Preseed kullananlar

Siparişş verdimm çok şükürrr yaaaaa. O kadar umutluyum kii

Birde benim adet bazen 25 günde bir, bazen 27 bazende 28 günde bir geliyor. Ovulasyonu adet biter bitmez yapsam olur mu ki

peki kaç adet tüp vardı içinde kuzumm. Gebelik ve ovulasyon hediyesi var mı
Canım bi adet olduğumda çok ağlamıştım eşim dayanamaz hiç benden habersiz sipariş vermiş jeli 9 tüp var içinde ama yanında bi hediyesi yok. Hepsi burada ya falan bakmış ilk ama güvenememiş botanikten almış

Canım
9 gün adete 25 gün mü döngün? Sen ateş takibi de yapsana kuzum ya luteal fazın kaç gün merak ettim.
Canım hayırlı uğurlu olsun İnşAllah bizlerde verebiliriz bu müjdeyi. Belirtin ne oldu canım idrarlamı yaptın kana bakıttın

Canım

Canım hayırlı uğurlu olsun İnşAllah bizlerde verebiliriz bu müjdeyi. Belirtin ne oldu canım idrarlamı yaptın kana bakıttın

Belirtim olmadı canım henüz bir kaç batma dışında birde dün çok halsizdim sırtım çok ağrıyordu ama bugün iyiyim çok şükür. İnşallah isteyen herkese sağlıklı yavrular nasip etsin Allah'ım :)

Herhangi bir sıkıntınız var mıydı ne kadardır çocuk istiyodunuz

Bende 23 yaşındayım 14 aydır nasip olmadı eşimde hareketsizlik vardı onu hallettik şükür devam ediyoruz bakalım
Sebepsiz infertilite canım bide yaşım 37 olunca tabii haliyle sıkıntılarda oluyor. D vitamini eksikliği de vardı eşimde onu da hallettik nasip oldu canım.

kızlar ben de bu jelden kullanmayı düşünüyorum. Bizim ileri hız %0 sorunu var çözüm sağlıyo mu ki acaba ?=
merhaba, ileri hıza yardımcı olan bir jel. Hem ileri hızı destekliyor, hem de spermi güçlendirdiği için yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor. Umarım en kısa sürede mucizene kavuşursun

merhaba, ileri hıza yardımcı olan bir jel. Hem ileri hızı destekliyor, hem de spermi güçlendirdiği için yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor. Umarım en kısa sürede mucizene kavuşursun

Sizde mi jelle hamile kaldınızzz acabaa. Allah'ım nasıl bir umuttur buu kalbm yerinden çıkacak

Ay ne kadar güzel maşaAllah yaaa. İnşaAllah çarşamba günü elimde olacak bu jell. Rabbimden vesile olmasını niyaz ediyorum
Yumurtlama dönemin ne zaman canım. Benim adetime 6 gün kaldı heyecandan vakit geçmiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…