Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamiş adayı olman hepsini alt eder canımcım, hayırlısı olsun, maşallah o yumoşlar gelecek ay anne olacagını müjdeler inşallah sana da bize de bugün 11. günün ha, yaa benim 11. günüm pazara geliyo, pazartesi gideyim de mi ben de bu ay??kızlar merhaba...
cetrefilli aldım mesajı :)))) yerim seni ben..
doktor yumişimin ikitane 14,1 mm olduğunu söyledi. iyi büyümüşler dedi. çarşamba 13 üncü günde yine çağırdı. iki günden beri koyu kıvamlı incir suyu içiyorum.doktorun iki ameliyatı varmış.randevular altüst olmuş. hastalar ssk kuyruğu gibi dizilmişler doktorumuz ise barut gibiydi:)))
hayırlısı bakalım. ölçüler 11 inci güne göre iyi değil mi kızlar..bulurmu 14 günde 20 mm sizce...
habire işyerinden izin alıyorum.kovulmam garanti sanırım. işyerim uzak olduğu için dönmem çok zor (( hamiş ve işsiz adayıyım sanırım
kıslar eb.ydan aldığım preseed im geldi sonunda hemde kargosuz tatlıcadımm yokmuş kargo :)))
45 tl ye aldım soran arkadaşlar vardı bilginiz olsun türkiyede 130 tl son kullanma tarihide 2011 yavrularr....
buarada gittigidiyor da preseed vardı canım ben eb.ydan almadan önce bakmıştım 80 diyodu fiyatına
yutdışından gelmeymiş oda ama ha eb.y ha gg aynı bitanem benim önceden attığım ve tatlıcadıyla ikimizinde o linkten aldığını okumuşsundur sende ordan dene benim dün geldi 1 haftada elinde oluyo..
kıslar eb.ydan aldığım preseed im geldi sonunda hemde kargosuz tatlıcadımm yokmuş kargo :)))
45 tl ye aldım soran arkadaşlar vardı bilginiz olsun türkiyede 130 tl son kullanma tarihide 2011 yavrularr....
buarada gittigidiyor da preseed vardı canım ben eb.ydan almadan önce bakmıştım 80 diyodu fiyatına
yutdışından gelmeymiş oda ama ha eb.y ha gg aynı bitanem benim önceden attığım ve tatlıcadıyla ikimizinde o linkten aldığını okumuşsundur sende ordan dene benim dün geldi 1 haftada elinde oluyo..
sırnaşık şeygünaydın hatunlaaar
adahmet ebaydan gelen de 2011 deil mi son kullanma tarihi? aman zaten 6 kullanımlık, 8 ayda bir mi kullancaz da, bence 5 ay sonrası bile olsa son kullanma tarihi önemli deil, bitiririm cünkü:roflol:
CANIM eb.ydan dene bizim gibi sende..merhaba , arkadaşlar ben de bu ürünü denemeyi düşünüyorum.buradan alınca çok pahalıya geliyor sanırım.kargo ve gümrük vs. parası ödemek istemiyorum.bu nedenle dışardan aldırıcam.nerden aldırsam acaba her ülkede var mıdır ?
canım özelden linkini verebilir misin
Tebrikler valla canım 1 hafta da gelmesi benim dün 1 ay doldu gelmedi bugün tekrar göndermelerini talep edeceğim eşimde gelmez gelmez unut sen onu diyor inşallah benimkide gelir kısa zamanda tekrar..
Tebrikler valla canım 1 hafta da gelmesi benim dün 1 ay doldu gelmedi bugün tekrar göndermelerini talep edeceğim eşimde gelmez gelmez unut sen onu diyor inşallah benimkide gelir kısa zamanda tekrar..