Preseed kullananlar

merhaba kizlar..bisey danisicam sizlere..
bende pcos var,dogal olarak yumurtlama günlerimi bilemiyorum..adetim bazen 2 ayda bazen daha uzun zamanda oluyor..
gecen ay yumurtlama takibi yaptik,tutmadi.7 nisandada adet oldum..simdi hala gelmedi kirmizilar..
preseed hakkinda yazdiklarinizi okumaya calistim biraz,bende almayi düsünüyorum simdi ama bu durumda nasil kullanicam?yardimci olursaniz sevinirim..
ve sanirim paketin icinde ovulasyon testleride var..ben onu hergün mü yapmak zorundayim?

Arkadaşlar preseed kullandıktan sonra akıntınız oluyormuydu? benden çok az açık pembe akıntı geliyor benneyaptımki

Arkadaşlar preseed kullandıktan sonra akıntınız oluyormuydu? benden çok az açık pembe akıntı geliyor benneyaptımki

ben de tam bunu araştırıyordum. preseed'i ilk olarak cuma günü kullandım, bir sorun yoktu ama bugün kullandım ve ilişkinin hemen sonrası koyu pembe bir akıntı oldu ve birkaç saatte devam etti bu akıntı. sanki reglinin son günü gibi bir akıntı. nedir bu, başka var mı bunu yaşayan. badem seninki ne kadar sürdü? benim sanırım şuanda kesildi... ama birkaç saat sürdü yani...

bence önce doğum kontrolü yapmadan adeti düzenleyen (duph....) bir ilaç kullanarak adetini düzene sokmalısın. bende de pcos var ve bu ilacı kullanıyorum. ayrıca ovülasyon testi pressedin içinden çıkmıyor, onu ayrıca alman gerekiyor. adetini düzene sokmadan preseed kullanma bence. bir de tükürükle yapılan ve bir yıl boyunca kullanılabilen ovülasyon testleri var. fiyatı 58 TL civarı. eğer ilaç kullanmayı düşünmüyorsan bunları alır yumurtlamanı hergün takip edebilirsin. kolay gelsin...

arkadaşlar bende olmadı ama aklıma bişey takıldı acaba fazla derinemi sıkıyosunuz ondan mı oluyo.ben çok fazla derine ulaştırmadan kullanmıştım.belki içeriye zarar vermiştir batmıştır falan siz farkında olmadan a.aklıma bu geldi yoksa zannetmem başka sebepten olacağını.

Canım biz preseedi her gün kullanıyoruz,her kullandığım gün ilişki sonrası iç çamaşırımda 1-2 damla açık pembe leke görüyorum..Aynen dediğin gibi reglin son günü gibi bir görüntü..Ama herhangi bir ağrı sızı yok..Ancak tek farkı bu gün biraz belim ağrıdı gibi..benneyaptımki

Canım evet derine sıktım ama zarar verdiğini sanmam,çünkü değilse acı duyardım ki canım tatlıdır.. vajinal ultrasonda dr daha bile derine koyuyor uştrason aletini..Ben daha önce ikizlerime hamileyken vajinal progesteron jel kullanmıştım ..Onları da aynen böyle derine sıkıyordum..Herhangi bir yara,enfeksiyon vs olmamıştı...:sm_confused:

Kızlar bende de bu akıntı olmuştu bir seferide. Kibele'ye sormuştum hatta. Onunla ilgili değildir, başka kimsede olmadı demişti. Acaba derine sıkalım derken batırdık mı? Ben de merak ettim şimdi..Bu ay da kullanıcam preseedi, gene olursa haber veririm size ancak yumurtlama günüme daha epey var..

canim duphaston,farlutal vs.ilaclarla cok uzun süre adet görmezsem ancak öyle almami istiyor doktorum.kistlerimi aldilar,binbir türlü hormon tedavisi gördüm ama adetlerim maalesef düzene girmiyor..neyse bi doktorumada danisayim madem..
cok tesekkürlera.s.

Ben de bu ay kullandım preseed ama değil pembe nasıl söylesem ilişkiden sonra hani fazlası duşta gelir ya o bile olmadı hatta dedim herhalde preseed hepsini taşıdı yumurtalarakaydirigubbakcemile3 Bence de hassas bi yere değmiş olabilir

cevap veren herkese teşekkür ederim ama benim akıntım hala hafif hafif devam ediyor (24 saat geçti üstünden) ( yerleşme kanaması olamaz bu çünkü dün adetimin 14. günüydü. tam da yumurtlama dönemimde bebek olmasını engellerse çok üzülürüm ( yaaa nolur bana bişey söyleyin...

yumurtlama gununde ve devam eden iki gunde coz az lekelenme yumurtanin catladigini haber verirmis...preseed bebek olmamasini engellemez....uzulmenize hic gerek yok......

bazı kadınlarda yumurta çatlarken de kanama olabiliyormuş :sm_confused:

tamam saolun peki yumurta çatladıysa??? ne olur? hamilelik olabilir mi? teşekkürler gerçekten hemen cevap gönderdiğiniz için..

tamam saolun peki yumurta çatladıysa??? ne olur? hamilelik olabilir mi? teşekkürler gerçekten hemen cevap gönderdiğiniz için..

Canım benim uzun süreli akıntım yok öyle..leke leke..Ama bu gün hiç olmadı..

Bu arada belim ağrıyor biraz..Netten 200 tanesi 30 küsur ytl ye bir sürü gebelik testi almıştım,Kafayı testlerle kırdığım için kaydirigubbakcemile3

idrarım çok koyu ve ekşimsi bir kokusu vardı.Test yaptım idrarımı 3-4 saat kadar tutup.Ya halüsinasyon görüyorum ya da çok zor farkedilen bir gölge var 2.çizginin olması gereken yerde..Bunun için çok erken biliyorum ama ben her gün test yapmaya devam edicem..kaydirigubbakcemile3

benim de akıntım yaklaşık 36 saat sürdü ve kesildi. hayırdır inşallah... yaa insan herşeyden ümitleniyor, herşeyi hamileliğe bağlıyor. inşallah hamilesindir bademcim. çok takıyorum bu aralar ben de... Allah hepimizin gönlüne göre versin... şimdi benim akıntım kesildi, umarım bu ovülasyon kanamasıdır ve bu ay tuttururuz :Saruboceq:

Bu gün sabahki testte bişey yoktu..Pembe akıntım da kesildi yerini arasıra gelen beyaz akıntıya bıraktı..Biz çalışmalara devam ediyoruz...:1rolleyes:

Bu gün sabahki testte bişey yoktu..Pembe akıntım da kesildi yerini arasıra gelen beyaz akıntıya bıraktı..Biz çalışmalara devam ediyoruz...:1rolleyes:

Bademcim çalışmalara devam... Ben şuan korunuyorum ama korunmayı bırkatıktan sonra belki bu preesedi kullanabilirim ovulasyon testleriyle beraber.. Birde bal çörek otu tarçında düşünüyorum bakalım .. Valla bizdeki bu azme karşı bebişler inat ederse yandığımın resmidirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…