son adet 10 mayıs...gebelik hesaplayıcılarına göre 14 şubat muhtemel doğum tarihi..Ama erken doğum riski taşıdığım için daha erken aylarda doğum yapma ihtimalim var..Hatta bu sene dolmadan....:çok üzgünüm:
Bilemiyorum ki belki de 1 sene içinde 3 doğum...:çok üzgünüm:
Canim iyi gisiyor. masallah. allah herkese benim gibi hamilelik nasip etsin. ama gercekten nasil bir hamilleik hayal edersen oyle geciyor. Benim bir komsum vardi. masallah hamileliginin son donemine kadar hep kosturdu. at gibiydi. bir gun naz yaparken vs gormedim. zaten naz olayina cok sinir olurum.
ben de hep imrenirdim ben de senin gibi olurum insallah derdim. Onun gibi oldum. insallah boyle de devam eder. 7.5 haftamiz kaldi doguma. Normal dogum istiyorum Allah'tan bir mani olmazsa. Kismet bakalim. Dualarinizi esirgemeyin.
canım çok üzüldüm.bilmiyordum.ama üzülme sen.şimdi sevinme zamanın .inşallah bu sefer hayırlısıyla alırsın kucağına.
badem,diğer forumdan yasemin ben..burdan özel msj yazmak istedim ama özel msj kabul etmiyorsun..oradan sana özel msj yolladım okurmusun canım..
bu arada çok tebrik ederim çok mutlu oldum..bana da umut oldun..
Arkadaş listemdekilerle sadece özel mesaj oluyor canım..bakayım oraya :)
badem,diğer forumdan yasemin ben..burdan özel msj yazmak istedim ama özel msj kabul etmiyorsun..oradan sana özel msj yolladım okurmusun canım..
bu arada çok tebrik ederim çok mutlu oldum..bana da umut oldun..
Ayyy canım çok sevindim ya..ben senin o olduğunu bilmiyordum oleyyyyyopuyorumnanaktan Şeniz
nickimle yazmadım ya ondan birden tanıyamadın...nasıl mutlu oldum anlatamam..gerçi diğer tarafta yazdığım msjımdan belli olmuştur...farkındaysan hep izinden gidiyorum..co-cultur yaptırdın kocaelide bende yaptırdım ve tutunmuştu bebeğim ama düşük yaptım inşallah preseedde de aynı şey olur ve bende senin gibi annelik duygusunu tekrar yaşarım... :Saruboceq:
Amin canım o kadar isterim ki...:asigim: :1hug:
pıhtılaşma testi yaptırdın mı daha sonra ? Eray bey birşey dedi mi düşük için ?
düşükten sonra bir daha o hastaneye gitmedim...düşük yaptığımı öğrendiğimde sabiha hanım ordaydı eray beyle hiç görüşemedim..düşükten sonra gel yine deiler ama o hastaneye birdaha ayaklarım gitmedi niyeyse...pıhtılaşma içinde şuan hiçbir şey kullanmıyorum ama aspirine başlasam iyi olucak.. a.s
öbür taraftan msjını aldım çok teşekkür ederim yardımın için, bende sana msj attım ama yarın bakarsın acil birşey yazmadım...geç oldu,sen taze hamişsin artık yat bence.. :1hug:
Canım pıhtılaşma testini mutlaka yaptır..istersen başka yerde...Bu arada sabiha hanım aslında baya başarılar elde etmiş bir dr muş..ama eray bey in gölgesinde kalmış gibi...Sabiha hanım da yardımcı doçent dr orada...tus 3.sü olmuş ve marmara tıp 1.si...benim yumurta toplama işlemini ve trasnferi hep sabiha hanım yaptı..co-culturu de Yiğit bey yaptı..
benim yumurta toplama işleminide sabiha hanım yaptı..pıhtılaşma testini iyiki uyardın hemen yaptırırım ozaman..tekrar randevu alayım yada yapan başka bir yer bulayım..özellerde yapar sanırım..kocaeline gideyim ben en iyisi hem son durumlarıda konuşmuş olurum..belki kromozom analizide yaptırırım..kurtulamadım şu hastanelerden..
Heparin iğnesi yapılıyor sanırım pıhtılaşma bozukluğu olanlara...evet son durumları da konuş..Kürtajı Eray bey mi yaptı ?
canım kürtaj olmadım daha ilk haftalar olduğu için kendiliğinden düştü..ilk batahcgm 59 idi 3 gün sonra 17 ye düştü 2 gün sonra da 6 oldu..kürtaj olmadım yani..kimyasal gebelik diyorlar benim durumuma sanırım..
heparin kullanıyordum transferden sonra ama düşük olunca bıraktım..ben yakın tarihte gidip ne yapmam gerekiyor konuşayım en iyisi..kongreden dönmüştür inşallah..arayıp sorarım gerçi...
canım kaçtım ben..bol bol sohbet ederiz yine..çok öpüyorum..kendine ve bebişine iyi bak..a.s.