Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırnaşık şey
CANIM eb.ydan dene bizim gibi sende..
yakın bi arkadaşım hostes hemen hergün biyerlere gidiyo.ona aldırıcam kargo beklememek ve ödememek adına.inşallah işe yarar birbuçuk senedir bekliyoruz yok.eşim tahlil yaptırdı daha sonucunu gösteremedim dr ama sanırım sayı iyi hareketlilik yavaş umarım bu durumda işe yarar ben aşılama öncesi denemek istedim birkaç ay.
inşallah nevyascım en kısa zamanda gelir preseedın. benim ingilizcem o kadar kıt ki canım yaa ne yaptın ingilizcesi olan biriyle halledebildin mi?
Kızlar, aranıza yeni katıldım. İlk msjımı preseed kullananlar başlığına atmak istedim çünkü bu baslık altında attıgınız msjları okuyarak almaya karar verdiğim preseed sayesinde hamile kaldığımı paylaşmak istedim . Tabi gebeliğimi önce Allah'a borcluyum. Ama preseed kullandığım ayın ertesinde hamile kalmam tesaduf olmaz sanırım. Herneyse...7 ay ugrastıktan ve bu arada esim varikosel ameliyatı olduktan sonra, nasıp oldu. Sizlere preseedi edinmek için denediğim yollardan bahsedeyim. Önce ebayden almak istedim ürün kargo ücretsiz olmasına ragmen elime ulaşmayınca paypaldan iptal işlemi yaptım. Sonra kargo ücreti dahil baska bir ebay satıcısından almaya kalkınca toplamda 65 lira gibi fiyat cıkınca guvenemedim, bir keresinde hayal kırıklıgı olunca. Baktım gg de bir satıcı 85 liraya satıyor. Fiyat konusunda msj attım niye ebay bole iken siz pahalı satıyorsunuz diye. gg de urun listeleme fiyatından gg ve banka komısyonundan ve yanında hediye test kıtı vermesinden dolayı 65 lıraya satacagı urunu bu fiyata satmak zorunda oldugunu belirtince inandım ve bu kişiden satın aldım. Aynı gun urun elime ulaştı ve belirttiği ozellikte idi. Yanı guvenilir oldugunu soyleyebilirim. İster ebayden alın ıster daha az risk var diyip ggden satıcıyı takıp edin. Hepinize kucak dolusu sevgiler kızlar...
sırnaşık şey
CANIM eb.ydan dene bizim gibi sende..
yakın bi arkadaşım hostes hemen hergün biyerlere gidiyo.ona aldırıcam kargo beklememek ve ödememek adına.inşallah işe yarar birbuçuk senedir bekliyoruz yok.eşim tahlil yaptırdı daha sonucunu gösteremedim dr ama sanırım sayı iyi hareketlilik yavaş umarım bu durumda işe yarar ben aşılama öncesi denemek istedim birkaç ay.
bende güselim aşılama diolar banada eşimin sperm sayısı iyidi hızı yavaştı şimdi sayı da düşmüş bakalım aşılamadan önceki son çabalarımız allah yüğzümüze gülsün inş..
ebrucum inşallah beş vakiti kaçırmazsın canım, aynı olay bende de var maalesef, insan niyetlenince nefsi güçleniyor nedense...
Canlarım bi topikte okudum, waters diye bi arkadaş da preseed kullanmış bu ay hamileymiş galiba, darısı sizlerin, bizlerin başına artık.
umutlar çoğalıyo ne güsel
inş bizlerde de işe yarar buarada nasıl kullanılıyo kızlar kaç ml falan oluyo CADIARZU
kullananlar paylaşabilirler mi??? :asigim: