Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kaç kez sordum bi cevap alamadım preseed kullananlar lütfen cevap verin artık ya bu kadarda olmaz!!!!!!!!!! benim vajinal kuruluğum yok aksine çok ıslanıyorum neyse preseedi kullandığınızda ilişkiye girdiğinizde sorun oluyormu çokmu ısslak oluyor yani bir sorun olurmu ona göre kullanıcam???
preseedi sipariş etmek bile yetiyomuş daha elime gelmeden hamile kaldım ben kaydirigubbakcemile3.. dün öğrendim 3 senedir olmuyodu ve bugün 6 haftalık hamileyim..
ya kaç kez sordum bi cevap alamadım preseed kullananlar lütfen cevap verin artık ya bu kadarda olmaz!!!!!!!!!! benim vajinal kuruluğum yok aksine çok ıslanıyorum neyse preseedi kullandığınızda ilişkiye girdiğinizde sorun oluyormu çokmu ısslak oluyor yani bir sorun olurmu ona göre kullanıcam???
preseedi sipariş etmek bile yetiyomuş daha elime gelmeden hamile kaldım ben kaydirigubbakcemile3.. dün öğrendim 3 senedir olmuyodu ve bugün 6 haftalık hamileyim..
Arkadaşlar pazartesi e-bay dan preesed siparişi verdim bugün geldi 4 günde elimde olmuş oldu..130 liraya satanlara inat..toplamda ücretsiz kargoyla birlikte 45 ytl ye geldi bana..içinde de 10 tane hamilelik testi, 15 tane ovülasyın testi..alacak olanlara tavsiye ederim ebay'ı..
ayh gece geceh msjı gördüm nasıl sevindim, pericim cok tebrik ederim, maşallah, hakketen 6 hafta hiç mi hissetmedim yahu:) ayyyy darısı basımıza, rabbim kucagına almayı da nasip etsin, çok sevindim gözünüz aydın:)preseedi sipariş etmek bile yetiyomuş daha elime gelmeden hamile kaldım ben kaydirigubbakcemile3.. dün öğrendim 3 senedir olmuyodu ve bugün 6 haftalık hamileyim..
güzelim kızma duuur yaaa, bu soruya cvp verildi sanıyorum, preseed vajinal kuruluğu olanlar için birebir ama olmayablar da gebeliği kolaylaştırsın diye kullanıyor, benim o yönde aksine fazlasıyla var senin gibi, eğer preseed kullanacaksan 3 gr değil de daha az bi miktarını şınırıngaya çek kullan canım.
çok teşekkür ederim insan gibi bir cevap veren çıktı sağolasın arkadaşım.bende gebelik için kullanmak istiyorum ama kuruluğum olmadığı için sormak istedim tekrar sağol.senindemi öyle ya kurutucu yokmu acaba ben çok rahatsız oluyorum fazlasıyla ıslanıyorum yani :kedi: