Prezervatif hissi azaltır mı? Orgazmı engeller mi?

zifiri

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
398
228
Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?

Arkadaşlar bu prezervatifi takmak çok zor mu eşim 5-6 kere denedi yok mümkinatı yok takamadık takamayınca sürekli ereksiyon sorunu yaşadı.prezarvatifi takmanın bir pratiği var mıdır araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım😔

Arkadaşlar bu prezervatifi takmak çok zor mu eşim 5-6 kere denedi yok mümkinatı yok takamadık takamayınca sürekli ereksiyon sorunu yaşadı.prezarvatifi takmanın bir pratiği var mıdır araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım😔
Sen tak eşine, neden o kadar zorlandınız ki, çıkar paketinden parmağınla yönünü kontrol et, yerleştir ve yukarı doğru ilerlet, sen eşinden daha kolay takarsın

Sen tak eşine, neden o kadar zorlandınız ki, çıkar paketinden parmağınla yönünü kontrol et, yerleştir ve yukarı doğru ilerlet, sen eşinden daha kolay takarsın
Acaba takmadan önce krem gibi birşey mi sürsek.bende denedim takamadım böyle takılıyor sanki kuru kalıyor uğraşmaya başlayınca da ereksiyon sorunu
Teşekkür ederim cevabınız için

Acaba takmadan önce krem gibi birşey mi sürsek.bende denedim takamadım böyle takılıyor sanki kuru kalıyor uğraşmaya başlayınca da ereksiyon sorunu
Teşekkür ederim cevabınız için
Bir şey sürmeye gerek olmaması lazım, kayganlaştırıcı oluyor üstlerinde. Nasıl takıldığına dair video vardır mutlaka internette bi incele istersen, yanlış yaptığınız bişey olmalı

Aslında çok kolay yöntemini bildiginde tek elin ile bile takabilirsin çok kolay

Açarak mı takmaya çalışıyorsunuz nasıl yarıda kalır ki aklım almadı bir türlü

Takmaya kalkışıyoruz.prezarvatif yarı da kalıyor geri kalana kadar takmaya yeltenene kadar ereksiyon sorunu yaşıyoruz bu seferde. Bakalım prezevatifin kayganlaştırıcısını aldım birde onunla deneyelim 😃

X