- 25 Mart 2007
- 881
- 10
inşallah canım ya :Saruboceq: ben preseedi kullandıktan bir kaç gün sonra başladı sanki regl olacakmışım şeklinedki ağrılarım her an değilsede gün içinde belli zaman aralıklarıyla hala var aynı durum..her seferinde wcde alıyorum soluğu kaydirigubbakcemile3 bakıyorum yine bişey yok son birkaç gündürde afedersin bayağı likit sanki altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım var diyorum ki ya preseedi ilk kez kullanmanın etkisiyle bir takım değişmiler yaşıyorum ya da birşeyler var yarın kopar dananın kuyruğu artık hakkımzda hayırlı olan ne ise onu nasip etsin allahım canım opuyorumnanaktan
durucum adet gunun gectiğinde gebelik testin negatif cıksa bile hemen uzulme.Benim 4 gun gecmişti anca belirmişti 2.çizgi.kasık ağrıları insallah guzel haberin belirtisidir canım.Bak hemen haber ver bize olur mu?
yeşimcim biraz tedaviden uzak dur bakalım, hamileliklerin büyük oranı tedaviyi bıraktıktan sonra gerçekleşiyor, benimki öyle olmuştu mesela, insan ister istemez strese giriyor yahu, ben 2010 a kadar tatil verdim kendime, tükkan kapalı
kıss öldürdün beni gulmekten,demek tukkan kapalı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
DURUCUM ınş hamılesındın guzel haberler alalım artık benımde ovulasyonum yarın ALLAHIM emeklerımızı bosa cıkarmaz umarım.
hadi bakalım canım,dualarımız seninle...