Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim yurt dışından arkadaşımın gönderdiği preseed de aynı senin tarif ettiğin gibiydi.
krem tüpleri olur ya onun gibi bişeyin içindeydi.
3-4 tane de şırınga vardı.o şırıngaların içine çekiyodum preseedi. ordan da kendime uyguluyodum
ama kutunun üstünde Duru'nun yazdığı yazılar yazıyodu
sendeki kutunun üstünde ne yazıyo
eğer Duru'nun dediği gibi yazıyosa sorun yok bence
kibele 1 de kullanma kitine ne kadar preseed koyacagım.tüpü doldurmam mı gerekiyor???
kızlar 30-31 günde adet oluyorum..bugün 13. günüm ovlasyon testi yaptım tek çizgi çıktı..ama akıntım başladı bugün..sizce bugün preseed i kullanmaya başlamalımıyım?
hmm sorun yok o zaman o şekilde yazıyor.amma stres yaptım degilmi?:)))
şırıngaları full mu dolduracagım?
yokmu bana yardımcı olcak kimse mafoldumben
Selam kızlar internetten az önce preseed 8 pack+25 ovulasyon testi+25 hamilelik testini 24.99$'a sadecemeyra'nın verdiği linklerden birisinden aldım. Kargo ücreti de yok,ücret oldukça makul, emalime attıkları maile göre overseas yüklemelerinde genelde 10gün içerisinde geliyormuş am yılın bu zamanında gecikmeler olabiliyor demiş, inşallah bi terslik olmadan gelir. Ama benim kafam takılan bu preseed 3 lü bir de 6lı satılmıyor muydu; 8li de nerden çıktı?inşallah yine bildiğimiz preseed'dir de kullanırken stress olmam.
hatta bu gün bir sipariş daha vereyim dedim arkadaşım için ama şu geliş süresi kafama takılıyor daha kısa sürede göndericek bir satıcı aramaktayım şu an..Yanlız benim sipariş verdiğim kişi 8 li preseed 25 ovulasyon 25 gebelik testi diyor ama testlerden sadece 25 i gönderiliyor kombinasyonu sen ayarlıyosun preseedle hangi test gelsin istiyorsan
canım kutusu pembe içinde 6 tane kullanma kiti var.tüpten oraya sıkıp kullanıyorsun..yanlış mı aldım acaba????
canim ben bu saticidan ovulasyon testi alip gonderdim Tr ye. 1 kisi haric diger tum siparisler en gec 1 hafta icinde, istanbul'a ise 4 gun icinde ulasti. 1 arkadasinki 2-3 haftayi buldu. ona da zaten adam sigortali gonderiyor paketi. altta shipping jhandling kismi var insurance included yaziyor. yani garanti altinda siparisleriniz.
kızlar 30-31 günde adet oluyorum..bugün 13. günüm ovlasyon testi yaptım tek çizgi çıktı..ama akıntım başladı bugün..sizce bugün preseed i kullanmaya başlamalımıyım?
kibele 1 de kullanma kitine ne kadar preseed koyacagım.tüpü doldurmam mı gerekiyor???
canım baktım full doldurulabilir yada istediginiz kadar bi çok kadın 3GM seçiyor diyor...starsuzicim ne kadar kullanacagin kullanma klavuzunda yazar. baktin mi?
3 gm ne canım ?:uhm:canım baktım full doldurulabilir yada istediginiz kadar bi çok kadın 3GM seçiyor diyor...
bu durumda 3GM seçeyim bari.