Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar günaydın. erken olmasına ragmen kırmızı kartı gördüm( bu ay herşeyi dört dörtlük yapmıştım. ama kısmet değilmiş.
kürtajdan sonra 5 ay geçti. aşılama yaptırma fikri artık bende sabitlendi. ne diyosunuz..
bir iki ay daha bekleyeyim mi?
birde aşılma konusunda deneyiminiz oldumu nedir fiyatlar? nasıl yapılır? süreci nedir?
açıkcası artık beklemek istemiyorum.
bugün benim dogum günümdü. yaş 31 oldu. keşke yeni yaşıma bebiş ile girebilseydim..
ilgine teşekkürler canım. spermler yarın dondurulacak hayırlısı ile. doktorum : gerek yok, 20 gün sonra da bulabiliriz demesine aldırmadım. akıllandım dondurdum. eşim sigara içmiyor ama işi sürekli kimyasallarla. yıllarca emek verdi işinden istifa da edemez mafoldumben . her ne kadar doktor ondan değil dese de bilemiyoruuum. beş tane doktora gösterdik. ve dört hastaneden aldık sonuçları hepsinde de giderek düşüyor. sorunu da anlamıyorlar. her şey normal. beyinde tümörden şüphelendiler -Allahım sen koru - çok şükür bi şey çıkmadı. doktorlar bu defa tek çare olarak tüp diyorlar hem de hemen. ben illaç falan dedim. doktorlardan bi dayak yemedeğim kaldı. kaydirigubbakcemile3 eşimde ilk defa bana kızdı. sorun kendisinde diye bana tedaviden bahsetmiyordu. sen ne zaman hazırsan o zaman diyordu.
artık kararımı verdim. zorla getircem bebişimi. benden çok babası heyecanlı. şimdiden bir kız bir erkek çocuğu hayali kuruyor. allahım bize yarım et. onun üzülmesine dayanamam. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
allah hepiniz hakkında da hayırlısını versin arkadaşlar. umarım bebişleriniz gelir. sağlıkla sıhhatle göbişinize konar. Allah hepinize hayırlı evlatlar versin. bana da versin
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. Amin....