Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tecrübem de erkekler daha geç oluyor.Orgazmı engellemez de sanki daha geç orgazm olunur gibi geliyor.Bu süreyede erkeğin dayanması lazım ama tabi kişinin bünyesiyle de alakalı.Yeterince tahrik olmayla falan derken prezervatif hissi azaltır net :)
Biz 1 senedir prezervatiften başka korunma yöntemi kullanmadık zevki azaltma gibi bi olayı yok gayet zevk alıyorum ben eşim de çok memnun.Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Ben de tereddüt ederek başlamıştım zaten zor orgazm oluyorum iyice azalacak sanmıştım ama dediğin gibi orgazmı bile kolaylaştırdı uzun süredir prezervatif kullanıyoruzOrgazmı engellemez tabi ki hatta ben orgazm olamama problemimi prezervatifle çözdüm
Nasıl kolaylaştırdı özelliği ne ki?Ben de tereddüt ederek başlamıştım zaten zor orgazm oluyorum iyice azalacak sanmıştım ama dediğin gibi orgazmı bile kolaylaştırdı uzun süredir prezervatif kullanıyoruz
Canım çünkü hem afrodizyak etkili hem kabartmalı çok işe yarıyoNasıl kolaylaştırdı özelliği ne ki?
Böyle diyince ilgili çekti şimdi bende bi bakıyımmCanım çünkü hem afrodizyak etkili hem kabartmalı çok işe yarıyo
Evet kalitesi çok önemli okey kullanıyoruz çok memnunuz vallaBence bi eksisi yok dikkat etmen gereken tek şey kaliteli prezervatif kullanmak.
gerçekten orgazmı kolaylaştırdı mı? Çünkü benim çoğu zaman orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Merak ettim ben de ilk fırsatta deniycem.Okeyin kabartmalı olanını kullanıyoruz canım hatta ben de yeni keşfettim yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz uzun zaman sonra orgazm yaşattı bana
Açıkçası ben çok hoşlanmıyorum prezervatif kullanımından bende zevki azalttı. Prezervatif olmadan ilişkiye girince daha çok orgazm oluyorumKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
benim de kuruluk problemim var prezervatifin kayganlaştırıyor olması bizim için çok kolaylık oldu. Romantizm yuvaya geri döndüPrezervatif en iyi yöntem bence mesela bende kuruluk var prezervatifle bu sorunu da çözmüş oluyoruz
canım benim de eşim pek yanaşmıyordu geçen gün kabartmalı olanı denedik ve epey memnun kaldıkBen doğum kontrol hapı kullanıyodum ama yan etkisi çok oluyo o yüzden prezervatife geçmek istiyorum hissi azaltıyor diyolar emin olamıyorum o yüzden
hahahahah hem komik hem de güzel bir olay olmuş sizin için. Allah bağışlasın canımkızlar benim eşim geri çekilme yönteminde biraz bocalıyor hatta kızım bu şekilde dünyaya geldi o yüzden artık prezervatif kullanmaya başladık, orgazm olma konusunda da bi sıkıntı yaşamıyoruz
eskiden ben de böyle düşünüyodum ama şu kabartmalıları kullanınca fikrim değişti tavsiye ederimkızlar ben kondom kullanınca zevk alamıyomuşum gibi hissediyorum spiral veya hap da istemiyorum :/
hangi markanın o tam ismi ne? yarın alıp deniyim ben de :)eskiden ben de böyle düşünüyodum ama şu kabartmalıları kullanınca fikrim değişti tavsiye ederim
canım okey Nirvana. Kullandıktan sonra bilgilendir bizihangi markanın o tam ismi ne? yarın alıp deniyim ben de :)
tamam bilgilendircem . Teşekkür ederim valla umarım bende mutlu olurum senin gibi hahahahakdjcanım okey Nirvana. Kullandıktan sonra bilgilendir bizi
biz bi kaç marka denedik yırtık çıktığı oldu. Okey nasıl bu konuda ona göre deneyelimcanım okey Nirvana. Kullandıktan sonra bilgilendir bizi