Pretty_nin Çeyizine aldıkları:)

pretty_nihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
48
0
36
İstanbul

Eklentiler

• $imagesCA65AWAA.webp
    $imagesCA65AWAA.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $42390_1.webp
    $42390_1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $42493_1.webp
    $42493_1.webp
    568 bayt · Görüntüleme: 116
  • $42533_1.webp
    $42533_1.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $img.webp
    $img.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 127
  • $untitled.webp
    $untitled.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Bu arada ilk resimdeki tabağı bugün kancaev den aldım. Pasta tabağı ve yemek tabağı şeklinde 6 lı günlük kullanım için.Üstelikk çok uygun 6 lısı sadece 9,90 kaçırmayın derim Dekorekodan.
Çokkkkk sevdiğim bernardo kahvaltı setim.Fıransız danteline aşık biri olarak fransız danteli yatak örtüm, pike takımım. Bıçak standını is Biev den aldım yine dekorekodan.
Çiçekler ise bardak altlığı yine kanca evden 3 lü şeklinde.

Yorumlarınızı bekliyorummmmm:))

Aklıma geldikçe ekleyeceğim. Aslında benim bir eksiğim kalmadı haliyle. Beğendikçe alıyorum böyle daha çok içime siniyor.

Tabağım(kancaev)
$42495_1.webp
Fransız Danteli Havlu Setim
$887becc8-16a2-42c0-96cd-46f555d50ab8.webp
Çiçekli Yatak Örtüm
$1242893592310990_b.webp
Pike Takımı Fransız
$1237_27022012830.webp
Fissler Düdüklüm 4,5 litre
$imagesCA8YI520.webp

tefal eureka setim
$imagesCAB7HHOG.webp

güle güle kullan cnm ceyizlerini..ne de zordur evliyken uzak kalmak:(
inş en kısa zmanda kavusursunuz bu güzel seyleri bi an önce zevkle kullanabilirsn..kolay gelsin:16:

Evet canım kimse yaşamasın isterim hakikaten zor ayrılık. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Umarım hepimize ağız tadıyla kullanmak nasip olur

Ayy canımm kıyamam yaaa:( Evlilikk ve bi arada olamamak cidden çok kötüdür:((
Cicilerinnn çokk güzell özellikle çiçekli yatak örtünün müptelası olduğumu söyleyebilirim:69:
Markası nedir? English home Madame Coco karışımı bişii olmuş:69:
İnşallah beraberrr güzel sıcacık yuvanızda kullanın canım çeyizcikleriniii:16:

Bunlarda var..

salon takımım Ali Güler
$armine%20koltuk%20(1).webp
Yemek Odam Ali Güler
$y.t..webp
Buzzzdolabımm:) Bosch
$buz.webp
Bulaşık makinem Bosch
$bula.webp
Çamaşır makinem Bosch
$bosch-yeni-kurutma-2.webp

Son düzenleme:
Ayy canımm kıyamam yaaa:( Evlilikk ve bi arada olamamak cidden çok kötüdür:((
Cicilerinnn çokk güzell özellikle çiçekli yatak örtünün müptelası olduğumu söyleyebilirim:69:
Markası nedir? English home Madame Coco karışımı bişii olmuş:69:
İnşallah beraberrr güzel sıcacık yuvanızda kullanın canım çeyizcikleriniii:16:

Tatlım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. 3ay sonra bizimde artık bir evimiz olacak:) Sabır diyoruz başka yapcak birşey yok. Canım yatak örtüsü çok beğenmemle birlikte engl. home de madame cocacoca da değil.Annemin çeyizcisinden .Ama bende bayıla bayıla almıştım:))

iyikide konu açmışssın herşeyin çok güzel bunları kullandıkça bizede bilgi vermeni diliyorum beyaz eşyalarına bayıldım çok pahalı tutmuştur ama değer herhalde canım

kavuşusunuz inşallah en kısa süre içinde allah sevenelerin yolunu açlar inşallah uzakta kalmak gerçekten zor bide evliyken daha zordur ama olsun sayılı gününüz geçicek kavuşamınında haberini alcaz kısa zaman içinde

allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etisn

peloş çiçekli yatak örtüyü merak etmişsin ama annenin sana aldığınıa çok benziyor aynı marka olabilir bence canım

Tatlım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. 3ay sonra bizimde artık bir evimiz olacak:) Sabır diyoruz başka yapcak birşey yok. Canım yatak örtüsü çok beğenmemle birlikte engl. home de madame cocacoca da değil.Annemin çeyizcisinden .Ama bende bayıla bayıla almıştım:))
Evett canımm gizmn de bahsettiği gibi annem de bana benzerni almıştı oyle bilinen bişey de değil markası yanılmıosam ama bolee hiç ummadığımız dükkanlardan da şaheserler cıkabilio:))
Bu aradaa evin de klasik country tarzı beğendm huzurlu gunlerde oturunn dilerm kiii:16:

peloş çiçekli yatak örtüyü merak etmişsin ama annenin sana aldığınıa çok benziyor aynı marka olabilir bence canım

Evett canımm cok benzio cidden hiç o gozle bakmamıştm durup durup aynı seyleri begenıorm zaten :9:
Bütün nevresm takımlarım birbirinin aynı olcak bu gidişlee:9::27::9::17::9:

selam :)

fransız danteline bende bayılıyorum, henüz çeyizimde böyle bir parça yok.. yatak örtün, havluların, mobilyaların çok güzel.. zevkli seçimler hepsi..

güzel günlerde kullan :16:

aldıklarını güle güle kullan:nazar: en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim :98:
Pinokyocumm:) çok teşekkürler.aminnnn:14:

iyikide konu açmışssın herşeyin çok güzel bunları kullandıkça bizede bilgi vermeni diliyorum beyaz eşyalarına bayıldım çok pahalı tutmuştur ama değer herhalde canım

kavuşusunuz inşallah en kısa süre içinde allah sevenelerin yolunu açlar inşallah uzakta kalmak gerçekten zor bide evliyken daha zordur ama olsun sayılı gününüz geçicek kavuşamınında haberini alcaz kısa zaman içinde

allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etisn

Giz çok şekersinnn...İnşallah tatlımmm.Amin hepimizeee.Ben geçen yıl almıştım beyaz eşyayı kampanyalıydı ama yinede biraz fazla tuttu tabi.Ama elektronik eşyalar şans tabi inşallah memnun kalırımda size tavsiye ederim:))

Evett canımm gizmn de bahsettiği gibi annem de bana benzerni almıştı oyle bilinen bişey de değil markası yanılmıosam ama bolee hiç ummadığımız dükkanlardan da şaheserler cıkabilio:))
Bu aradaa evin de klasik country tarzı beğendm huzurlu gunlerde oturunn dilerm kiii:16:

Evett canımm cok benzio cidden hiç o gozle bakmamıştm durup durup aynı seyleri begenıorm zaten :9:
Bütün nevresm takımlarım birbirinin aynı olcak bu gidişlee:9::27::9::17::9:
Kesinlikle bende biraz marka takıntısı var ama iyi birşey değil.Yenmek lazım...Evet country tarzını çok beğeniyorum cnm. :9:

selam :)

fransız danteline bende bayılıyorum, henüz çeyizimde böyle bir parça yok.. yatak örtün, havluların, mobilyaların çok güzel.. zevkli seçimler hepsi..

güzel günlerde kullan :16:

Yağmurcum daha güzelleri senin olsun o halde.Gerçi ben alalı 2 yıl oldu kullanana kadar modası geçcek ama olsun zaten moda diye almadım.Sende alıverirsin.

Sayılı gün çabuk geçerr , inşallah sizin için de öyle olurr kıyamam bendee yaa :((

Çok güzel şeylerr bunlar güle güle kullanın eşinizzlee, siz yeni gelinlerden daha bir hevesle kullanırsınız eminimm kii hasretlik var arada ;)

Eeee ben biraz daha ekleyeyim madem. Çeyizlerim hala annemin evinde olduğu için internetten kopyalıyorum mecburen idare edivercez artık:)

Tefal blender setim/ domo life seramik teflon setim/ bernardo fırın kaplarım/ veeeeeee soğan ve patates kovalarım:))

Eklentiler

• $domo.webp
    $domo.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $pr_01_299_max.webp
    $pr_01_299_max.webp
    2 KB · Görüntüleme: 76
  • $imagesCAGO6DXU.webp
    $imagesCAGO6DXU.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $imagesCAZHZ6V2.webp
    $imagesCAZHZ6V2.webp
    2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Sayılı gün çabuk geçerr , inşallah sizin için de öyle olurr kıyamam bendee yaa :((

Çok güzel şeylerr bunlar güle güle kullanın eşinizzlee, siz yeni gelinlerden daha bir hevesle kullanırsınız eminimm kii hasretlik var arada ;)

somberness çok teşekkürler...Gerçekten zaman geçiyor bir şekilde ama bizim sevgimiz daha da katmerleniyor. Bu bir itiraftır :bazı geceler evimin hayalini kurmaktan uyuyamıyorum:17:

Smart Spatulamm

Soley nevresim

Mavi olan English Home Nevresim

Biblolu rendem

Black Decker ekmek kızartmam

Black Decker Su ısıtıcım

Black Deckerlerı eşim yurt dışından almıştı. Çok şık ve kaliteliler.
Bu arada ne kadar zahmetli bir işmiş burada yayınlamak düşündükçe aklıma geliyor:) Parça Parça:3:

Eklentiler

• $670845160811.webp
    $670845160811.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $ul-approved-stainless-steel-toaster.webp
    $ul-approved-stainless-steel-toaster.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $fontain1_nevresim.webp
    $fontain1_nevresim.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $chef-n-kasik-spatula-petra-urunleri.webp
    $chef-n-kasik-spatula-petra-urunleri.webp