Prezervatif meselesi...

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Stresten olabilir. Düşük bi ihtimal olsa bile risk var

Erkek arkadaşım doktor olmaz öyle bir şey korunduk patlama falan da yoktu dedi ama insanın aklına geliyor yine de sonuçta hiçbiri tamamen korumuyor teşekkür ederim canım

Risk var hamile olablrsn de olmayablrsinde

Prezervatif %100 koruma sağlar diye bir şey ama söylediğiniz gibi spermler prezervatifin ucundaki boşluktaysa demekki yırtılmamış veya sızıntı yapmamış.Sorun yok yani.Endişe etmeniz normal.

1 gün gecikme çok normal ve bir sürü sebepten olabilir. Stres yaptıkça gelmez o adet. Ovulasyondan 12 gün sonra testte çıkıyor varsa test yap rahatla ovulasyon tarihini biliyorsan.

Yırtık yoksa teste de gerek yok
Alttta birikmesi gayet normal
İlk ilişki sanırm tecrübesizsn
Aa ben de yırtık sandım yırtık yoksa olmaz zaten altta üstte bir yerde birikecek bu sperm tabi yer çekiminin etkisiyle altta birikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…