- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
ay sanirim biraz büyük oldu. bumu kizlar sizinde kullandiginiz. burdan aldigim preseed bu
hayırlısı olsun canımay sanirim biraz büyük oldu. bumu kizlar sizinde kullandiginiz. burdan aldigim preseed bu
dıptıscığım onların süresi geçmiş zaten.bekletme at bence.kızlar ben geçen kasımda artı sağlıkdan almıştım
elimde 2 tane kaldı ama 2008 aralık son kullanma tarihli
şimdi ben bunu ne yapayım :uhm:
bizde de morfoloji %1 ve hareket %19 benneyaptımki
dıptıscığım onların süresi geçmiş zaten.bekletme at bence.
yenilerini nasıl edinicez? alkisalkisalkis
Bademcim bişey sorucam sanırım sen de mikro denemişsin bundan önce hani tedaviden sonra en az 3 ay geçmesi gerek diyor ya doktorlar sen ne kadar sonra denedin preseed'i?Benim tedavi son anda iptal oldu ama sonuçta o hormon iğnelerini yedim son ana kadar.Acaba beklesem mi bu ay preseed kullanmasam hormonların dengesi açısından hem de boşa gitmesin ürünler diyorum ne dersin canım?CADIARZU:uhm:
Arkadaşlar az evvel beni aradılar telefonla..preseedin fertility bilmem ne istanbul şubesinden..Dün imzalanmıış bir anlaşma..artık Türkiye de disbritörlük almış,yakın zamanda eczanelerde de satılmaya başlancakmış....
:1shok::1shok::1shok:
ciddimisin bu çok iyi yahu
turkbayragi
Arkadaşlar az evvel beni aradılar telefonla ürünümüzden memnumusunuz diye....preseedin fertility bilmem ne istanbul şubesinden..Dün imzalanmıış bir anlaşma..artık Türkiye de disbritörlük almış,yakın zamanda eczanelerde de satılmaya başlancakmış....
ay sanirim biraz büyük oldu. bumu kizlar sizinde kullandiginiz. burdan aldigim preseed bu
Arkadaşlar az evvel beni aradılar telefonla ürünümüzden memnumusunuz diye....preseedin fertility bilmem ne istanbul şubesinden..Dün imzalanmıış bir anlaşma..artık Türkiye de disbritörlük almış,yakın zamanda eczanelerde de satılmaya başlancakmış....