- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
demekki arada yumurtlama takibi için dr.da gitmek gerekiyor bende adeytimin 9. günü yumurtluyorum canım adet döngün ne kadar kısa ise o kadar erken yumurtlanıyor sanıyorum ilk adetimle ikinci adetimin arası 24 gün benimde..soğan kürü kistleri yok ediyor ama myomlar için aynı şey geçerli değil sanırım canım çünkü benimde 4.5 cm lik bir myomum var gül gibi beni bekliyor biz tedaviye ramazandan sonra başlarız diyoruz aklımda myomum var acaba diyorum bende bu arada o myomumu aldırsam öte yandan myom ameliyatını çok dikkatli yapmak gerekiyormuş oda korkutuyor hani rahim iç tabakasının bozulmaması açısından bu dikkat kafam karışık bu aralar öyle şaşkın şaşkın düşünüyorum işte a.s
evet canım aynen öylee valla benim reglimde 26-27 günde bir oluyor bu ay o zaman döllenme olmamışsa sanırsam daha erken regli olucam inşallah olmayızda
miyomlar eğer döllenmeye engel teşkil edecek yerde değilse bir sorun yaratmyormuş dokorum bana çok net bi şekilde ulturasonda gösterdi iki tane var miyom bak dedi bunlar gebeliğine engel değil endişe etmene gerek yok dedi biri 3,4 cö diğeri 2,8 cm siz öyle diyorsanız dedim benim için mahsuru yokkk :1rolleyes:
miyomunu aldırmanı tavsiye ettimiki doktor hamileleik olursa şayet doğumdada alabiliyorlarmış eğer sezeryan olursa tabi normal doğumlada atılabiliyormuş tabi bu ikinci söylediğim kulaktan dolma bir bilgi birazcık :sm_confused:
düşünüyoruz valla hepimizin hakkında hayırlısı canım benim burdan iki arkadaşımın hamileliğine çok sevindim peşpeşe düşük yaptılar çok üzüldüm yani herşeyin hayırlısı canım yaa hamile kalmakta yetmiyor bu sefer başka kaygılar giriyor kadın olmak ne zor şeymiş böyle yaa allah hepimize güç kuvvet sabır versin vallaaa