Preseed kullananlar

Canim nazar degdigi konusunda ben de hemfikirim. ama biz cok merak ederiz

neyse sen daha iyisini bilirsin. Dua okumayi biliyorsan Felak Nas oku. bu sureler nazara iyi gelirmis. hadi bakalim ne zaman olursa olsun iyi haberlerini mutlaka bekliyoruz.

ben de soylememistim bu arada ikinciye hamile kalisimda. kalp atisi vs duyuldu, daha soylemeyecektim ama dayanamadim:)

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

selam kizlar, nasilsiniz. bu ay sadece iki defa kullandik. eczaneden alabildigim icin rahatim. olmazsa tekrar alcam acikcasi bu ay umudum yok. günleri felan hesap etmedik. öylesine oldu yani. günüm yaklasiyor bakalim neler olacak

ben bu preseedi bu ay duydum.. hamile kalan bir arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum..ilk ordan aklımda kalmış sonra badem presed denedim dedi.. ve bende nedirki acaba diye gogleden araştırdım ve karşıma senin alıntı yazıların çıktı...ve denemeye karar verdim hiç tereddütsüz... tek terettüdüm keşke biraz daha okuyup sayfaları siparişi sana verseymişim oldu...bakalım bu ay deneyeceğim.. bence sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın canım. ve sayende hamile kalan arkadaşlar var...hamile halinle ürünü insanlara ulaştırmışşın...onları duasını almışsın ..ben şahsen kendi adıma seni takdir ediyorum.. hamile kalıyım veya kalmayım presedle....

Meyracim hadi bakalim. belli olmuyor bu isler. hesaplamayinca da tutuyor. ama pahali bir urun oldugu icin ovulasyon testi ile yapilmasini oneriyorum. o kadar para veriyoruz bari dogru gunlerde kullanalim diye. kac gunun var?

Canim cok tesekkur ederim dusuncelerin icin. ben de zaten hamileligimin son haftalarindayim. sip. vermekle iyi etmissin. ben zaten Tr'ye temmeli donuc yapacagim icin, en en cok bir kac hafta daha ilgilenebilirim bu isle. bebek erken gelmezse ki insallah gelmez.

Merhaba arkadaşlar ben de kullanmak istiyorum preseed'i ve nerden alabilirim özelden msj atarsanız çok sevinirim.

Ayy bu adam deli edicek beni:mymeka:
Bu akşam yine açtım preesed konusunu..
Bana diyokii o zaman öyle bişi işe yarıyorsa yada varsa dktor neden bize söylemedii diyoo:roflol::roflol:
Yaa eczenlerde satılmıyor dedim :)uff herneyse huylu huyundan vazgeçmezzz.opuyorumnanaktan:asigim:
Ne yapayım bende o zaman hamiş kalmam:jeyyar:

Söyle kocana,sitede bir arkadaş var ,kocası doktor,o öneriyormuş de...a.s

inşallah canım bebeğini tam vaktinde kucağına alırsın..çoğu gitmiş azı kalmış.. rabbim tüm olmayanlarada nasip etsin...

Kibelem bu ay nasip olursa 2. aşılamam olacak. Preseed kullansam aşılamanın ilaçlarıyla bir zararı olur mu?

Canim ya, bosver. bazilari senin adam gibi dik kafali. dr'larin bile haberi yok. her drun dunyadaki her gelismeden haberi mi var. neyse.

sen esine de ki tup bebek 5 milyar. veririz bir 5 milyar, benim icin problem yok dersin.

Kibelem bu ay nasip olursa 2. aşılamam olacak. Preseed kullansam aşılamanın ilaçlarıyla bir zararı olur mu?

canim bu konuda bir fikrim yok ama asilamanin mantigi ile ters geliyor. zaten sperml;eri tam zamaninda, tam yerine yerlestiriyorlar. preseedle ancak asilamadan sonra deneyebilirsin. mesela asilama olur. ertesi gun bir kere falan. zannetmiyorum zarari olacagini. preseed alti ustu bir kayganlastirici.

merhaba arkadaşlar, bende karar verdim ve preseed kullanıcamm...tedavilere dünyanın parasını döküyoruz... gitsinde 100tl gitsin , benim harcadığım paraların yanında hiçbişey değilll,, yanlız kafam son kullanma tarihi konusuna takıldı ben böyle şeylerde çok hassas olduğum için bişey olacak korkusu beni yer bitirir.,
,en iisini nerden nasıl almalıyım sizce????Yurtdışından gelenlerle Türkiyede kinin arasındaki fark nedir? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar?

Meyracim hadi bakalim. belli olmuyor bu isler. hesaplamayinca da tutuyor. ama pahali bir urun oldugu icin ovulasyon testi ile yapilmasini oneriyorum. o kadar para veriyoruz bari dogru gunlerde kullanalim diye. kac gunun var?

canim aslinda dündü günüm, ama bugün gelecek sanirim. dedimya pek dikkat etmedik, ovulasyonda kullnmayinca böyle oldu. bu hafta gidip ovulasyon testi ve bir kutu daha alacagim eczaneden. insallah sonuncusu olur, zaten bende senin gibi dönüs yapiyorum. ekimde insallah benim dönüsüm. o zaman asilama deneriz diyor esim. gerek kalmadan öyle seylere filan, muhtac olmadan yani, olsun diye ugrastim ama olmadi, nasipte ne varsa o olacak. ilgin icin saol.

Canim ya, bosver. bazilari senin adam gibi dik kafali. dr'larin bile haberi yok. her drun dunyadaki her gelismeden haberi mi var. neyse.

benim dr un birak preseedi, 3. gün yapilan kan testinden bile haberi yooookkkk. bu ülkeden artik biktim. o kadar okuyup dr olmus, dünyadan haberi yok. rahim filmini bile ben söyledimde e o kadar istiyorsan git cektir dedi. cektirdim, apandisit ameliyatinda bir tüpüm yapismis ortaya cikti. ah ahhhh cok dertliyim....

kararindan dolayi seni tebrik ederim canim. ins ilk denemede sonuc alanlardan olursun. o kadar ahim sahim pahali birsey de degil zaten. ovulasyonla kullaninca asilamaya denk islevde bir ürün bence. adamlari zengin ettik:) bize reklam parasi ödemeliler:)
bazi arkadaslar kibeleden siparis verdiler. amerikadakiler daha etkili sanirim. tr de eczanede satilmiyor ama burda almanyada eczanelerde var. internetten arastirip alabilirsin. istersen eger hala yapiyorsa kibele sana gönderebilir. istersen güvenirsen bende sana gönderebilrim. bendekinin resmini buraya ekliycem, bakalim kibeleninkiyle ayni mi?

teşekkür ederim canımm
bir arkadaş özelden bir link verdi o siteye baktım,6 lı preseed 2 ovulasyon ve 2 gebelik testi 100 lira kadarr ...yurtdışında fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama bana uygun geldi.şu an adet olmayı bekliyorum her ay da bir umut vardır diyerek bekliyim diyorumm ,ama bir an önce preseed kullanmayı çok istiyorum ,, inş. bizdede işe yarar...:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
insallah canim Allah gönlüne göre versin. burdaki fiyati biraz pahali tr ye göre.

Bazı dr lar cidden salak..kötükedihüso

İnşallahhh Aminnnn tüm kalbimle diliyorum arkadaşlar.Bence de tüp bebekle falan kıyaslayınca bedava bile...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Aminnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…