yırtılmamış veya sızıntı yapmamış.Sorun yok yani.Endişe etmeniz normal.MERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Hiç bim şeysi almadım, korumuyor mu gerçekten?prezervatifleyken çıkarmasına gerek yok cınım
bim şeysi değilse korur yeterince
Hiç bim şeysi almadım, korumuyor mu gerçekten?
1 gün gecikme çok normal ve bir sürü sebepten olabilir. Stres yaptıkça gelmez o adet. Ovulasyondan 12 gün sonra testte çıkıyor varsa test yap rahatla ovulasyon tarihini biliyorsan.MERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Aa ben de yırtık sandım yırtık yoksa olmaz zaten altta üstte bir yerde birikecek bu sperm tabi yer çekiminin etkisiyle altta birikmiş.Yırtık yoksa teste de gerek yok
Alttta birikmesi gayet normal
İlk ilişki sanırm tecrübesizsn