Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra çift çizgiyi görürseniz bize yazarsınızBi ara biz de denedik. Yok beee mecbur kalinmadikca kullanilacak bisey degil bence ikizlerden sonra esime sen korun banane diyorum, hayatta yanaşmıyor. Yapmayız daha iyi dedi
Suan hic bir korunma yontemi kullanmıyorum bende ki de cesarettt
Evet onu biliyorum. Zaten kutunun üzerinde anlatıyor nasıl takılacağı uç kısmını tutarak takmak gerekiyorBir de taktıktan sonra ucundaki havanın boşaltılması gerekiyormuş, boşaltılmadığında patlayabilirmiş.
Bende oyle şans olsaydı tup bebek yaptırmazdimSonra çift çizgiyi görürseniz bize yazarsınız
Dene de yorumla bakalım biz de öğrenelimDun değişiklik olsun diye bu nirvana olani aldik ama kullanmak nasip olmadi bugun deneyecez kismetse bu tirtikli ve orgazm jeli olani afrodizyak etkisi yapiyormus esim sevmiyor ama ben bi denemek istedim kadinlara ozel deniyor bakalim ozel mi
Dene de yorumla bakalım biz de öğrenelim
Bence bi eksisi yok dikkat etmen gereken tek şey kaliteli prezervatif kullanmak.Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Canım bi sürü çeşidi var prezervatiflerin illa ki bulursunuz eşinin de seveceği bişeyBen doğum kontrol hapı kullanıyodum ama yan etkisi çok oluyo o yüzden prezervatife geçmek istiyorum hissi azaltıyor diyolar emin olamıyorum o yüzden
bi kaç prezervatif deneyip beğenmemiştik şimdiki kullandığımızdan memnunuz. Önemli olan kendine uygun olanı bulmak.
aa nasıl? Hangisini kullanıyosun?Orgazmı engellemez tabi ki hatta ben orgazm olamama problemimi prezervatifle çözdüm
Okeyin kabartmalı olanını kullanıyoruz canım hatta ben de yeni keşfettim yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz uzun zaman sonra orgazm yaşattı banaaa nasıl? Hangisini kullanıyosun?
aynen öyle kendine uygununu bulunca seks daha eğlenceli hale bile geliyo :)bi kaç prezervatif deneyip beğenmemiştik şimdiki kullandığımızdan memnunuz. Önemli olan kendine uygun olanı bulmak.