Preseed kullananlar

bademcim canım inşallah sonuçların güzeldir canım merak ettim seni güzel haberlerle dön inşallah tatlımmm

kızlar kafam çok karıştı..testte 10 ve 11 . gün çift çizgiyi gördüm.. bu gün 12, gün çizgi yok.. sadece 11, günü değerlendirdim.. 10. günü değerlendirmedim.. inşallah kaçırmamışımdır.. ama ben16, günü yumurtladığımı düşünüyordum...11, gün aynı zamanda akıntımın olduğu gün.. nediyorsunuz.. yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:

Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:

canım benim kimyasal gebelik mi yaşamışsın :çok üzgünüm: böyle zamanlarda insanı hiçbirşey teselli etmez o yüzden seni çok iyi anlıyorum..

tüp bebeğe başlamışsınız,hayırlı olsun canım..zaten daha önceki hamileliğinde tüp bebekle idi..inşallah rabbim bu denemende de sana ikiz evlatlar nasip eder..dualarım seninle..
sanırım tedaviye kocaelinde başladın,daha önce orda başlayacağını söylemiştin..çarşamba sabahı bende görüşme için eray beye gelmeyi düşünüyorum o gün sende orda olursan görüşürüz inşallah..

Canım biz gittiğimizde Sebiha hanım vardı..Onunla görüştük..Perşembeye bekliyor..Gonal f e başladım bile..Yine co -cultur yaptırcaktım ama şeytan dürttü beklemek istemedim..Benim yumurta toplamayı ve transferi de zaten Sebiha hanım yapmıştı..Ya dedim kendi kendime ben Eray beyle muattab oluyorum hep ama tüm muayeneleri Sebiha hanım yapıyordu..Yumurta toplama ve transfer işlemini de hep o yapmıştı..Sebiha hanımla daha çok bağlantı kurmaya karar verdim...

Bu arada perşembeye bekliyor bizi dr...

canım çok geçmiş olsun.üzülme demek kolay ama ne derece etkili bilemiyorum.mutlaka üzüldün ama her işte bir hayır var unutma.inşallah tüp bebek işlemiyle hamile kalıp hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

Canım çok sağol,evet ilk duyduğumda üzülmüştüm ama geçti bile..Şu an kendimi yeni tedaviye odakladım..Evet her işte bir hayır var..Ama kendi bebeklerimi doğurup mezara gömmekten daha hiç bir acı yok şu an yaşadığım..Bu yüzden kimyasal gebelik olayını unutuverdim bile..kaydirigubbakcemile5

Şu an kendimi Melek Kızım Ada ve Melek Oğlum Ege ye sağlıkla doğacak kardeşleri nin tedavisi için konsantre etmeye çalışıyorum..:Saruboceq: :asigim: :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bende bugün klomene basladim 15inde kontrole gidicem doktorum bana o zaman utrogest vericek günde iki tane alltan alinacak onun yerine preseed kullansam dahami iyi olur acaba fikri olan varmi sasirdim iyice artikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bademcim canım hayırlısı olsun canım
ne kadar güzel yeni tedavine başlamışsın inşallah bu ay bebeğin yerleşir tatlım dualarım seninle

canim cift cizgiyi gormak mesele degil ki. ikisi ayni koyulukta miydi gordugunde. ayni koyulukta olmasi lazim.

canım hakkında hayırlısı olsunn .. nasip böyleymiş... moralini yüksek tutuğuna sevindim .. yeni tedavinde hayırlı olsun canımm ,, inş. herşey gönlüne göre olur.bende hemen başlamak istiyorum tedaviye ama bir taraftanda korkuyorum karmakarışığım anlıyacağınn..

Sağol bitanem..a.s.

arkadalr aranızda bu kürün nasıl kullanıldıgını bılen varmı? bılenler mutlaka cevap yazsın

Bademcim geçmiş olsun canım ama ne güzel kendiliğinden hamile kalabildiğini öğrendin ve bu konuda haklısın, aylarca karnında taşıyıp kaybetmek kadar acısı yok, inşallah tedavinde sağlıkla sonmuna kadar gideceğin bebklerin olur canım, dualarımdasın.

Canım benim ya sen çok güçlü bir kadınsın. Allah her daim yardımcın olsun canım...Eminim bu sabrının sonucunu dünyada da ahirette de çok büyük mükafatlarla alacaksın..

Canım hakkımızda en hayırlısı olsun. Sana teselli verecek hiçbir şey yazamam. Dualarımızdasın her zaman..

Bademcim inşallah tüp bebek uygulaman hayırlısıyla güzel geçer de müjdeli haberine hep birlikte seviniriz...Moralini yüksek tut canım.

Artık yeni umutlar için günlük tutuyorum...ınşallah Allah mutluluk gözyaşları ile okumayı nasib etsin ilerde bana ve okuyanlara...

canim cift cizgiyi gormak mesele degil ki. ikisi ayni koyulukta miydi gordugunde. ayni koyulukta olmasi lazim.

canım ilk gördüğüm gün kontrol çizgisine yakındı onun kadar koyu olmasada yakındı.. ve dün de çift çizgi ilk gördüğüm gün kadar dı hatta biraz silikti. ilk gün sanki daha koyuydu..
kitleri attığım için kıyaslama yapamadım.. yumurtladığıma eminim. çünkü ateş ölçümü yapıyorum. bu sabah ateş düşmüş.sadece anlayamadığım normalde döngüm 29 gün. yani 16, gün yumurtlama günü olması gerekmezmiydi. neyse yine davam ediyorum testlere .. ama ben 10. günü değerlendirmedim testin iyice koyulaşması için. bakalım önümüzdki günler neyi gösterecek.. ayrıca 11 . gün uzayan akıntıyı gördüm canım.. bu gün de oldu..

Artık yeni umutlar için günlük tutuyorum...İnşallah Allah mutluluk gözyaşları ile okumayı nasib etsin ilerde bana ve okuyanlara...

canım geçmiş olsun..çok üzgünüm. tedavinde hayırlı olsun canım..bende hastanede yattığım günler boyunca tuttum günlük . halada yazıyorum.. o zaman bebeğimin biri benimleydi.. rabbim kimseye yaşatmasın.. çok acı günlerdi... bildiğim içimdeki boşluğun anacak içimde tekrar bir can filizlendiğinde son bulacağı.... yaşadığımız şeyi asla unutmayacağız ama inanıyorumki gün gelecek teselliyi bulacağız... moralini yüksek tut ve tedavine odaklan canım.. günlüğünüde ileride bebeğin büyüdüğü zaman ona hediye edersin.... ben öyle düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…