Pretty_nin Çeyizine aldıkları:)

Pamuk saten nevresim takımım

$USlwDEFRRaNFLN8ygwyie.webp
ikea buz kalıbım

$pls-500x500.webp
Soley bornoz takımı

$thumbs_AgfLeinuHOVQZXtc_w325.webp

Saten nevresim takımım ama kullanımının çok rahat olduğunu söyleyemem maalesef:) Rüyada hep bir uçurumun kenarındasınızz:emir_bebek:

$Maira-Nevresim-Gul-Kurusu.webp
Biev çoklu çerçevemm

$IMG_5925.webp

mudo concept cici havlularım

$64468928rih.webp

Son düzenleme:
dahaa neler vardır kimbilir.. Bayıldımm resmenn en kısa sürede güle güle kullanın çeyizinizi :)) :nazar::nazar::nazar: Gelinlik fotonuda bekliyoruz bu arada :16:

güle güle kullan özellikle pike takımına ba-yıl-dım. benim de istediğim sanırım bu modeldi ama geçen yaz 900 tl'ydi fiyatı:( sen kaça aldın?

canım hepsi çok güzel güle güle kullan hepsini çok beğendim:)) fransız dantelli herşeye bayılıyorum bende:) pikeni nerden aldın? salon takımın tam benim tarzım canım beyaz eşyalarında çok güzel hepsini güzel günlerde kullan canım:)

hepsi çok güzel canım güle güle kullan salon takımın harika çok beğendim onu :):)

Yemek odası da yatak odası da çok şık. Ben de beyaz sevenlerdenim. güle güle kullan canım tüm aldıklarını:16:

Bunlarda var..

salon takımım Ali Güler
Eki Görüntüle 360880
Yemek Odam Ali Güler
Eki Görüntüle 360881
Buzzzdolabımm:) Bosch
Eki Görüntüle 360882
Bulaşık makinem Bosch
Eki Görüntüle 360883
Çamaşır makinem Bosch
Eki Görüntüle 360884

işte gerçek bir avangarde mobilya. ben bunları çok beğeniyorum country almasaydım mobilyalarımı kesinlikle bunlardan alırdım. şimdi avangarde diye sattıkları mobilyaların hepsi beyaz lakeli sunta ve tamamen köşeli tasarımlarda. avangarde mobilya dediğin böyle lükens ayaklı ince işçilikli olur di mi ama :D

evini de merak ettim. eşine bir an önce kavuşman ve aldıklarını mutlulukla kullanman dileğiyle :D

dahaa neler vardır kimbilir.. Bayıldımm resmenn en kısa sürede güle güle kullanın çeyizinizi :)) :nazar::nazar::nazar: Gelinlik fotonuda bekliyoruz bu arada :16:

Olmas mı:1: Paylaşacağım aklıma geldikçe...Çokkkk tşekkürler..Sana özel birazdan ekleyceğim gelinliğimi canım...

güle güle kullan özellikle pike takımına ba-yıl-dım. benim de istediğim sanırım bu modeldi ama geçen yaz 900 tl'ydi fiyatı:( sen kaça aldın?

Çok saol pisipisicimm Beğenmene sevindim. 900 çok fazla ben 500 civarına aldım üstelik 12 ay taksitle.Ama gerçekten her kuruşu hakediyor.Ben düğünden sonra kullandım tam bir gelin yatağı:16:

Çoğunluk beyaz ve iç açıcı bayıldımmm ya :16::nazar:
Sevdicek ne şirirn bir nick böyle. Mutlu oldum beğendiğin için. Beyaza aşığım sanırım bende...:16:

canım hepsi çok güzel güle güle kullan hepsini çok beğendim:)) fransız dantelli herşeye bayılıyorum bende:) pikeni nerden aldın? salon takımın tam benim tarzım canım beyaz eşyalarında çok güzel hepsini güzel günlerde kullan canım:)

Bende öyle zaten gelinliğimde fransız danteliydi duvağım filan:)) Kuaför gelinlikçi tıpkı fransız gelinlerine benzedin demişlerdi. Ruhumda var sanırım:49: Çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun

eşyalarının hepsi çok zevli ve çok şekerler inş. eşine biran önce kavuşursun:)
Amin tatlım inşallah sevenler hiç ayrılmasınnnn:5:

hepsi çok güzel canım güle güle kullan salon takımın harika çok beğendim onu :):)
Kansu çok teşekkür ediyorum. Benimde içime sindi ok uzun zamanımız yoktu düğün öncesi ama ilk görüşte aşk oldu bizimki:21:

Yemek odası da yatak odası da çok şık. Ben de beyaz sevenlerdenim. güle güle kullan canım tüm aldıklarını:16:

Teşekkürler tifosi..Bu arada bende senin topiğini ilgiyle takip edenlerdenim. Çok zevklisin.Umarım kullanırken hala seviyor olurumm:)) Benim koltuklarım pudra pembe beyazla çok yakıştırıyorum Çok romantik bir hava veriyor.

işte gerçek bir avangarde mobilya. ben bunları çok beğeniyorum country almasaydım mobilyalarımı kesinlikle bunlardan alırdım. şimdi avangarde diye sattıkları mobilyaların hepsi beyaz lakeli sunta ve tamamen köşeli tasarımlarda. avangarde mobilya dediğin böyle lükens ayaklı ince işçilikli olur di mi ama :D

evini de merak ettim. eşine bir an önce kavuşman ve aldıklarını mutlulukla kullanman dileğiyle :D

Bende countrye bayılıyorum aqualilly.Çalışma odamız için countr koltuklar düşünüyorum sana başvururum o halde fikir için:3: Çok teşekkür ederim yaza inş. resimlerim evimi size 80 m2 ufacık bir evimiz var :3:

elimden geldiğince yardım ederim canım eksperi oldum araştıra araştıra :)) isterse minicik olsun önemli olan mutlu huzurlu olması değil mi :D hem de sizin eviniz ne güzel erkenden ev sahibi olmuşsunuz maşallah. inşallah her şey gönlüne göre olur evini merakla bekliyorum :34:

$eddaa.webp
Fotoğraf alıntıdır

Gelinliğim buydu canım Aysira markası.Ben düğünde iki tane duvak kullandım biri 2 metreydi onu ilk danstan sonra çıkardım. Diğeride standart duvak boyutlarındaydı.Tavsiye ederim ikisinden de hevesimi aldım oh olsun:21:

Son düzenleme:
Aldıklarınız çok güzel tam benim zevkime göre... Fransız danteli havlular,pikeler,nevresimler... Çok güzel maşallah,aldıklarınızı güle güle kullanın. Mobilyalarınız da çok güzel. Ev küçük olsa da önemli olan dekorasyon,evi büyük bile gösterir. Bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Bir de resimlerinizi ilk sayfada toplarsanız çok çok güzel olur:).

elimden geldiğince yardım ederim canım eksperi oldum araştıra araştıra :)) isterse minicik olsun önemli olan mutlu huzurlu olması değil mi :D hem de sizin eviniz ne güzel erkenden ev sahibi olmuşsunuz maşallah. inşallah her şey gönlüne göre olur evini merakla bekliyorum :34:

Çok şekersin anlaştık o halde:3: Yaz sonuna tamamen yerleşmiş olurum inşallah yazın biraz inşaat işimiz sürecek. Sonra paylaşırım seve seve:39::39::32:

Aldıklarınız çok güzel tam benim zevkime göre... Fransız danteli havlular,pikeler,nevresimler... Çok güzel maşallah,aldıklarınızı güle güle kullanın. Mobilyalarınız da çok güzel. Ev küçük olsa da önemli olan dekorasyon,evi büyük bile gösterir. Bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Bir de resimlerinizi ilk sayfada toplarsanız çok çok güzel olur:).

Beğenmenize çok sevindim.Çooookk teşekkür ederim.Evet bana da fazlasıyla dağınık geldi.İlk mesajım bu topik olunca biraz tecrübesizlik oluyor haliyle. Uyarmanız çok memnun etti şimdi bakacağım onun çaresine:34:

Klasik yatak örtünüze bayıldım resmen nereden aldığınızı sorabilir miyim?
bu arada ne kadar zevkli olduğunuz zaten gelinlik seçiminizden de belli.Sade ve şık çok hoş gerçekten:16:

Back
X