Preseed kullananlar

Arkadaşlar yarın kan tahlili yaptırıyorum,beta hcg..Eğer bir şey yoksa,hemen mikro tedavisine başlıyorum.Preseed çok yararlı ..Çoğu arkadaş ilk 1 ya da 2. ayda hamileliği elde etti..Benim eşimin spermleri.1 milyon bile değil sadece 600 bindi hamilelik öncesi..Daha 2 buçuk ay önce varikosel ameliyatı oldu..İlk başlarda sperm sayısında azalma olur diyorlar..Biz bu ay elimizden geleni yaptık..İdrar testlerinde silik de olsa çizgi çıktı ama bu gerçek mi yoksa renklenme mi emin değilim..Şu an kanamam var...Lütfen beni baz almayın..Bilemiyorum ,çok sevinmiştim ama yanılmış ta olabilirim..Bu gün test yaptığımda çizgide koyulaşma göremedim..Hatta renk açılmış gibi...:çok üzgünüm: Kimbilir belkide şu kimyasal gebelik dedikleri şeyi yakaladım.. :çok üzgünüm:Benim rahmimin durumundan dolayı bir kaç ay daha deneyemeyeceğim..Çünkü endometriosizim var..Benim ilacım en kısa zamanda hamile kalmak.....Endometriozisimin gerilemesi için buna ihtiyacım var.....Lütfen dualarınızı eksik etmeyin........:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:

toplan biraz kendine gel
bu nasıl umutsuzluk böyle
sen hamilesin ve herkes buna inanıyor sende inan
1-2 damla kan için gece gece neden huzurunu kaçıyorsun
hele yaptır bakalım kan testini
nerden biliyorsun datlum kimyasal gebelik falan
araştırmayı bırak evet zor biliyorum ama sana dualarım kalpden
evet senin her türlü durum için ilacın bu
yaşadıklarının etkisiyle böylesin biliyorum canımın içi
ama toplan elinde olanıda üzme şuanda:1hug:

Bir iki damla kan ped kirletçek duruma geldi....:çok üzgünüm:

Yarın önce kanda baktırıcam beta hcg yi..Eğer hamilelik oluşmamışsa yarın ya da ertesi gün mikroya başlayacağım..Eğer yanılmışsam hem sizi hem de kendimi yanıltmışsam üzgünüm..Ama testleri aynen buraya kopyalamıştım..Kısmet artık....Kesinlikle ertelemeyi düşünmüyorum mikroyu..Eğer hamilelik yoksa tabi...

Ayy canım yaaa seni üzmek istemezdim inan :1no2: Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin İnşallah bir dahaki sefere:Saruboceq: Ben bu ay kullanmıyim o zaman daha 3 ay dolmadı çok sağol cevabın için canımkaydirigubbakcemile5

Canim ben artik gonderemeyecegim. cunku artik bizim geri donus hazirliklari basladi. bebek de geldi gelecek. o yuzdn pek ilgilenemeyebilirim.
TR'de onceden satan firma guvensizdi. ama baska satan yerelr var. onlar guvenli. alabilirsiniz yani.

kızlar ben geçen kasımda artı sağlıkdan almıştım
elimde 2 tane kaldı ama 2008 aralık son kullanma tarihli
şimdi ben bunu ne yapayım :uhm:
bizde de morfoloji %1 ve hareket %19 benneyaptımki

Canim kas yapayim derken goz cikarma. bosver kullanam onlari. 1 ay daha onlar yuzunden heba olmasin.

Evet gerçekten ovulasyon testi çok ucuz kibele'nin bahsettiği ben doktoruma bahsettim bizde de var sen ne kadaraaldın dedi adamın ağzı açık kaldı aldığım fiyatı söyleyince hastanede kullanıyolarmış tanesi 5 lira! Nerden baksan 8,9 katı benim aldığımın:1shok:

Canim ben olsam bosa gecmek yerine kullanirdim. zaten ymurtalari vs buyutmusler. baklarsin kendinden olur. preseed nasil olsa sadece bir kayganlastirici. zarari olmaz hormona vs etkisi yok.

Balsuratcim esine soylersin artik ve bence cidden postani koy, sana ve bize inanmadigi ve isi bu kadar yokusa surdugu icin. bence postani da koy yani:)

Bademcim uzuldum. Galiba kimyasal dedikelri oldu. cunku degisik marka testlerde o kadar da cikmaz yani. ayrica dedigim gibi preseed'in kendi testi de oyle kolay kolay koyulasmiyor. ben aylarca yaptim. golge bile cikmadi. karbeyazdi. yarin bakalim kac cikacak bhcg?

Canim ben olsam bosa gecmek yerine kullanirdim. zaten ymurtalari vs buyutmusler. baklarsin kendinden olur. preseed nasil olsa sadece bir kayganlastirici. zarari olmaz hormona vs etkisi yok.

Haklısın aslında canım...Bu ay çok heveslenmiştim ya avutuyorum işte kendimi tedavi sonrası olduğu için olmadı diye kendimce...Yazın da kullanmak istiyorum tasarruflu olayım dedim(maddi açıdan değil de ürün orijinalliği açısından sen de son aylarındasın malum)ama Türkiye'de de distribütörlük almışlar diye okudum buralarda olmazsa burdan sipariş veririz artık olana kadar tam gaz preseed

canim yok yok, sen kullan onu. cidden yumurtalari vs de iyice buyutmusler. sen kacirma. sansin daha da fazla hatta.

orjinalligi acisindan suphem yok benim. Tr'de de artik orjinaller satiliyor. o firma cok eski urunleri satiyordu. zaten artik kimse onlardan almiyor. diger yerlerde satilanlar da gayet orjinal.

arkadaşlar ben de yazılanları okudum ve ürünü kullanmak istiyorum trde son kullanma tarihi geçmemiş ürün satan adresi bana da yollayabilir misiniz bugün veya yarın hemen sipariş vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…