Preseed kullananlar

ay sanirim biraz büyük oldu. bumu kizlar sizinde kullandiginiz. burdan aldigim preseed bu

ay sanirim biraz büyük oldu. bumu kizlar sizinde kullandiginiz. burdan aldigim preseed bu

evet canım, Türkiyedeki'de kinin aynısı, bende kullanıyorum zaten hepsi Amerika'dan ithal ediliyor.Yani Almanya'da üretim yok üretici firması Amerika. Ülkeler sadece distribütörlük alıyor ve satıyorlar.Ben İstanbul'dan ve İngiltere' den aldım fark yoktu.

kızlar ben geçen kasımda artı sağlıkdan almıştım
elimde 2 tane kaldı ama 2008 aralık son kullanma tarihli
şimdi ben bunu ne yapayım :uhm:
bizde de morfoloji %1 ve hareket %19 benneyaptımki

yenilerini nasıl edinicez? alkisalkisalkis

Yenisini alcaksın canım...Eskileri çok önceden aldığın için iade almazlar bence..çünkü kasımda aldığını söylemiştin..son kullanma tarihi aralıksa zaten sana o zaman için tarihi geçmemiş ürün vermişler olarak görülüyor...

Bademcim hayırlı olsun canım çok sevindim çokkk Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin ınşallah Amin:teytey::teytey:

Bademcim bişey sorucam sanırım sen de mikro denemişsin bundan önce hani tedaviden sonra en az 3 ay geçmesi gerek diyor ya doktorlar sen ne kadar sonra denedin preseed'i?Benim tedavi son anda iptal oldu ama sonuçta o hormon iğnelerini yedim son ana kadar.Acaba beklesem mi bu ay preseed kullanmasam hormonların dengesi açısından hem de boşa gitmesin ürünler diyorum ne dersin canım?CADIARZU:uhm:

Canım daha kan tahlili yaptırmadım bu yüzden kesin bir şey yok diye bakıyorum kendi durumuma..ilk denemede hamile kalmıştım ikzilerime..Ancak bu 14 şubatta 18 haftalık kızımı ve oğlumu canlı doğurdum ama çok küçük oldukları için küveze de sokmadılar..Öldüler,mezardalar yani...mafoldumben mafoldumben

yani 3 ay sonra kullandım preseedi canım...

Benim hamile kaldığımda sat 10 ekim 2008 di canım..tedaviden sonra hemen hamile kalmıştım...

Arkadaşlar az evvel beni aradılar telefonla ürünümüzden memnumusunuz diye....preseedin fertility bilmem ne istanbul şubesinden..Dün imzalanmıış bir anlaşma..artık Türkiye de disbritörlük almış,yakın zamanda eczanelerde de satılmaya başlancakmış....

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok::1shok::1shok:
ciddimisin bu çok iyi yahu
turkbayragi

:1shok::1shok::1shok:
ciddimisin bu çok iyi yahu
turkbayragi

Evet..üründen memnunmusunuz diye aradılar..ben de kan tahlili yatırınca kesin sonuç belli olucak dedim..artık Türkiye de disbritörlük olmuş...Ayrıca yanında baby bilmemne ovulasyon ve gebelik testleri de satılıcakmıymış neymiş...

hadi yaaa cok sevindimmm. hayirli olsunnnn :enbuyukkk:

Preseed ile hamiş kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

Son düzenleme:

aaa süper, sevindim valla...

bazi arkadaslar siringa filan dediler bende süphelendim acaba diye. onun icin koydum resmi. ama herkes onayladi icim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…