- 23 Mart 2009
- 2.141
- 93
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bu preseed in 3 lük 6 lık paketlerinin içindeki tek kullanımlık tüpler kaç gr?
gramajını bilmiyorum canım ama tek kullanımlık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bu preseed in 3 lük 6 lık paketlerinin içindeki tek kullanımlık tüpler kaç gr?
canım benimmmm bizde seni çok özledik bebişimmm yaaaa kendine çok iyi bak emi şekerparem benimmmmm opuyorumnanaktan
ay hadi inşallahh bu ay çok uğurlu oldu güzel hamiş haberleri alıyorum kaç gündür burdan inşallah canım sende vericeksin opuyorumnanaktan
günaydın canım yaa çok üzüldüm :sinifsinif: ama hayırlısı değilmiş diyelim canım benim ya üzülme inşallah bu ay gelir bebişinn opuyorumnanaktan
günaydınnn bebekimmm opuyorumnanaktan
iyiyiz şekercim nasıl gitsin günleri boncuk gibim diziyoruz işte kaydirigubbakcemile3topikteki tüm arkadaşlarım nasılsınız nasıl gidiyorr?
AMİNNNN canım benim ya AMİNNNSğol canım bende çok üzüldüm gerçekten
aylar geçince sabrım azalmaya başladı
inşallah Rabbim nasip eder artık bizede bebiş
aymes canım ben de çok üzüldüm, biliyorsun ki buradaki herkes şuan için aynı kaderi paylaşıyor. İnşallah bir dahaki denemenizde başarılı olursunuz, herkes başarılı olur
Preseed i kullanmış mıydın canım sen bu ay? artık preseed e karşı da ümitlerim tükenmeye başladı...
şişşşt kıslar nasılsınız? Regl olmadıkça ümidi kesmeyin bakiim, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Kıs duru bi rastlaşamıyoruz, nerdesin yaaaa?
çiçekcim nağıyorsun bacııııım?
kızlar gunaydın.benımde reglım haftaya bugun ama umıdım hıc yok hamılelık belırtısı falanda yok zaten.bende preseedın kalanlarını kullanıp bıdaha kullanmamaya karar verdım.zeten bızımkısınede alerjı yaptı.cınsel hayatımızı cok etkıledı.umarım sızlere faydalı olur kızlar.kısmet ıste olmayınca olmuyo.demekkı bebek ıcın bıraz daha zaman var.hayırlısı herkes ıcın....
aymes canım ben de çok üzüldüm, biliyorsun ki buradaki herkes şuan için aynı kaderi paylaşıyor. İnşallah bir dahaki denemenizde başarılı olursunuz, herkes başarılı olur
Preseed i kullanmış mıydın canım sen bu ay? artık preseed e karşı da ümitlerim tükenmeye başladı...
kızlar gunaydın.benımde reglım haftaya bugun ama umıdım hıc yok hamılelık belırtısı falanda yok zaten.bende preseedın kalanlarını kullanıp bıdaha kullanmamaya karar verdım.zeten bızımkısınede alerjı yaptı.cınsel hayatımızı cok etkıledı.umarım sızlere faydalı olur kızlar.kısmet ıste olmayınca olmuyo.demekkı bebek ıcın bıraz daha zaman var.hayırlısı herkes ıcın....
aymes canım,
sıkma kendini. sen yapman gerekeni yapıyorsun gerisi allahtan.emin ol listede adını yazdığın herkes birbiri için dua ediyor. elbet birimizin duası kabul olacak:))
Merhaba kıslar uzun süredir topici takip ediyorum ...bende kullanmak istiyorum preseedi ama emin değilim niye diye sorarsanız sebebi yok bilmiyorum sanırım boşveriyorum artık...martta dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı ve şimdi korunmayı bıraktım ..dila06 arkadaşımızdan bilgi almıştım nası alacağımı falan ama nedense harekete geçmedim sanırım umut etmiyorum artık..bilemiyorum...