Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle avrupada çok küçük yaştan bunun için eğitimler veriliyor biz bu kadar üstüne düşmüyoruz ama çok önemli bir konu cidden!!Prezervatif kullanmayan kaldı mı ya? Hem gebeliği önlemek hem de cinsel hastalıklardan korunmak için kullanılması lazım.
Düzgün kaliteli prezervatif kullanırsanız hissi asla azaltmaz aksine pr. üstündeki kullandıkları kayganlaştırıcı jellerin bile etkisi çok güzelkızlar ben kondom kullanınca zevk alamıyomuşum gibi hissediyorum spiral veya hap da istemiyorum :/
bu his azaltma olayını duyup kullanmıyoduk bizde prezervatif ama denemek için bi kere aldık his falan azalttığı yokmuş gayette zevk alıyorum ben :)Düzgün kaliteli prezervatif kullanırsanız hissi asla azaltmaz aksine pr. üstündeki kullandıkları kayganlaştırıcı jellerin bile etkisi çok güzel
Ben prezervatif pek sevmiyorum ama tırtıklısı gerçekten zevk veriyor onu kullanıyoruz.bu his azaltma olayını duyup kullanmıyoduk bizde prezervatif ama denemek için bi kere aldık his falan azalttığı yokmuş gayette zevk alıyorum ben :)
Nirvanayı öneririm ben eşimde bende kullanırken his kaybı yaşamadık.ve üstündeki jel gibi olan sıvıda uzun süre kalıyor hemen kurumuyorkızlar ben kondom kullanınca zevk alamıyomuşum gibi hissediyorum spiral veya hap da istemiyorum :/
acaba o jellerin bi zararı var mı?? ben korkuyorum en ufak bir şeyde hemen mantar kapıyorum kullanmaya korkar oldumNirvanayı öneririm ben eşimde bende kullanırken his kaybı yaşamadık.ve üstündeki jel gibi olan sıvıda uzun süre kalıyor hemen kurumuyor
hayır canım bize gelene kadar belki yüz tane testten geçiyordur.sağlığa zararı yok.acaba o jellerin bi zararı var mı?? ben korkuyorum en ufak bir şeyde hemen mantar kapıyorum kullanmaya korkar oldum
doğru söylüyosun hem testlerden geçiyodur hem sterildir hatta hastalıklardan en çok koruyan yöntem prezervatifhayır canım bize gelene kadar belki yüz tane testten geçiyordur.sağlığa zararı yok.
bünyem hassas olunca endişelendim bende ama mantıklı söylediğin denicem ben de o zaman :)doğru söylüyosun hem testlerden geçiyodur hem sterildir hatta hastalıklardan en çok koruyan yöntem prezervatif
Benim bünyemde yatkın mantara ama hiç öyle bi problem yaşatmıyo prezervatifbünyem hassas olunca endişelendim bende ama mantıklı söylediğin denicem ben de o zaman :)
Sen tak eşine, neden o kadar zorlandınız ki, çıkar paketinden parmağınla yönünü kontrol et, yerleştir ve yukarı doğru ilerlet, sen eşinden daha kolay takarsınArkadaşlar bu prezervatifi takmak çok zor mu eşim 5-6 kere denedi yok mümkinatı yok takamadık takamayınca sürekli ereksiyon sorunu yaşadı.prezarvatifi takmanın bir pratiği var mıdır araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım
Acaba takmadan önce krem gibi birşey mi sürsek.bende denedim takamadım böyle takılıyor sanki kuru kalıyor uğraşmaya başlayınca da ereksiyon sorunuSen tak eşine, neden o kadar zorlandınız ki, çıkar paketinden parmağınla yönünü kontrol et, yerleştir ve yukarı doğru ilerlet, sen eşinden daha kolay takarsın
Bir şey sürmeye gerek olmaması lazım, kayganlaştırıcı oluyor üstlerinde. Nasıl takıldığına dair video vardır mutlaka internette bi incele istersen, yanlış yaptığınız bişey olmalıAcaba takmadan önce krem gibi birşey mi sürsek.bende denedim takamadım böyle takılıyor sanki kuru kalıyor uğraşmaya başlayınca da ereksiyon sorunu
Teşekkür ederim cevabınız için
olsun önemli olan oBizde doğumdan sonra prezervatife başladık tabi ama iş işten geçmişti şimdi en azından yeni kazaların önüne geçiyoruz
Aslında çok kolay yöntemini bildiginde tek elin ile bile takabilirsin çok kolayArkadaşlar bu prezervatifi takmak çok zor mu eşim 5-6 kere denedi yok mümkinatı yok takamadık takamayınca sürekli ereksiyon sorunu yaşadı.prezarvatifi takmanın bir pratiği var mıdır araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım
Takmaya kalkışıyoruz.prezarvatif yarı da kalıyor geri kalana kadar takmaya yeltenene kadar ereksiyon sorunu yaşıyoruz bu seferde. Bakalım prezevatifin kayganlaştırıcısını aldım birde onunla deneyelimAslında çok kolay yöntemini bildiginde tek elin ile bile takabilirsin çok kolay
Takmaya kalkışıyoruz.prezarvatif yarı da kalıyor geri kalana kadar takmaya yeltenene kadar ereksiyon sorunu yaşıyoruz bu seferde. Bakalım prezevatifin kayganlaştırıcısını aldım birde onunla deneyelim
5.10 saniye de mi ereksiyon gidiyorTakmaya kalkışıyoruz.prezarvatif yarı da kalıyor geri kalana kadar takmaya yeltenene kadar ereksiyon sorunu yaşıyoruz bu seferde. Bakalım prezevatifin kayganlaştırıcısını aldım birde onunla deneyelim