Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prezervatif hissi azaltır mı? Orgazmı engeller mi?
- Konu Sahibi zifiri
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- korunma yöntemleri orgazm prezervatif
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Ben de 12 senelik evliyim. Hamilelik dışında hep hap kullandim. Yaklasik 3 ay once hapi bıraktım. Prezervatifi ilk kez deneyimledik.Cevabınız için teşekkür ederim.
Kontrol ettiğimizde bir sorun yoktu onun için hap almak istemedim.
Ben de siz gibi korktum başlarda. Bosalma olup bi sicaklik olunca sizdirdi sandim hep.
Islaklik sizin islakliginizdir eger prezervatifte yirtiklik yoksa.
O ilaci kullanip bosuna düzeninizi bozmayin. Yeterince hotmon yuklendik zaten yillarca.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Diyeceğim şey artı mı eksi mi çok karar veremedim ama prezervatif kullanırken hamile kaldımKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
- 8 Aralık 2020
- 26
- 9
- 6
- 34
Teşekkürler cevap icinBen de 12 senelik evliyim. Hamilelik dışında hep hap kullandim. Yaklasik 3 ay once hapi bıraktım. Prezervatifi ilk kez deneyimledik.
Ben de siz gibi korktum başlarda. Bosalma olup bi sicaklik olunca sizdirdi sandim hep.
Islaklik sizin islakliginizdir eger prezervatifte yirtiklik yoksa.
O ilaci kullanip bosuna düzeninizi bozmayin. Yeterince hotmon yuklendik zaten yillarca.
Yok yırtılma yoktu,daha önce prezervatif kullanmadığımız için bi an çok korktum.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Güvenirliğini sorgularımBiz de prezervatife geçtik bence en basit ve güvenilir yöntem
- 8 Aralık 2020
- 26
- 9
- 6
- 34
Patlamışmıydı acaba,nasil oldu?Diyeceğim şey artı mı eksi mi çok karar veremedim ama prezervatif kullanırken hamile kaldım
Ilişkinin en başından takmışmıydınız?
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Bilenler bilir. Bebek hiç düşünmeyen bir insandım ondan bu korkuyla her zaman prezervatifleri takmadan önce kontrol ederdim.Patlamışmıydı acaba,nasil oldu?
Ilişkinin en başından takmışmıydınız?
O yüzden takarken problem olmadığını net söyleyebilirim.
İlişkinin en başında takıyordu eşim bölünmesin diye.
Ancak ilişkinin sonunda yırtılma oldu.
Sonuç hamileyim
- 8 Aralık 2020
- 26
- 9
- 6
- 34
Anladım,yırtılma olmuş.Bilenler bilir. Bebek hiç düşünmeyen bir insandım ondan bu korkuyla her zaman prezervatifleri takmadan önce kontrol ederdim.
Sonuç hamileyim
Dikkat etmek lazım pekte güvenli değilmiş demek.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Neden acaba merak ettim?Güvenirliğini sorgularım
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Bunu şuan gordum pardon. Guvenilir marka mi kullanmistiniz? Şaşırdım.Bilenler bilir. Bebek hiç düşünmeyen bir insandım ondan bu korkuyla her zaman prezervatifleri takmadan önce kontrol ederdim.
Sonuç hamileyim
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Evet güvenilir bir markaydı.Bunu şuan gordum pardon. Guvenilir marka mi kullanmistiniz? Şaşırdım.
Önce bende şaşırmıştım ama prezervatif kullanırken hamile kalanların sayısı azımsanmayacak kadar fazlaymış meğer.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Amin inşallahAnladım,yırtılma olmuş.
Dikkat etmek lazım pekte güvenli değilmiş demek.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Tabi ki kalanlar var ama ben buyuk cogunlugu yanlis kullandigi icin hamile kaliyor diye biliyorum.Evet güvenilir bir markaydı.
Önce bende şaşırmıştım ama prezervatif kullanırken hamile kalanların sayısı azımsanmayacak kadar fazlaymış meğer.
Iliskinin başında takmamak hamile kalma sebebi biliyorsunuz.
Benim cevremden duyduklarim hep ilişkinin sonunda takiyorlar.
E o zaman hamilelik cok da surpriz olmamali.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
İlişkinin başında takıyor her zaman eşim.Tabi ki kalanlar var ama ben buyuk cogunlugu yanlis kullandigi icin hamile kaliyor diye biliyorum.
Iliskinin başında takmamak hamile kalma sebebi biliyorsunuz.
Benim cevremden duyduklarim hep ilişkinin sonunda takiyorlar.
E o zaman hamilelik cok da surpriz olmamali.
İlişkinin bölünmemesi adına.
Bizimkinin sebebi zaten başında sonunda takmamak da değil.
İliiki esnasında yırtılma olması.
Ve bu oldukça fazla yaşanan bir durummuş.
Hamileliğin süpriz olabildiği durumlar oluyor yani.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Yok ben onu sizin icin söylemedim sizin durumunuz farklı.İlişkinin başında takıyor her zaman eşim.
İlişkinin bölünmemesi adına.
Bizimkinin sebebi zaten başında sonunda takmamak da değil.
İliiki esnasında yırtılma olması.
Ve bu oldukça fazla yaşanan bir durummuş.
Hamileliğin süpriz olabildiği durumlar oluyor yani.
Ama iliskinin sonunda takip yanlış kullanip sucu prezervatife atan cok kadin var. Onlar için soyledim.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Anladım.Yok ben onu sizin icin söylemedim sizin durumunuz farklı.
Ama iliskinin sonunda takip yanlış kullanip sucu prezervatife atan cok kadin var. Onlar için soyledim.
Onları bilemeyeceğim. Riske atmamak gerek.
- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
- 133
Yok ben onu sizin icin söylemedim sizin durumunuz farklı.
Bir de taktıktan sonra ucundaki havanın boşaltılması gerekiyormuş, boşaltılmadığında patlayabilirmiş.Anladım.
Onları bilemeyeceğim. Riske atmamak gerek.
- 2 Mart 2021
- 314
- 419
- 18
Takma kadar başka şeyin havası kaçmaz ise...Bir de taktıktan sonra ucundaki havanın boşaltılması gerekiyormuş, boşaltılmadığında patlayabilirmiş.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 2 Mart 2021
- 314
- 419
- 18
Bunu bir erkek söylüyorsa inanmam... Bir kadının yorumu daha gerçekçidir benceBugün neye bakiyordum hatirlamiyorum ekşise gördüm bir erkek yorumu, okey beyaz kutuda satılanlar hakkinda yazmisti. Cok memnunum yok gibi diyordu. Erkek icin bile oyleyse kadin da sever bence. Ben kullanmadim. Korunmuyoruz zaten.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Erkek kendi zevki adına konuşuyor. Erkek bu kadar guzel hissediyorsa kadin icin de boyledir diye yorumladim.Bunu bir erkek söylüyorsa inanmam... Bir kadının yorumu daha gerçekçidir bence