- Konu Sahibi pretty_nihan
<EM>hmm
evet öyle oluyor..<BR><BR>allah bozmasın :)</EM>

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlarda var..
salon takımım Ali Güler
Eki Görüntüle 360880
Yemek Odam Ali Güler
Eki Görüntüle 360881
Buzzzdolabımm:) Bosch
Eki Görüntüle 360882
Bulaşık makinem Bosch
Eki Görüntüle 360883
Çamaşır makinem Bosch
Eki Görüntüle 360884
dahaa neler vardır kimbilir.. Bayıldımm resmenn en kısa sürede güle güle kullanın çeyizinizi :))Gelinlik fotonuda bekliyoruz bu arada
![]()
güle güle kullan özellikle pike takımına ba-yıl-dım. benim de istediğim sanırım bu modeldi ama geçen yaz 900 tl'ydi fiyatısen kaça aldın?
Sevdicek ne şirirn bir nick böyle. Mutlu oldum beğendiğin için. Beyaza aşığım sanırım bende...Çoğunluk beyaz ve iç açıcı bayıldımmm ya![]()
canım hepsi çok güzel güle güle kullan hepsini çok beğendim:)) fransız dantelli herşeye bayılıyorum bende:) pikeni nerden aldın? salon takımın tam benim tarzım canım beyaz eşyalarında çok güzel hepsini güzel günlerde kullan canım:)
Amin tatlım inşallah sevenler hiç ayrılmasınnnneşyalarının hepsi çok zevli ve çok şekerler inş. eşine biran önce kavuşursun:)
Kansu çok teşekkür ediyorum. Benimde içime sindi ok uzun zamanımız yoktu düğün öncesi ama ilk görüşte aşk oldu bizimkihepsi çok güzel canım güle güle kullan salon takımın harika çok beğendim onu :):)
Yemek odası da yatak odası da çok şık. Ben de beyaz sevenlerdenim. güle güle kullan canım tüm aldıklarını![]()
işte gerçek bir avangarde mobilya. ben bunları çok beğeniyorum country almasaydım mobilyalarımı kesinlikle bunlardan alırdım. şimdi avangarde diye sattıkları mobilyaların hepsi beyaz lakeli sunta ve tamamen köşeli tasarımlarda. avangarde mobilya dediğin böyle lükens ayaklı ince işçilikli olur di mi ama![]()
evini de merak ettim. eşine bir an önce kavuşman ve aldıklarını mutlulukla kullanman dileğiyle![]()
süpermiş çeyizlerin çok beğendim canım![]()
herşey çok güzel güle güle kullanın..
elimden geldiğince yardım ederim canım eksperi oldum araştıra araştıra :)) isterse minicik olsun önemli olan mutlu huzurlu olması değil mihem de sizin eviniz ne güzel erkenden ev sahibi olmuşsunuz maşallah. inşallah her şey gönlüne göre olur evini merakla bekliyorum
![]()
Aldıklarınız çok güzel tam benim zevkime göre... Fransız danteli havlular,pikeler,nevresimler... Çok güzel maşallah,aldıklarınızı güle güle kullanın. Mobilyalarınız da çok güzel. Ev küçük olsa da önemli olan dekorasyon,evi büyük bile gösterir. Bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Bir de resimlerinizi ilk sayfada toplarsanız çok çok güzel olur:).