Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
canım benim kimyasal gebelik mi yaşamışsın :çok üzgünüm: böyle zamanlarda insanı hiçbirşey teselli etmez o yüzden seni çok iyi anlıyorum..
tüp bebeğe başlamışsınız,hayırlı olsun canım..zaten daha önceki hamileliğinde tüp bebekle idi..inşallah rabbim bu denemende de sana ikiz evlatlar nasip eder..dualarım seninle..
sanırım tedaviye kocaelinde başladın,daha önce orda başlayacağını söylemiştin..çarşamba sabahı bende görüşme için eray beye gelmeyi düşünüyorum o gün sende orda olursan görüşürüz inşallah..
canım çok geçmiş olsun.üzülme demek kolay ama ne derece etkili bilemiyorum.mutlaka üzüldün ama her işte bir hayır var unutma.inşallah tüp bebek işlemiyle hamile kalıp hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
canım çok geçmiş olsun.üzülme demek kolay ama ne derece etkili bilemiyorum.mutlaka üzüldün ama her işte bir hayır var unutma.inşallah tüp bebek işlemiyle hamile kalıp hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
kızlar kafam çok karıştı..testte 10 ve 11 . gün çift çizgiyi gördüm.. bu gün 12, gün çizgi yok.. sadece 11, günü değerlendirdim.. 10. günü değerlendirmedim.. inşallah kaçırmamışımdır.. ama ben16, günü yumurtladığımı düşünüyordum...11, gün aynı zamanda akıntımın olduğu gün.. nediyorsunuz.. yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
canım hakkında hayırlısı olsunn .. nasip böyleymiş... moralini yüksek tutuğuna sevindim .. yeni tedavinde hayırlı olsun canımm ,, inş. herşey gönlüne göre olur.bende hemen başlamak istiyorum tedaviye ama bir taraftanda korkuyorum karmakarışığım anlıyacağınn..
arkadalr aranızda bu kürün nasıl kullanıldıgını bılen varmı? bılenler mutlaka cevap yazsın
Arkadaşlar yarın kan tahlili yaptırıyorum,beta hcg..Eğer bir şey yoksa,hemen mikro tedavisine başlıyorum.Preseed çok yararlı ..Çoğu arkadaş ilk 1 ya da 2. ayda hamileliği elde etti..Benim eşimin spermleri.1 milyon bile değil sadece 600 bindi hamilelik öncesi..Daha 2 buçuk ay önce varikosel ameliyatı oldu..İlk başlarda sperm sayısında azalma olur diyorlar..Biz bu ay elimizden geleni yaptık..İdrar testlerinde silik de olsa çizgi çıktı ama bu gerçek mi yoksa renklenme mi emin değilim..Şu an kanamam var...Lütfen beni baz almayın..Bilemiyorum ,çok sevinmiştim ama yanılmış ta olabilirim..Bu gün test yaptığımda çizgide koyulaşma göremedim..Hatta renk açılmış gibi...:çok üzgünüm: Kimbilir belkide şu kimyasal gebelik dedikleri şeyi yakaladım.. :çok üzgünüm:Benim rahmimin durumundan dolayı bir kaç ay daha deneyemeyeceğim..Çünkü endometriosizim var..Benim ilacım en kısa zamanda hamile kalmak.....Endometriozisimin gerilemesi için buna ihtiyacım var.....Lütfen dualarınızı eksik etmeyin........:a015:
canim cift cizgiyi gormak mesele degil ki. ikisi ayni koyulukta miydi gordugunde. ayni koyulukta olmasi lazim.
Artık yeni umutlar için günlük tutuyorum...İnşallah Allah mutluluk gözyaşları ile okumayı nasib etsin ilerde bana ve okuyanlara...