Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s merhaba canım hoşgeldin şimdilik bir haber yok ben bugün reglimi bekliyorum kasık ağrılarım dünden başladı geldi geliyor yani a.s
valla canım taktığımı söyleyemem ama bir hamilelikte söz konusu olursa herhalde şaşkınlıktan donar kalırım 13 yılın içinde o kadar çok taktığım olduki yıllardır genişim bu konuda hayırlısını versin rabbim veriyorsa :Saruboceq: yerimseniben
walla burda öyle hikayeler okudumki mimkinatı olmayan o kadar kişi hamiş kalmışki evlatlarını hayırlısıyla kucaklarına almışlarki eminim sende alıcaksın canım birer birer alıcaz hepimiz allahında izniyle biraz olumlu olalım başka türlü geçmez valla bu hayat değil mi ama opuyorumnanaktan
Öyle tabi canım hayat mucizelerle dolu vaktiyle mucize yaşamış biri olarak inanıyorum ancak insan zaman geçince soğukkanlı oluyor ilk zamanlar adet olduğumda 1 hafta kendime gelemiyordum yıllar birbibirini kovalamaya başlayınca artık anormal gelmiyor bana yani demek istediğim kendimi yıpratmıyorum sonuçta allahın dediği oluyor ..Rabbim dileyen herkese versin canım benide sıkıştırsın hayırlısı olacaksa bir araya aminnnnnn:Saruboceq::1hug:
:ecrin_bebek: kizlar ne muhabbetler etmissiniz böyle.
bana gelen paket mavili yesilliydi. icindeki 6 tüp ayri ayriydi ve seffafti. bakalim bu defa gelen nasil olacak.
müjde almayali uzun zaman oldu. benim bugün 4. günüm.
insallah birisi müjde verir. insanin umudu artiyor.
durucum insallah seninkiler gelmez. senin tüplerin acikti degil mi?
anjelic canim sende full pozitifsin masallah. hep imreniyorum böyle pozitiflere. masalllah valla
canim bundan sonra her iki gunde bir iliski. yumurtlama zamani her gun.
simdi 13 tesin. 13-15'i preseed ile degerlendir.16 veya 17. gun yumurtlayacaksin. 15. gun koyu cikar. 15 ve 16 yi da iliski ile degerlendir. koyu cikan gun ve bir sonrasini.
eger sansin varsa sabah veya gunduz iliskiye girmeye calis. ya da gec olmadan. cok gec olunca spermler de artik hizini falan kaybediyor. esin isten gelir gelmez:) sonra yemeginizi yersiniz:)
eger 16. gun koyulasirsa 16 ve 17. gunu degerlendir.
yani 4 kez preseed kullkanmis olacaksin.
Günaydın arkadaşalr bol hamişli bi hafta olur inşallah
kızlar bugün preseedle denizycez vatana milşlete hayırlı olsun:)))