Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yeni aldım henüz yurtlama donemim gelmedi 5 yıldır 1 kere gebe kaldım onda da düşükle sonuclandi. Gelişmelerden haberdar ederim.
Benim bir oğlum var zaten o da tedaviyle olmustu eşimin sperm değerlerinde sorun var şu an takviye kullanıyor Mart ayında hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandıMerhabalar, doktorunuz ne diyor bu duruma? Herhangi bir saglik sikayetiniz var mi? 5 yil cok uzun bir sure gercekten.
Benim bir oğlum var zaten o da tedaviyle olmustu eşimin sperm değerlerinde sorun var şu an takviye kullanıyor Mart ayında hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı
Bu Jeli kullanarak mi hamile kaldınız yoksa tüp bebek tedavisi ile mi?Burda görüp alıp bugün denediğim bir ürün bakalım nolcak hiçbir beklentim yok bi bu kalmıştı deneyelim dedim öylesine aldım bakalım, zaten tüp yaptık transfer için adet bekliyorum
Tüple oldu canım, jeli denediğim ay adet oldum bi kere denedim amaBu Jeli kullanarak mi hamile kaldınız yoksa tüp bebek tedavisi ile mi?
Kizlar bu ikinci ay kullanisim prefert i , bugün yumurtlamanın 10.günü erken gebelik testi yaptım peridictor, hamile kalamadım yine ovulasyon testi de kullaniyorumBenim 1. Ayım prefert kullandım ama gebe kalamadim adetim yeni bitti bu ayda deneyecegim sonucu yazarım arkadaslar
Kizlar düzeltme yapıyorum 11.gun akşam kanda öğrendim 12. Gün sabah idrarda çıktı hamileliğim preferti ikinci ay kullanımım ovulasyon testi ve bir sürü vitamin ve kür kullandık eşimle şu an çok yeni hamileyim inşallah bir sorun olmazda Allah sağlıcakla hayırla kucağımıza almayı nasip ederKizlar bu ikinci ay kullanisim prefert i , bugün yumurtlamanın 10.günü erken gebelik testi yaptım peridictor, hamile kalamadım yine ovulasyon testi de kullaniyorum
Hayırlı olsun inşalla h sağlıkla kucağına alırsın ben bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ama kafam karışık yapabilirmiyim birde aldığınız bir kutu ne kadar zaman gidiyor nasıl kullandınız bilgi verirmisinizKizlar düzeltme yapıyorum 11.gun akşam kanda öğrendim 12. Gün sabah idrarda çıktı hamileliğim preferti ikinci ay kullanımım ovulasyon testi ve bir sürü vitamin ve kür kullandık eşimle şu an çok yeni hamileyim inşallah bir sorun olmazda Allah sağlıcakla hayırla kucağımıza almayı nasip eder
Kullanirsiniz. Benim aldığım 8 liydi hepsi Sıkılmiyor ben de kalanını yumurtlama dışında da kullandım. 1 kutu üç ay gider. Bir de mesela bende kuruluk yok ama yine de tahriş sonrasında azda olsa acı oluyordu onlarda olmadı o yüzden ben artık normal zamanda da kullanırım. Bebek için değilde sadece kayganlastirici olarak kullanınca coook uzun gider çok az yetiyor bebek için daha çok kullanılıyor ama ben yaptıysam herkes yapar. Ovulasyon testi de kullanırsanız çok iyi olurHayırlı olsun inşalla h sağlıkla kucağına alırsın ben bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ama kafam karışık yapabilirmiyim birde aldığınız bir kutu ne kadar zaman gidiyor nasıl kullandınız bilgi verirmisiniz
Bebek için ne kadar sıktınız birde nerden aldınızKullanirsiniz. Benim aldığım 8 liydi hepsi Sıkılmiyor ben de kalanını yumurtlama dışında da kullandım. 1 kutu üç ay gider. Bir de mesela bende kuruluk yok ama yine de tahriş sonrasında azda olsa acı oluyordu onlarda olmadı o yüzden ben artık normal zamanda da kullanırım. Bebek için değilde sadece kayganlastirici olarak kullanınca coook uzun gider çok az yetiyor bebek için daha çok kullanılıyor ama ben yaptıysam herkes yapar. Ovulasyon testi de kullanırsanız çok iyi olur
Küçük tüplerde zaten hepsi istesende sıkılmıyor sıkabildigim kadarını sıktım belki yarısından biraz azı kalıyor onu da bebek için değilde ovulasyon zamanı dışında eşime kullandım kayganlastirici niyetiyleBebek için ne kadar sıktınız birde nerden aldınız
Bir kerede bitmezdi neden ikinci üçüncü ay devam etmedinizBen kullandım 1 kere kalamadim
Canım tarihlere bakınca sanki yazdığın ay hamile kalmışsın gibi. Bu jeli kullandığınız ay mı hamile kaldınız?2008 acilmis bi konu hala konusuluyor ne tuhaf :) tabi bi suru mesaj var okuyamadim hepsini ama kizlar tecrube edenler bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim esimin ileri hiz problemi var bu jel ise yarar mi aceba ? ileri hizli sperm yuzde 15. ilac ve takviye kullaniyoruz ama henuz kontrole gitmedik daha yeni ogrendik zaten sizce ise yarar mi ?
Ben hamile kaldım preseedle kullandığım ay hem de
Şimdi kızım 1.5 yaşında