- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarrr cok mutluyum, bir hafta sonra insallah dönüyoruzzz :teytey:
artik kendi vatanimda olcam. cok heyecanliyim. esya topluyorum, yumurtlama günlerimde geldi gelcek. artik cok giremeyebilirim. kendinize iyi bakin, beni özleyin
gercekten miiiii
söz ver ama
gelceksin tamam mi???? tel no da var nasil olsa.
gelmezsen bak geri alirim preseedleri :roflol:
afferin sanaaaa
arnavutun topigine gelsene ordayiz:)
süpersin canim yaaa. civil civil arkadasim benim. nese küpüm benim opuyorumnanaktan
iyi akşamlar
ben bu topikte yeniyim preesed in web sitesinin adresini bilen varmı varsa yazarmısınız ben spariş verecemde
Sevgili arkadaslar,
Sayenizde preseedle tanistim, yaklasik iki aydir kullananlar listesindeyim.
Ve biraz once cift cizgiyi gordum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Beni hamileler listesine alin noolur , kac zamandir bu ani bekliyorum :))))))
Allahim herkese bu sevinci mutlulugu yasatsin. Fazla vaktim yok uzun uzun yazamiyorum.
Hepinize sevgiler
öncelikle viana arkadaşımız hayırlı olsun sağlıkla allah kucağına almayıda nasip etsin.bu ürünü yurtdışındanmı sipariş ediyosunuz.1,5 yıldır uğraşıyorum hiç bi problemim yok benimde eşiminde yok.dr. dediki gelişim aşamasındasın bekle dedi ama beklemek istemiyorum.burda tavsiye edilen şeylere güveniyorum hepimiz tek bir amaç için uğraşıyoruz çabalıyoruz çünkü.banada bu ürün konusunda yardımcı olursanız sevinirim nasıl temin edebilirim problemim olmadığı halde kullanabilirmiyim fiyatı falan bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Sevgili arkadaslar,
Sayenizde preseedle tanistim, yaklasik iki aydir kullananlar listesindeyim.
Ve biraz once cift cizgiyi gordum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Beni hamileler listesine alin noolur , kac zamandir bu ani bekliyorum :))))))
Allahim herkese bu sevinci mutlulugu yasatsin. Fazla vaktim yok uzun uzun yazamiyorum.
Hepinize sevgiler
öncelikle hoşgeldin becun a.s. özeline linkini göndereyim arkadaşım hemen a.s
ya cok seviniyorum viana gibi cok ugrasip da hamile kalan arkadaslar icin. tabi az ugrasanlar da hamile kalinca sewviniyoruz ama cok ugrasinca ve kalinca insan daha bir seviniyor ne yalan soyleyeyim.
ben ve minik minnosum iyiyiz. Tre ye donuyoruz. 11 agustos'ta. onun haziliklari son hiz suruyior. bilen bilir esiminmasteri bitti temelli evimize geliyoruz. Istanbul'a.
bu arada preseed'e inanmayanlar utansin. tabi once Allah'in takdiri ama sizce hic mi faydasi yok?
hoşbulduk arkadaşım çok teşekkür ederim.
3 senedir evliyim eşimin sperm sayısı düşüklüğü nedeniyle hamiş kalamıyorum.
doktor aşılama diyor ama ben aşılma pek istemiyorum. daha doğrusu cesaret edemiyorum. arkadaşlar preseed den bahsettiler bir deniyim dedim. allahımda izin ederse inşallah sonuç alırım.