- 28 Nisan 2009
- 1.773
- 10
oooo ebrucuğum gelmiş..
gün kurusu denen kayısıdan ılık su ile içtim. ılık ballı su, keten tohumu.
pırasa,
karnıbahar,
brokoli,
yeşil salata herakşam,
çorba herakşam,
günde en fazla 2 fibcan kahve,
çay ile aram yok. içswem bile açık..
tavuk yemeklerine bitiyorum. genelde sebze ile pişiriyorum.
eşim etçi değil. sebze müptalası olduğu için sebze konusunda sıkıntı çekmiyorum.
sebze kızartması haftada bir oluyor. biber, patlıcan.
semizotu yazın yoğurtlu bayağı tüketiyorum. iki günde bir.
kışın ıspana mutlaka.
ve her akşam lifli olduğu için birtane portakal mutlaka yiyiorum. elma ile aram olmadığı için portakalı tercih ediyorum.
kuruyemiş fazla tüketmiyorum.
ayçekirdeği biraz fazla kaçıyor.
ekmek ile aram fazla yok. bazen günde bir dilim ancak.
36-38 beden arasındayım. kilo problemimde yok.
soğuk süt kesinlikle içmiyorum.
kırmızı eti pek sevmiyorum. yersemde ızgara tarzı köfte midemi yormuyor.
anlayacağın ebru ben bu sıkıntı yüzünden sağlıklı beslenmeye başladım uzun zamandan beri ama ilaçtan başka derdimin dermanı olan birşey bulamadım. bu olay bizim ailede irsi. ablamda aynı derttem muzdarip. kız kaç kere doktora gitmek durumunda kaldı.
mantıken ilk aylarda sinameki ye bile sıcak bakılmıyor. ama benim doktorum bekunis içebilirsin dedi. özel bir doktor. başından savsaklamak gibi yapıya sahip biraz ama göz göre göre tehlikeli birşeye okey diyeceğini zannetmiyorum.
onu kafaya takıyorum. ya bebeğe bir zarar veriyorsa. şu an hamile değilim ama kalırsam... yemin ediyorum ilaçsız kalacağımı düşündüğümde geriliyorum otomatikmen..
keten tohumu bir ara iyi geldi. ondan sonra işe yaramadı. birde enterasan olan bu bekunisi o kadar uzun kullanmama rağmen hala işe yarıyot. kimi ilaçlar bir süre sonra etki etmiyor aslında. bu ilacın çayıda var. bitkisel bir şey ama bilmiyorum işte...
gün kurusu denen kayısıdan ılık su ile içtim. ılık ballı su, keten tohumu.
pırasa,
karnıbahar,
brokoli,
yeşil salata herakşam,
çorba herakşam,
günde en fazla 2 fibcan kahve,
çay ile aram yok. içswem bile açık..
tavuk yemeklerine bitiyorum. genelde sebze ile pişiriyorum.
eşim etçi değil. sebze müptalası olduğu için sebze konusunda sıkıntı çekmiyorum.
sebze kızartması haftada bir oluyor. biber, patlıcan.
semizotu yazın yoğurtlu bayağı tüketiyorum. iki günde bir.
kışın ıspana mutlaka.
ve her akşam lifli olduğu için birtane portakal mutlaka yiyiorum. elma ile aram olmadığı için portakalı tercih ediyorum.
kuruyemiş fazla tüketmiyorum.
ayçekirdeği biraz fazla kaçıyor.
ekmek ile aram fazla yok. bazen günde bir dilim ancak.
36-38 beden arasındayım. kilo problemimde yok.
soğuk süt kesinlikle içmiyorum.
kırmızı eti pek sevmiyorum. yersemde ızgara tarzı köfte midemi yormuyor.
anlayacağın ebru ben bu sıkıntı yüzünden sağlıklı beslenmeye başladım uzun zamandan beri ama ilaçtan başka derdimin dermanı olan birşey bulamadım. bu olay bizim ailede irsi. ablamda aynı derttem muzdarip. kız kaç kere doktora gitmek durumunda kaldı.
mantıken ilk aylarda sinameki ye bile sıcak bakılmıyor. ama benim doktorum bekunis içebilirsin dedi. özel bir doktor. başından savsaklamak gibi yapıya sahip biraz ama göz göre göre tehlikeli birşeye okey diyeceğini zannetmiyorum.
onu kafaya takıyorum. ya bebeğe bir zarar veriyorsa. şu an hamile değilim ama kalırsam... yemin ediyorum ilaçsız kalacağımı düşündüğümde geriliyorum otomatikmen..
keten tohumu bir ara iyi geldi. ondan sonra işe yaramadı. birde enterasan olan bu bekunisi o kadar uzun kullanmama rağmen hala işe yarıyot. kimi ilaçlar bir süre sonra etki etmiyor aslında. bu ilacın çayıda var. bitkisel bir şey ama bilmiyorum işte...