Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle tabiki ama en azından normal olacağına tırtıklı daha güzel oluyorBen her koşulda sevmiyorum o yüzden öyle dedim ama hapa da geri dönecek yaşta değilim, böyle devam edeceğiz artık mecburen
Çok soğuk... Ayrıca komikOrası öyle tabiki ama en azından normal olacağına tırtıklı daha güzel oluyor
Geçmiş olsun kaderdaşBen de bekleyem vajiyim ama lazım olur
Sağol kaderdaşım inşaAllah geçerGeçmiş olsun kaderdaş
Liloşitam onu baştan takıp söndürmeden dewamke yapan yiğidolar da varBiz yola prezervatifle başladık, tabii o zamanlar her şey güzel geliyordu. Ta ki bırakana kadar... inanılmaz fark etti bizim açımızdan. Hissi azaltıyor. Orgazmı geciktiriyor ama diğer arkadaşın dediği gibi orgazma engel değil.
İlişkiyi bölmesi de hoş değil pek. Tam aşka geliyorsun birleşmeden önce durup takılması gerekiyor.
Ama mekanik bi koruma sağlayıp ilaç, iğneyle hormon almaya gerek bırakmaması artısı.
Erkeğin sorumluluk alması, almayı becermesi de güzel bişey.
Ya bizim aklımıza neden gelmemişke buLiloşitam onu baştan takıp söndürmeden dewamke yapan yiğidolar da var
Ya bizim aklımıza neden gelmemişke bu
çok şükür sönme olmuyor ama ne kadar az lateks o kadar iyi. Yakın temastan 5 saniye önce takılacak işte o kadar
Evet azaltiyorKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Sizden geçen ıslaklıktır o. Patlama yoksa sorun da yoktur.Ya bişey soracağım bilen varsa lütfen cevaplasın.yoksa kafayı yiyeceğim.
12 yillik evliyim,evlendiğimden beri hamilelik hariç her zaman hapla korundum ve geçen ay hapları birakmaya karar verdim ve biraktim.
Eşim prezervatif ile korunuyor,ilişkiden sonra eşim kontrol etti patlama yoktu ama ıslaklık vardı,afedersiniz akıntı gibi.
Acaba sızdırmış olabilirmi?
Ertesi gün hapı almam gerekiyor mu ya çok utaniyorum bunları yazdığım için.
Cevabiniz icin teşekkür ederim.Sizden geçen ıslaklıktır o. Patlama yoksa sorun da yoktur.
Prezervatifi tam olarak kontrol ettiyseniz merak etmeyin, yırtılmış olsa belli olur zaten. Sizin de kupkuru olmanıza imkan yok, illaki bulaşmıştır.Cevabiniz icin teşekkür ederim.
Eşim de böyle düşünüyor,ama ben çok stres yaptım.
Umarim söylediğiniz gibidir durum.
Bahsettiğiniz akıntı sizin islakliginiz olabilir.Ya bişey soracağım bilen varsa lütfen cevaplasın.yoksa kafayı yiyeceğim.
12 yillik evliyim,evlendiğimden beri hamilelik hariç her zaman hapla korundum ve geçen ay hapları birakmaya karar verdim ve biraktim.
Eşim prezervatif ile korunuyor,ilişkiden sonra eşim kontrol etti patlama yoktu ama ıslaklık vardı,afedersiniz akıntı gibi.
Acaba sızdırmış olabilirmi?
Ertesi gün hapı almam gerekiyor mu ya çok utaniyorum bunları yazdığım için.
Patlama yada yırtılma yoktu kontrol ettik iyicePrezervatifi tam olarak kontrol ettiyseniz merak etmeyin, yırtılmış olsa belli olur zaten. Sizin de kupkuru olmanıza imkan yok, illaki bulaşmıştır.
Cevabınız için teşekkür ederim.Bahsettiğiniz akıntı sizin islakliginiz olabilir.
Korkuyorsanız sızdırma ihtimaline karşı ertesi gün hapı kullanmanızda fayda var.