- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın
şükretmemiz gereken bir olay daha söyleyim
domuz gribi yüzünden ikiz bebeklerine hamile bir kadın bebekleriyle birlikte vefat etmiş...ne olur yaşadıklarınıza üzülün ona birşey demiyorum ama kısa sürsün üzüntünüz...sonra hep birlikte halimize şükredelim
Saol tatlım yaa ama sadece 1 kez ve 2 gün önce denedik :1no2: eğer bu ay öyle bişey olursa bebeğin adını mucize koyarım kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kesinlikle stress yapmamak lazım... artık nasıl olsa öyle ya da böyle bir şekilde çocuk sahibi olacağız diye inanıyorum (tıp çok ilerledi ve olmazsa da alternatif yöntemler var ) ve bu zamana kadar ne kadar çok kendimizi yıpratırsak okadar çok kayıptayız.. biryerde okumuştum insan beyni sadece yaşanan güzel anıların hatırasını saklıyormuş.. yani birgün bebeğimiz olunca sadece ona hamile kaldığını örendiğin andan itibarenki anlarını hatırlayacaksın... onun için öncesinde çok üzülmemeye bakalım diyorum......gamyoncuiremsu
günaydın,
kızlar bugünlerde doktoruna gidecek var mı? birşey sormanızı rica edeceğim. ben kronik kabızlıktan dolayı (her türlü yolu denedim bitkisel olarak ama çözüm olmadı) hergün bekunis diye bir kabızlık ilacı kullanıyorum. katogorisi B. İlk hamileliğimin 4 haftasında doktora gidince ilk sorduğum kullanmaya devam edebilirmiyim di. doktora hatta ilacın reçetesini bile götürmüştüm (okumadı) kullan problem olmaz demişti. ama 6,5 haftalıkken kalp durmasından dolayı hamileliğim bitmişti. normalde doktorlar ilk 3 ay hiç bir ilaç önermiyorlar. benim doktor kullan dedi. başka doktorlar bu konuda ne demekte çok merak ediyorum.
kullanmadığım zaman resmen ölüyorum sanıyorum. yaklaşık ben bu ilacı 1 senedir hergün kullanıyorum. ilacı kullanırken hamile kaldım.
kim sorabilir doktoruna bunu kızlar..
ben iyiyim selmacım canım ben de kronik kabızımdır, ama artık atlattım çok şükür, yolculuklardan sonra tutar bi de adet öncesi, ben beslenme şeklimi değiştirdim, su hiç içmezdim artık içiyorum, muzu çok severim sadece sabahları yiyorum akşama kadar açık ve şekerli çay içiyorum ılık ılık, ve ögünleri corbasız asla atlamıyorum bu bayagı rahatlattı beni. bir de bitkisel bişeyler dene canım yaa, inşallah hamilesindir canım benim.