E
EU2
Ziyaretçi
Arkadaslar gunaydin,
Tebrikleriniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. Dun cok farkli bir gundu. Karmasik ve inanilmaz guzel duygular icerisinde gittim geldim. Bebek icin agladigim, uzuldugum gunler serit gibi gecti gozumun onunden. Yurtdisinda oldugum icin annemlere telefonla soyledim. En cok agladigim zaman ise babamin telefonda agladigini duydugum andi. Allahima dua ettim, bu hasreti ceken herkesin yuregindeki yangini dindirsin diye.
Ben burada cok sey ogrendim. En onemlisi preseed di :)))))) Arkadaslar, ben yuzme ve bale kursuna kaydolmustum, sabahlari kopegimle yuruyus yapiyordum ve tatil planimizi yapmistik. Yani kafamdan atmak icin en uygun kosullari olusturmaya gayret ettim. Preseed i sadece kendi keyfimiz icin kullandik baslangic olarak. Clearblue takip monitorune baslamistim ama sadece makine ilk bir iki ay beni taniyacak diye dusundum, ondan ilk ay verim alamam demistim. Hersey hazirdi ama yeniden calismalara tatil sonrasi ciddi ciddi baslariz demistik.:)) Ayrica adet gunumden sadece 7 gun sonraki iliski sonucu hamileyim. :) Bu da kafanizin rahat olmasinin yumurlama gunune denk getirmekten daha onemli oldugunun bir gostergesi bence. :) Ne dersiniz??? :)))))))))))))
Herkese sevgiler..........
ay canım ınana bu satırlarını okudum oyle agladım kı bende cok ıstıyorum allah hayırlı bır evlat etsın bebegını hasret cekmek ne kadar zorrrrrrrrr bu arada benım kaynanam gorumcemler de ıng benım esımde ordaydı ama benım yuzumden burda kaldı Şeniz