- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
Durucum bilinçaltı meselesinde haklısın ama hamilelik bazen hiç ummadığın ama delice de istediğin bir anda gelebiliyor, yani umutsuz olma, yüze rabbim istedikten sonra herşey olur, ben regl olduğum zaman üzülmüyorum, kısmet olayı deyip önümdeki aya bakıyorum, sen de öylesin ama bu arada umutlanıp pembe hayaller kurmak da iyidir, bizi besleyen, güçlendiren hayallerimiz değil mi?
Kukuletacım evet uzun süredir böyle toplanıp sohbet edemiyorduk, kimimiz tatile çıktı sonra ramazan derken fazla giremiyoruz buraya, sen neler yapıyorsun?Çıktın mı tatile?
aysouk akıntı olayı bende reglden 1-2 gün önce başladı, herzamanki akıntı gibi değildi ama, iççamaşırım ıslanıyordu o kadar yani, inşallah senin de olacak, kafana takmazsan daha çabuk gelir inan.
Canım çokk haklısın ben ortalarda bir yerlerdeyim ne fazla umutlu ne fazla umutsuz o yüzden belkide çok rahat bir izlenim veriyorum..Çok fazla umut ettiğim yıllarda çokk üzüldüğüm zamanlar oldu hayat galiba tevekkül getirmeyi öğretiyor insana ..Allaha şükür sağ oldukça sağlıklı oldukça her zaman için umut var ama çok fazla kendimizi kaptırım dengemizi bozmamak koşuluyla umut etmek tatlı şey opuyorumnanaktan