- 25 Mart 2007
- 881
- 10
gerci dur ben de aratayım bi googledan, saracoglu kürü mü?
evet canım...saracoğlunun kendi sitesne bak ama.diğerlerinde hep alıntı ve bu yuzden yanlışlıklar oluyor..
ben daha doğrmadım canım,daha 11 haftalık :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerci dur ben de aratayım bi googledan, saracoglu kürü mü?
evet canım...saracoğlunun kendi sitesne bak ama.diğerlerinde hep alıntı ve bu yuzden yanlışlıklar oluyor..
ben daha doğrmadım canım,daha 11 haftalık :))))
çikolata kisti geçmiyo da bununla hamile kaldıysa bravo valla, ya cok nadir olyuo ama böyle haberleri duyunca cok mutlu oluyorum
merhaba kzılar
bugün doktora gittim. adetten 10 gün önce kasık ağrılarım oluyordu, ama hamilelik olmuyor. 3 ay da piskoloik olamaz dedim, kistten falan şüphelendim. doktor bu ağrının normal olduğunu söyledi. yumurta çatlayınca sıvısı adete kadar vücuttan atılamadığı için ağrı yaparmış. yumurtlama döneminde görülen haif kanamaya da normal dedi. adetten 2-3 gün önce başlayan lekelenmeye de. çok şükür kist falan çıkmadı. gitmişken yumurtaların boyutunu sordum ve ne zaman çatlar dedim. bakalım ovulasyon testiyle de uyacak mı diye. o da cumartesi çatlayacağını söyledi. sadece çok hafif akıntın var dedi ve onun için fitil verdi. ovulasyon testlerine göre de 12.gün yumurtluyorum ve doktorun dediği gün de bunu doğruluyor. 3 aydır yapıyorum ve hep aynı günleri yakalıyorum. inşallah bu ay bebişi yakalarız kızlar hepimiz. eşimde spem az olduğu için yumurtlama gününe çok önem veriyorum, eşimin doktoru 4-5 günde bir ilişki tavsiye etmişti bebek için. cumartesiye kadar perhizdeyiz bakalım. bu ay da böyle deneyelim. inşallah tutar.