Preseed kullananlar

ya bana gonderdi resmi. ben gordum ikincisini de.
ama resim duzgun cikmiyor. golgeli. ama seciliyor. ve test baska marka. preseed;in testi ki ben hamile kaldigimda bhcg 400 lerde iken testte anca silik cizgi cikmisti. yani ben guveniyorum. simdi de onla yazisiyorum zaten.

o resmi cekmeye calisirken, kendi musaadesi ile bu bana gonderdigi ikinci resmi ekliyorum. arkadaslar bu bir saatlik idrarla cekilmis bir foto.

oooo bence tescillenmiş bile, bademcim hayırlı olsun canım bak tedaviye falan gerek kalmadı ne güzel :)

kibelecim sen nasılsın? Ben beter bir ruh hali içindeyim, yarın başka bi doktora gidicem.

bence direk hamile yani. iki testte de cikmis. zaten ilk zamanlar hep silik cikio. tebrik ederim bademmmmm
:teytey::teytey::teytey:

kibelecim sen nasılsın? Ben beter bir ruh hali içindeyim, yarın başka bi doktora gidicem.

Canim ben iyiyim. senin mailinle uzuldum ama dur bakalim, lekelenme yok bir sey yok. ondan dolayi umutluyum. kan testi istedi mi tekrar? baska dr da iyi olur ama insallah iyisine denk gelirsin, bu senin moralini bozmamis. baskasi bozabilir de.

Bilmiyorumki kibelecim, geçen haftaki ultrason görüntüsüyle bu haftakini koyuyorum en az 4-5 kat büyük görünüyor nasıl dediği büyüklükte oluyor anlamadım, enine ölçmüş bir de boyuna diil, ultrason ölçümleri de neye göre yapılıyor anlamadım???

meyracım gebelik kesemin yavaş büyüdüğünü söyledi doktorum, her hafta ayrı bir stres içindeyim canım, biraz moralim bozuk yani.

canim hayirlisi olsun, dua edelim. hersey yoluna girer insallah. Allah yardimcin olsun.

tamam bekliyoruz. ama dedigin gibi bence de sen baska bir dr a gorun.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Bir 5 mayıs dileğim daha Allah kabul etti galiba..:Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar benim bilgisayar acik ama dersin basina oturuyorum arada gelip bakarim. hemen cevap veremezsem kusura bakmayin.

yaaa şimdi farkettim o görüntülerde ad soyad ayrıntılı çıkıyor ben sana mail adresine gönderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…