Preseed kullananlar

Az evvel tekrar test yaptım o da 1 dak dolmadan çıktı :asigim:

Teşekkürler kibele,teşekürler preseed :hooray:

Haydi kızlar preseed kullanmaya kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
badem presedde cıgır acıp satıs patlaması yasttıracannn

kıbele ruyalarımız yorumluyordu sımdık gelsın presedlerrr...
cıft cızgı ınsallah bızı yanıltmıyordur..
tebrıklerrrrrrrrr bademcımm

Canım inşallah...Bu gün 3 kere gördüm 2.çizgiyi...:asigim:

Bir süredir yazılarınızı takip ediyordum; ben de inşallah kullanacağım bu preseedi, yazdıklarınız cesaretlendirdi beni.

Badem çok sevindim, Allah sonuna kadar devam ettirsin, eşinin sperm durumu nasıldı; benim eşimin sperm sayı, hareket ve morfoloji problemi olduğu için bu ürün bizdeişe yarar mı ondan emin değilim, onun için soruyorum.

sevgiler...

sağol canım..eşimin spermleri çok az..600 bin falan anca...morfolojisine falan bakmadılar hiç..ileri hareketliliği %33 çıkmıştı sadece...2 buçuk ay evvel varikosel ameliyatı oldu...Ama mikro tedavisiyle hamilelik elde etmiştik...özellikle erkek infertilitesi olduğunda yarar görenler var canım..Denemekte fayda var bence...tedavi ile hamile kalmaktan çok daha ucuz...Kıyaslanmayacak kadar...opuyorumnanaktan

sağol canım..eşimin spermleri çok az..600 bin falan anca...morfolojisine falan bakmadılar hiç..ileri hareketliliği %33 çıkmıştı sadece...2 buçuk ay evvel varikosel ameliyatı oldu...Ama mikro tedavisiyle hamilelik elde etmiştik...özellikle erkek infertilitesi olduğunda yarar görenler var canım..Denemekte fayda var bence...tedavi ile hamile kalmaktan çok daha ucuz...Kıyaslanmayacak kadar...opuyorumnanaktan

Az evvel tekrar test yaptım o da 1 dak dolmadan çıktı :asigim:

Teşekkürler kibele,teşekürler preseed :hooray:

Haydi kızlar preseed kullanmaya kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

Ilahi Badem, reklam kampanyasi gibi olmus. sloganimiz:)

Haydi kizlar okula der gibi:)

Hadi insallah kan testin ile cumartesi gunu halaylari cekecegiz burada. Darisi diger tum arkadaslarin basina.

Bana inanan guvenen, urunu deneyen herkese asil ben tesekkur ediyorum. Aslinda ben biraz kirginim. yani ilk basta herkese bu urunu anlatmaya calistim. Ornekler verdim ama kimse donup bakmadi, bir kac kisi haric. Ikna etmeye calistim, sanki benim bir cikarim varmis gibi. Insanlar birer ikiser hamile kalmaya basladikca, e ben de kullanayim bari diyenler cikti. Yani lutfen kullaniyorlarmis gibi.

Cidden benimle en bastan yola cikip, guvenen arkadaslara cok tesekkur ediyorum.

Sozum urunu yeni duyanlara vs degil. yukarda bahsettigim mirin kirin eden, halen bir zarari var mi diye soran insanlara. Her kuru dener, karmakarisik eder hormonlarini, buna gelince yuz cevirir. Ben uretmiyorum. ben satmiyorum. Istedim ki herkes faydalansin. Her neyse. kirginim yani bu konuda biraz. Icimde kalmasin yazayim dedim.

Umarim herkes hamile kalir.hem de bir an once.

tebrik ederim seni.darısı her isteyene inşallah.ilk bebeğin mi olacak?

Son düzenleme:

Valla aynen kampanya gibi olmuş demi kaydirigubbakcemile3

Belim ağrıyor,akıntı var..Ay diyorum yoksa kanamamı var..Tuvalete koşuyorum birşey yok..İnşallah daha da koyulaşır çizgi..

Ben zaten günler öncesinden başladım preseed preseed demeye erkek infertilitesinde de ...İnşallah daha çok kişiye umut olur...:Saruboceq:

koyulaşacak canım merak etme.akıntılar da normal.sen içini ferah tut

badem çok sevindim.preseedle hamile kalanların sayısı artıyor.tebrik ederim seni.darısı her isteyene inşallah.ilk bebeğin mi olacak?

3.cü...senağlama

14 şubatta melek kızım Ada ve melek oğlum Ege yi doğurup mezara gömdüm....mafoldumben mafoldumben

Canim iyi gisiyor. masallah. allah herkese benim gibi hamilelik nasip etsin. ama gercekten nasil bir hamilleik hayal edersen oyle geciyor. Benim bir komsum vardi. masallah hamileliginin son donemine kadar hep kosturdu. at gibiydi. bir gun naz yaparken vs gormedim. zaten naz olayina cok sinir olurum.

ben de hep imrenirdim ben de senin gibi olurum insallah derdim. Onun gibi oldum. insallah boyle de devam eder. 7.5 haftamiz kaldi doguma. Normal dogum istiyorum Allah'tan bir mani olmazsa. Kismet bakalim. Dualarinizi esirgemeyin.

son adet 10 mayıs...gebelik hesaplayıcılarına göre 14 şubat muhtemel doğum tarihi..Ama erken doğum riski taşıdığım için daha erken aylarda doğum yapma ihtimalim var..Hatta bu sene dolmadan....:çok üzgünüm:

Bilemiyorum ki belki de 1 sene içinde 3 doğum...:çok üzgünüm:

3.cü...senağlama

14 şubatta melek kızım Ada ve melek oğlum Ege yi doğurup mezara gömdüm....mafoldumben mafoldumben
canım çok üzüldüm.bilmiyordum.ama üzülme sen.şimdi sevinme zamanın .inşallah bu sefer hayırlısıyla alırsın kucağına.

badem yarin sabah sakin su icme gece. eger gece arasi uyanirsan bak bakalim son idrarinin uzerinden kac saat gecmis. ona gore tekrar test yap. bak sabah kalktigimda insallah senin koyulasmis olmus testini gormek kismet olur. kac tane yaptiysan hepsinin resmini cek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…