günaydın kızlaaaaaarhihoyyyt
günaydın :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlaaaaaarhihoyyyt
merhaba günaydın kızlar,
benim tek yumurta ile hamile kalmam çok zor değil mi?
kızlar ben reglimin 2.günü çörek otu bal toz tarçın karışımına da başladımm
var mı deneyennn bakalım ne olacak bu ay preseed i de denicem ilk kez allahım inş olur artık yaaaa
inş canım benim hayırlısı artık...inşallah edacım, ben de gecen ay denedim cörek otu bal tarcını,ama doktora gitmedigim için faydası oldu mu yumurtalarıma bilemedim, inşallah şifa olur sana da canım bu ay allahın izniyle bebiş haberini alırız senin de
et canım et birde öyle deneyelim bakalım bi umut işte...cnm hadi hayırlısı inşallah bu ay olur bende preseedi sipariş vercem bugün bakalım ne olcak
canım inş işe yarar buarda ben bişi sormak istiyorum sana bu ballı karışımı yedikten sora sabah akşam çatlıcak gibi oluyorum benay cetrefilli canım benim yazdıkların su serpiyor içime.. sanada bol şanslar bu ay...
edaahmet,
canım ben denedim ama sonuç alamadım. tabi kişiden kişiye değişiyor. kullandığım ayın sonunda doktor kontrolünde kist çıktı. belkide bende bundan dolayı işe yaramadı.
ne olursa olsun karışımın içinde ki hiçbirşey zararlı değil. sadece çörekotunu fazla kaçırma birde ez veya iyice çiyne. bütün olduğu taktide bağırsak duvarlarını çizebiliyormus...
35 ay.
sanada bol şanslar. inşallah ilk kullanımında sonuç sevindirir seni, hepimizi..
cumartesiye doktorumdan randevu aldım kızlar yaa, 10.günüm cumartesi, bi arkadas dedi ki 12. gün geç olur, o yüzden aldım randevumu, hayırlı olsun inşallah, aradan 2-3 ay gecti adam da kızacak neden gelmedin diye:))
eda,
bende olmadı neden dersen ballı karışımın üzerine sıcağa yakın su içtim. bu bağırsakların çalışmasına ve gaz oluşumuna engel.. birde böyle dene istersen. ve tavsiyem bu süre zarfında biraz az yemek yemeye çalış.. 12 gün uygulayacaksın değil mi? ben 12 gün uygulamıştım..
bu kür sadece içinde ki tarçından olsa gerek inanılmaz yeme isteğimi arttırmıştı. tarçın iştah açar.. o yüzden az yemeye dikkat et..
kızlar bu arada akşam trt de izledim. istanbul üniversite sinde yeni bir gelişme var... şu an bize lazım değil ama inşallah olacak..
biliyorsunuz bebekte herhangi bir sağlık proble mi var mı yo ku diye 12 haftada bir sürü testler yapılıyor karına igne vuruluyor v.s. bir sürü işlem yapılıyordu. birde bunun 16 haftası vardı..
artık bunlara gerek kalmadan anneden alınan kan ile 10. haftada bu testlerin hiçbirine gerek kalmadan bebğin sağlık durumunu öğrenebileceğiz. ayrıca bu kan testi ile hemen 10 uncu haftada bebeğin cinsiyetide öğrenilebiliyormuş..
hehangi bir hastanede kontrol olsanız bile bir tüp kanı İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Laboratuar ına gönderdiğinizde size sonuç verilebiliyor..
tıp ne kadar gelişti. inşallah çok kısa bir süre sonra kısırlık diye birşeyde kalmayacak. hiç yoktan ben öyle düşünüyorum
amaan doktordan mı korkcam, o işin şakası da ,son gittiğim ay klomen vermişti, adet olursan yine adetinin 3. günü gel, olmazsan zaten test yapmaya gelirsin demişti, :roflol: adam beni hamile kaldım da gitmiyorum sanmıştır:roflol: ne bilsin ben bunalımlardan bunalım begendiğim için gitmedim:)
ya saolsun doktorum hep umutlu konustu, ben ne zaman ankaradaki doktor tüp bebek dedi desem ne geregi var, senin bi sorunun yok ki dedi durdu, ama şimdi kistim tekrarladıysa o zaman cok üzülücem, dua edelim kızlar birbirimize nolur:Saruboceq: