Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Rahat olabilirsin :)biz bi kaç marka denedik yırtık çıktığı oldu. Okey nasıl bu konuda ona göre deneyelim
Güzel o zaman bu konu çok önemli bi kaza çıkmasın sonracanım ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Rahat olabilirsin :)
ya şu kabartmalıları ben de çok merak ediyorum ya bi türlü deneyemedim söylendiği kadar var mı gerçekteneskiden ben de böyle düşünüyodum ama şu kabartmalıları kullanınca fikrim değişti tavsiye ederim
var var bende geçen gece denedim seks hayatıma renk geldi resmen :)ya şu kabartmalıları ben de çok merak ediyorum ya bi türlü deneyemedim söylendiği kadar var mı gerçekten
o kadar diyosun yani o zaman söylüyorum eşime yarın alsın bakalımvar var bende geçen gece denedim seks hayatıma renk geldi resmen :)
En korktuğum şey bu benimde o yüzden hiç denemiyoruz bile prezervatiften şaşmamkızlar benim eşim geri çekilme yönteminde biraz bocalıyor hatta kızım bu şekilde dünyaya geldi o yüzden artık prezervatif kullanmaya başladık, orgazm olma konusunda da bi sıkıntı yaşamıyoruz
alacaksanız da başka marka alın. Tırtıklı olarak. Bu nirvananın ciddi reklam olduğunu düşünüyorum. Youtubeda da bunun reklamını yapıyorlar. Buradaki yorumlar da çok abartılı.o kadar diyosun yani o zaman söylüyorum eşime yarın alsın bakalım
Bizde doğumdan sonra prezervatife başladık tabi ama iş işten geçmişti şimdi en azından yeni kazaların önüne geçiyoruzEn korktuğum şey bu benimde o yüzden hiç denemiyoruz bile prezervatiften şaşmam
Ben bu kadar övülmesine binaen denemek için aldım. standart ürünlere göre fiyat fahiş zaten ve diğer markaların tırtıklılarından hiç farkı yok tahrik yönünden.alacaksanız da başka marka alın. Tırtıklı olarak. Bu nirvananın ciddi reklam olduğunu düşünüyorum. Youtubeda da bunun reklamını yapıyorlar. Buradaki yorumlar da çok abartılı.
biz son 3 aydır kullanıyoruz gerçekten renk geldi hayatımıza eskiden haftada 1 anca beraber olurduk şimdi haftada 2ye 3e kadar çıktık orgazm neymiş tekrar hatırladım :)ya şu kabartmalıları ben de çok merak ediyorum ya bi türlü deneyemedim söylendiği kadar var mı gerçekten
monoton seks hayatından kurtulmanın en ucuz en basit yöntemi farklı prezervatifler gerçektenbiz son 3 aydır kullanıyoruz gerçekten renk geldi hayatımıza eskiden haftada 1 anca beraber olurduk şimdi haftada 2ye 3e kadar çıktık orgazm neymiş tekrar hatırladım :)
ya nedir bu kadınların orgazm olamamaktan çektiği :/kızlar ben kondom kullanınca zevk alamıyomuşum gibi hissediyorum spiral veya hap da istemiyorum :/
of sorma gerçekten bu kadar zor olması çok can sıkıcı orgazm olamadıktan sonra insan seksten de soğuyoya nedir bu kadınların orgazm olamamaktan çektiği :/
benim eşim alıyo genelde okeyin daha önce tırtıklı olanını denemiştim alışık olmadığım için garip gelmişti ama alışınca baya rahat etmeye başladım diğerlerinide denicezya şu kabartmalıları ben de çok merak ediyorum ya bi türlü deneyemedim söylendiği kadar var mı gerçekten
Bizde okeyin prezervatifini kullanıyoruz uzun süre ıslak tutuyor kuruluk sorunuma da iyi geldiYıllardr sadece okeyin prezervatifini kullnıyoruz biz hissi asla azltmıyr diğerlerinide denemiştim ama en rahat ettiğm okeyin prezervatifleri benim
Benim arkadaşım doğum kontrol hapını 1 gün içmeyi unutup hamile kalmıştı prezervatif o açıdan çok güvenli unutma gibi bi ihtimal yokkızlar benim eşim geri çekilme yönteminde biraz bocalıyor hatta kızım bu şekilde dünyaya geldi o yüzden artık prezervatif kullanmaya başladık, orgazm olma konusunda da bi sıkıntı yaşamıyoruz
bence orgazm olmakta etkisi çok fazla dene mutlakaya şu kabartmalıları ben de çok merak ediyorum ya bi türlü deneyemedim söylendiği kadar var mı gerçekten