Arkadaslar gec yumurtlama, hic yumurtlayamama, yumurtalarin gelismemesi yani yumurtanin buyumesi veya kaliteli ile ilgili bir probleminiz yoksa bence incir kuru yapmayin. her ay duzenli adet oluyorsaniz, 28 gunde bir regl oluyorsaniz ( ki en ideali- ben 33 gunde falan oluyordum) bence hic duzeninizle oynamaya gerek yok zaten spermler onu dolleyecektir. simdiye kadar yapmamissa da bu yumurtadan degildir.
yani diyecegim zaten saat gibi isleyen bir seye mudahale etmenin anlami yok bence. kendimden biliyorum pismanim.
adacayi mi icmedim, hayit mi kullanmadim? hepsi bana kucuk kistcikler ve muthis adet duzensizligi seklinde geri dondu ki hayatimda hic yasamadigim bir seydi. ne zaman biraktim hamile kaldim.
ayaklarinizi yaz da olsa sicak tutun. corapsiz gezmeyin. belinizi de sicak tutun.
benim yumurtlamam gec oldugu icin arada incir, bal corekotu karisimi yedim ama o da boyle hergun kasik kasik degil. aklima geldiginde 1-2 gunde bir 1 tatli kasigi falan aldim.
Insallah hepinizin iyi haberlerini alacagiz. cok opuyorum.
not: hep soyledim yine soyliuyorum, ovulasyon testi kullanin. zaten preseed dunya para. neden tahminen kullanip paranizi cope atiyorsunuz. sitelerde 50 tanesi 15 dolar. 50 tane cikiyor. alin kullanin. 6-7 ay yeter size o testler.