Eşim, emin oluncaya dek,kalp atışı duyuluncaya dek bu konuda konuşmamı istemiyor..Ailelere de söylemicez uzun süre.Ultrason fotoğrafları ,vs gelişim hakkında da ayrıntı yazmamı istemiyor..Melek kızımıza ve melek oğlumuza nazar değdiğini düşünüyor...senağlama senağlama
Bu yüzden uzun süre bu konu hakkında yazmayacağım arkadaşlar....:a015:
Ilahi Badem, reklam kampanyasi gibi olmus. sloganimiz:)
Haydi kizlar okula der gibi:)
Hadi insallah kan testin ile cumartesi gunu halaylari cekecegiz burada. Darisi diger tum arkadaslarin basina.
Bana inanan guvenen, urunu deneyen herkese asil ben tesekkur ediyorum. Aslinda ben biraz kirginim. yani ilk basta herkese bu urunu anlatmaya calistim. Ornekler verdim ama kimse donup bakmadi, bir kac kisi haric. Ikna etmeye calistim, sanki benim bir cikarim varmis gibi. Insanlar birer ikiser hamile kalmaya basladikca, e ben de kullanayim bari diyenler cikti. Yani lutfen kullaniyorlarmis gibi.
Cidden benimle en bastan yola cikip, guvenen arkadaslara cok tesekkur ediyorum.
Sozum urunu yeni duyanlara vs degil. yukarda bahsettigim mirin kirin eden, halen bir zarari var mi diye soran insanlara. Her kuru dener, karmakarisik eder hormonlarini, buna gelince yuz cevirir. Ben uretmiyorum. ben satmiyorum. Istedim ki herkes faydalansin. Her neyse. kirginim yani bu konuda biraz. Icimde kalmasin yazayim dedim.
Umarim herkes hamile kalir.hem de bir an once.
Preseed ile hamiş kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel
selam kizlar, nasilsiniz. bu ay sadece iki defa kullandik. eczaneden alabildigim icin rahatim. olmazsa tekrar alcam acikcasi bu ay umudum yok. günleri felan hesap etmedik. öylesine oldu yani. günüm yaklasiyor bakalim neler olacak
ben bu preseedi bu ay duydum.. hamile kalan bir arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum..ilk ordan aklımda kalmış sonra badem presed denedim dedi.. ve bende nedirki acaba diye gogleden araştırdım ve karşıma senin alıntı yazıların çıktı...ve denemeye karar verdim hiç tereddütsüz... tek terettüdüm keşke biraz daha okuyup sayfaları siparişi sana verseymişim oldu...bakalım bu ay deneyeceğim.. bence sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın canım. ve sayende hamile kalan arkadaşlar var...hamile halinle ürünü insanlara ulaştırmışşın...onları duasını almışsın ..ben şahsen kendi adıma seni takdir ediyorum.. hamile kalıyım veya kalmayım presedle....
Ayy bu adam deli edicek beni:mymeka:
Bu akşam yine açtım preesed konusunu..
Bana diyokii o zaman öyle bişi işe yarıyorsa yada varsa dktor neden bize söylemedii diyoo:roflol::roflol:
Yaa eczenlerde satılmıyor dedim :)uff herneyse huylu huyundan vazgeçmezzz.opuyorumnanaktan:asigim:
Ne yapayım bende o zaman hamiş kalmam:jeyyar:
Canim cok tesekkur ederim dusuncelerin icin. ben de zaten hamileligimin son haftalarindayim. sip. vermekle iyi etmissin. ben zaten Tr'ye temmeli donuc yapacagim icin, en en cok bir kac hafta daha ilgilenebilirim bu isle. bebek erken gelmezse ki insallah gelmez.
Ayy bu adam deli edicek beni:mymeka:
Bu akşam yine açtım preesed konusunu..
Bana diyokii o zaman öyle bişi işe yarıyorsa yada varsa dktor neden bize söylemedii diyoo:roflol::roflol:
Yaa eczenlerde satılmıyor dedim :)uff herneyse huylu huyundan vazgeçmezzz.opuyorumnanaktan:asigim:
Ne yapayım bende o zaman hamiş kalmam:jeyyar:
Kibelem bu ay nasip olursa 2. aşılamam olacak. Preseed kullansam aşılamanın ilaçlarıyla bir zararı olur mu?
Meyracim hadi bakalim. belli olmuyor bu isler. hesaplamayinca da tutuyor. ama pahali bir urun oldugu icin ovulasyon testi ile yapilmasini oneriyorum. o kadar para veriyoruz bari dogru gunlerde kullanalim diye. kac gunun var?
Canim ya, bosver. bazilari senin adam gibi dik kafali. dr'larin bile haberi yok. her drun dunyadaki her gelismeden haberi mi var. neyse.
merhaba arkadaşlar, bende karar verdim ve preseed kullanıcamm...tedavilere dünyanın parasını döküyoruz... gitsinde 100tl gitsin , benim harcadığım paraların yanında hiçbişey değilll,, yanlız kafam son kullanma tarihi konusuna takıldı ben böyle şeylerde çok hassas olduğum için bişey olacak korkusu beni yer bitirir.,
,en iisini nerden nasıl almalıyım sizce????Yurtdışından gelenlerle Türkiyede kinin arasındaki fark nedir? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar?
kararindan dolayi seni tebrik ederim canim. ins ilk denemede sonuc alanlardan olursun. o kadar ahim sahim pahali birsey de degil zaten. ovulasyonla kullaninca asilamaya denk islevde bir ürün bence. adamlari zengin ettik:) bize reklam parasi ödemeliler:)
bazi arkadaslar kibeleden siparis verdiler. amerikadakiler daha etkili sanirim. tr de eczanede satilmiyor ama burda almanyada eczanelerde var. internetten arastirip alabilirsin. istersen eger hala yapiyorsa kibele sana gönderebilir. istersen güvenirsen bende sana gönderebilrim. bendekinin resmini buraya ekliycem, bakalim kibeleninkiyle ayni mi?
Bazı dr lar cidden salak..kötükedihüsocanim aslinda dündü günüm, ama bugün gelecek sanirim. dedimya pek dikkat etmedik, ovulasyonda kullnmayinca böyle oldu. bu hafta gidip ovulasyon testi ve bir kutu daha alacagim eczaneden. insallah sonuncusu olur, zaten bende senin gibi dönüs yapiyorum. ekimde insallah benim dönüsüm. o zaman asilama deneriz diyor esim. gerek kalmadan öyle seylere filan, muhtac olmadan yani, olsun diye ugrastim ama olmadi, nasipte ne varsa o olacak. ilgin icin saol.
benim dr un birak preseedi, 3. gün yapilan kan testinden bile haberi yooookkkk. bu ülkeden artik biktim. o kadar okuyup dr olmus, dünyadan haberi yok. rahim filmini bile ben söyledimde e o kadar istiyorsan git cektir dedi. cektirdim, apandisit ameliyatinda bir tüpüm yapismis ortaya cikti. ah ahhhh cok dertliyim....
merhaba arkadaşlar, bende karar verdim ve preseed kullanıcamm...tedavilere dünyanın parasını döküyoruz... gitsinde 100tl gitsin , benim harcadığım paraların yanında hiçbişey değilll,, yanlız kafam son kullanma tarihi konusuna takıldı ben böyle şeylerde çok hassas olduğum için bişey olacak korkusu beni yer bitirir.,
,en iisini nerden nasıl almalıyım sizce????Yurtdışından gelenlerle Türkiyede kinin arasındaki fark nedir? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar?