- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18aylık evliyim yaklaşık 10aydırda korunmuyoruz ama benim adet düzensizliğim olduğu için bu güne kadar sürekli düzenleyici hap vermiş doktorlar bende bu zamana kadar hep bebek için hap kullandığımı sanmıştım çünkü doktor kullanırken hamile kalırsan devam et ilaca bırakma demişti ama en son tekrar gidip hsg çekilecek deyince o ilaçların sadece düzenli adet için verdiğini öğrendim çünkü gittiğim hastane fakülteydi hocalarla diyaloğumuz hiç olmamıştı en son başka dr gittim oda folik asit ve glucophage ilaç verdi onları kullanıyorum şimdilik hayırlısı bakalım rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürecek inşaallah daha sonra tekrar görüşürüz bye
18aylık evliyim yaklaşık 10aydırda korunmuyoruz ama benim adet düzensizliğim olduğu için bu güne kadar sürekli düzenleyici hap vermiş doktorlar bende bu zamana kadar hep bebek için hap kullandığımı sanmıştım çünkü doktor kullanırken hamile kalırsan devam et ilaca bırakma demişti ama en son tekrar gidip hsg çekilecek deyince o ilaçların sadece düzenli adet için verdiğini öğrendim çünkü gittiğim hastane fakülteydi hocalarla diyaloğumuz hiç olmamıştı en son başka dr gittim oda folik asit ve glucophage ilaç verdi onları kullanıyorum şimdilik hayırlısı bakalım rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürecek inşaallah daha sonra tekrar görüşürüz bye
hoşgeldin anlejiiic iyidir canım, sen nasılsın? öyle bi zamanlama ki kimimiz ovulasyona, kimimiz adete, kimimiz gebelik testi yapmaya gün sayıyo
önceden bi takvim vardı kızlar noldu? yapmaya gönüllü bir hayırsever yok mu aranızdaaaaa
merhaba arkadaşlar sitenize yeni kaldım.preseed hakkında bilgi almak istiyorum nasıl kullanılıyo ve bir zararı var mı nerden temin edebilirim güvenli bir alma yerimiz var mıdır acaba.bazı arkadaşlar 45 bazıları 130 diyo kafam karıştı
Deniko inşallah faydasını göreceksin ama sadece ovülasyon dönemi kullan olur mu ? Çünkü o sperm dostu bir jel ph 7-8 yai bazik bizim vajina floramız asidik öyle olması gerekiyor , eğer bu ürünü ovülasyon dönemi dışında da kullanırsan floranın 5.5 olan asidik ortamını bazik yaparsın ve bu da mantar, enfeksiyon problemlerine yol açar, bir dip not olarak yazayom dedim. Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.