Preseed kullananlar

Hanimlar ya bugun ben icimi dokmeye gelmisim. yanlis anlasilma olsun istemiyorum. Gerci beni taniyan taniyor.

Sevcan'a kirildim. neden mi? Insallah bu yazimi gorur ve okur. Sadece burada, preseed basliginda preseedden bahsetmis. diger yerlerde nasil hamile kaldigini soran arkadaslara normal yolla hamile kaldim demis ve konuyu kapamis. Arkadasim neden bahsetmiyorsun? preseed kullandigin ilk ayda hamile kaldigini? Ben baska insanlar da bu urunu kullansin, hamile kalanlar artsin, daha cok kisi faydalansin diye ugrasiyorum, ozellikle yazilarina tek tek baktim ve cidden cok uzuldum.

Sen kabul etmek istemeyebilirsin. Hatta gene bu baslikta bir yazini okudum. iki gunde bir degil her gun denemek lazimmis preseed ile alakasi yok gibi bir sey yazmistin. O zaman yasakliydim, gene kizmistim.

Arkadaslar burasi bir dayanisma topigi. Tum topikler oyle ama biz digerlerinden farkli olarak ayni urunu kullanarak hamile kaldik ve hamile kalanlara yardimci olmaya calsiiyoruz. Lutfen eger urune inanmiyorsaniz kullanmayin. inaniyorsaniz, hamile kalmaniza da yardimci oldugunu dusunuyorsaniz da kendinize saklamayiniz.

Kirginlik gucenme olmasin. Ben icimde olani saklamayan bir insanim. Bunlari hissediyordum, yazdim.

Az evvel tekrar test yaptım o da 1 dak dolmadan çıktı :asigim:

Teşekkürler kibele,teşekürler preseed :hooray:

Haydi kızlar preseed kullanmaya kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

canım tebrik ederim. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bende aldım bu ay kullanacağım preseed sizden güzel haberler alınca umudum artıyor.... hayırlısı bakalım. hamişlerin duaları kabul olur bol bol dua edin olurmu.:teytey:

Canım Kibelecim sen de benim yazdıklarımı yanlış anlamışsın sanırım.
Ben preseedi 5-6 aydır falan kullanıyorum.
İlk kullandıklarımı İstanbuldan almıştım.
Sonraki kullandıklarımı İngiltere'de yaşayan bi arkadaşım göndermişti.
Onun gönderdiğiyle de hamile kalamadım.
Sonra senden sipariş verdim.2 kutu biliyosun. Birinci kutuyu kullandığım ay hamile kalamadım.
En son ikinci kutuyu kullandığım ay hamile kaldım.:CüvCüv:
Yani ben preseedi ilk kullanımda hamile kalmadım malesef.:1no2:
Keşke öyle olsaydı.Ama olmadı.Çok uğraştım ben hamile kalabilmek için.senağlama
Eğer ilk kullandığım ay hamile kalsaydım gerçekten heryerde bangır bangır bağırır,preseed kullanın derdim.Ben onun sayesinde hamile kaldım derdim.delikafadulden
Benim ve eşimin kullanmadığımız kürler,vitaminler kalmadı.Bunların içinden hangisinin bu ay etkili olduğunu bilemem.CADIARZU
Bu ay ilk defa incir kürü yaptım ben.Ve hamile kaldım.:CüvCüv:
Hamile kalmamdaki en etkili şeyin incir olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca demişsin ya; 2 günde 1 değil, hergün yapmak gerekiyo demişim ben.
Ben öyle demek istemedim.kadus diye bi arkadaş var.Yumurtlama günlerinde hergün ilişki olmuş.Bende kızlara öyle dedim.Yumurtalama günlerinde hergün ilişki olsun eşlerimizle dedim.
Ben preseede kesinlikle güveniyorum.İmkanı olan herkes kullansa keşke.Ama biraz pahalı bi ürün olduğu için herkes kullanamayabilir.
Canım benim sana hayırlı doğumlar diliyorum.
İnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.

Ufff Eşimi bir türlü kandıramıyorum şu Preseed içinnklava:
Netten sipariş olurmuymuş diyo çok karşıı uff yaa
klava:

Ufff Eşimi bir türlü kandıramıyorum şu Preseed içinnklava:
Netten sipariş olurmuymuş diyo çok karşıı uff yaa
klava:

canım benim kocişte baştan tepkiliydi. sonra sitesini açtım okutturdum sizleri anlattım. hamiş kalanları bitkisel bir ürün olduğunu söyledim.. ikna oldu. hemde k.kartı numaranı vermeden havale yoluyla ödeme yapabiliyorsunuz. hemde çok titiz göndermişler ben işyeri adresimi vermiştim kargonun içinde ürünü sarmışlar başka bir kağıda flan.. bende bu ay ilk deneyeceğim inş. olumlu olur ve son olur....kaydirigubbakcemile5

bademcim seni çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallahh.
darısı benim başıma bakalım bu ay ilk preesed kullanıcam bende listeye eklenirim inşallahhhhhh

Preseed kullanan arkadaşlarr şifa olsunn sizee inşallahh hemen hamiş kalınn:Saruboceq::1rolleyes:

Gözünüz aydın...a.s. topiği takip ediyordum bir haftadır. sizin adınıza çok ama çok sevindim. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.. bende 2 yıldır 2. için uğraşıyorum.olumlu sonuçları okuyunca dün preseed sipariş ettim. daha önce böyle bişeyden hiç haberim yoktu. umarım bu ay bende sevinirim... tekrar tebrikler.a.s.

kızlar preseed nerden alıyorsunuz? ben daha önce almıştım + sağlık adında bir firmdan amason kullanma tarihi 2008 olduğu için kullanmadım iade oldu. geçenlerde aradım yeni tarihliler geldi diye sordum maalesef yok getirtemiyoruz dediler. sizler nerden aldınız ne kadar ödediniz ? ve son kullanma tarihlerine dikkat ettinmiz? cevaplar iseniz sevinirim.

merhaba tiny ben internetten satış yapan bir siteden 01-2011 son kullanma tarihli preseed siparişi verdim dün elime geçti arama motorlarında yaz ilk sitelerden zaten olmadı sana özelden atayım adını

Bademim çok tebrik ediyorum, derse gidiyorum, sonra bolca anlat bana yaşadıklarını canım. Merak ettim...

badem tebrik ederim canım çok sevindim adına rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlımmm

kibelemmm canım sen var yaa cennetliksin haaa allah ne muradın varsa versin canımmmmm

bende bi doğru dürüst kullanamadım preseedlerimii yumurtlama problemim var geçen ay ovulasyonu yakaladım yakaladım ama ne fayda kayınvalidemlerdeydik o hafat ve preseedler yanımda değildi inşallah bu sefer kullanacam çantamda kesin bulundurucam bi yere kalamay giderekenn

Eşim, emin oluncaya dek,kalp atışı duyuluncaya dek bu konuda konuşmamı istemiyor..Ailelere de söylemicez uzun süre.Ultrason fotoğrafları ,vs gelişim hakkında da ayrıntı yazmamı istemiyor..Melek kızımıza ve melek oğlumuza nazar değdiğini düşünüyor...senağlama senağlama

Bu yüzden uzun süre bu konu hakkında yazmayacağım arkadaşlar....:a015:

bademcim çizgi varmı bugünde?hamilemisin yani?ayy çok sevindim

bademcim tebrik ederim arkadaşım..Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..canım sen bu ay preesed deniyecektin bununlamı oldu acaba ?msn deysen bana yazarmısın canım ya çok merak ettimm???

canım tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısı başıma inşallahhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:

bademcim tebrik ederim arkadaşım..Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..canım sen bu ay preesed deniyecektin bununlamı oldu acaba ?msn deysen bana yazarmısın canım ya çok merak ettimm???

Evet canım...

Yukarda da yazdım..Uzun süre bu konuda konuşmayacağım..Eşime söz verdim..

Canim kusura bakma o zaman. Ben bilmiyordum onceden de kullandigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…