Preseed kullananlar

Bir şey daha sorayım canım, kullanılan aplikatörler tek kullanımlık. Sonra atıyor musunuz onları? Ne bileyim bana israf gibi geliyor :)

Evet canim benm aldgmn icinde 12 tane vardi sanirim zaten gunasiri birliktelik onerdgi icin doktorum bana yetmisti :))
Atmazsan bile kaynatp kullan hijyen acisindan.

Ama dedgm gbi ben atiyordum aplikatorleri ve jelin tamami bitmemsti bile yarisi duruyordu gecenlerde attim :))))

Selam kızlar bende gecen ay kullandım jeli ama adet oldum eşimde hareket sıkıntısı vardı şükür yükseldi bu ay gene kullanıcam İnşAllah 2.ayımda nasib olur bebeğim

Herkese günaydın Uzun zamandır forumu takip ediyordum. Yeni üye oldum. Burada okuduklarımdan çok şey öğrendim ve bir gün ben de hamile kalırsam üye olup yazacağım dedim. Ara ara kontrollere gidiyordum ama bir sorun yoktu. Tiroid hastasıyım sanırım onun da etkisi ile yaklaşık 1 senedir hamile kalamıyordum. Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım maalesef Ama en azından hamile kalabiliyorum diye umut da olmuştu bana. Preseed i geçen ay kullanmaya başladım. İlk ay sonuç alamadım maalesef. Bu ay ikinci kullanışımdı. Bat a 2 kala şüphelendim ve test yaptım. Pozitifi görür görmez kan vermeye gittik ve beta hcg 151 şükürler olsun artık ben de söyleyebiliyorum hamileyimm diye :anneadayı: İnşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. Ne olursa olsun umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin. Allahımm hepinize, isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin :emir_bebek:

Herkese günaydın Uzun zamandır forumu takip ediyordum. Yeni üye oldum. Burada okuduklarımdan çok şey öğrendim ve bir gün ben de hamile kalırsam üye olup yazacağım dedim. Ara ara kontrollere gidiyordum ama bir sorun yoktu. Tiroid hastasıyım sanırım onun da etkisi ile yaklaşık 1 senedir hamile kalamıyordum. Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım maalesef Ama en azından hamile kalabiliyorum diye umut da olmuştu bana. Preseed i geçen ay kullanmaya başladım. İlk ay sonuç alamadım maalesef. Bu ay ikinci kullanışımdı. Bat a 2 kala şüphelendim ve test yaptım. Pozitifi görür görmez kan vermeye gittik ve beta hcg 151 şükürler olsun artık ben de söyleyebiliyorum hamileyimm diye :anneadayı: İnşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. Ne olursa olsun umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin. Allahımm hepinize, isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin :emir_bebek:
Pressedli kaç ilişki oldu CNm kaç ml kullandın

Ben bu ay 4 kere kullanabildim. adetin 5-9-10-13. günleri kullandım. Gebeliği bat a 2 kala öğrendim yani takvim uygulamasında görünen yumurtlama gününden önceki 2. ve 3. gün ve sonraki ilk gün preseed ile ilişki oldu. Artık hangisinde oldu bilemiyorum:KK54: Darısı inşallah sizlere olsun inşallahhh :dua:

Canım hayır
Canım hayırlı uğurlu olsun sağsalim kucağına al evladını. Bende ilk ay olmadı ikinci ayım bu jel de İnşAllah nasip olur bizlere de. Gebelik için şüphen ne oldu da test yaptın bulantı gibi mi

BB10020F-C2AD-4F1A-A182-54BF3F3F96C3.jpeg
Canım hayır

Canım hayırlı uğurlu olsun sağsalim kucağına al evladını. Bende ilk ay olmadı ikinci ayım bu jel de İnşAllah nasip olur bizlere de. Gebelik için şüphen ne oldu da test yaptın bulantı gibi mi[/QUOT
Bundan 3-4 gün kadar öncesinde kasığıma aniden bıçak saplanır gibi anlık bir kramp girmişti. O an farklı bir şey olduğunu anladım. Bir de hamilelik durumunda ovulasyon testinin adete yakın koyu çıktığını duymuştum. Gerçekten de bunu teyit etmiş oldum. Bat a 7 gün kala ovulasyon testlerinden yapmaya başladım. Günden güne koyu çıktı. Hatta geçen aylarda yaptığımda hiç çizgi çıkmazdı. Bu ay koyu çizgileri görünce şüphelendim. Bat a 2 gün kala ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce hamilelik testi yaptım o da silik bir şekilde pozitif çıktı. Fotolarını yüklüyorum size de fikir vermesi açısından. Bir de göğüs uçlarım her adete yakın çok aşırı hassas olur ve çok acırdı dokunamazdım. Bu sefer sadece dolgunluk oldu, acı ve hassaslık olmadı. Hafif de baş dönmesi gibi halsizlik olunca test yaptım. Sizlere de nasip olsun sağlıkla inşallahhh:dua:

Ben 2 ml kullandım yeterli oldu, fazlası çok gibi geliyordu. Sanırım kişiye göre değişir kullanım durumu, kuruluk varsa daha fazla kullanılabilir

Eki Görüntüle 2143894
Bundan 3-4 gün kadar öncesinde kasığıma aniden bıçak saplanır gibi anlık bir kramp girmişti. O an farklı bir şey olduğunu anladım. Bir de hamilelik durumunda ovulasyon testinin adete yakın koyu çıktığını duymuştum. Gerçekten de bunu teyit etmiş oldum. Bat a 7 gün kala ovulasyon testlerinden yapmaya başladım. Günden güne koyu çıktı. Hatta geçen aylarda yaptığımda hiç çizgi çıkmazdı. Bu ay koyu çizgileri görünce şüphelendim. Bat a 2 gün kala ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce hamilelik testi yaptım o da silik bir şekilde pozitif çıktı. Fotolarını yüklüyorum size de fikir vermesi açısından. Bir de göğüs uçlarım her adete yakın çok aşırı hassas olur ve çok acırdı dokunamazdım. Bu sefer sadece dolgunluk oldu, acı ve hassaslık olmadı. Hafif de baş dönmesi gibi halsizlik olunca test yaptım. Sizlere de nasip olsun sağlıkla inşallahhh:dua:
Yazını okuyunca benimde kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ay hamile miyim acaba :halay: oy bu psikolojimiz altüst oldu yeminle. Benimde bata 10 gün var hayırlısı Rabbimden İnşAllah dualarınıza talibiz :KK200::anneadayı: dediğin gibi test fotosunu yüklersen bizim içinde fikir olur canım:KK200::KK71:

D9CF7231-759E-49AA-AB15-0C14707DA0ED.jpeg
Yazını okuyunca benimde kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ay hamile miyim acaba :halay: oy bu psikolojimiz altüst oldu yeminle. Benimde bata 10 gün var hayırlısı Rabbimden İnşAllah dualarınıza talibiz :KK200::anneadayı: dediğin gibi test fotosunu yüklersen bizim içinde fikir olur canım:KK200::KK71:
Testler şu şekilde; ovulasyon testi kopkoyu çıkınca umutlanıp yapmıştım gebelik testini de.. İnşallah senin de bebişin seni çok bekletmez :emir_bebek: İsteyen herkesin de sağlıkla tez zamanda bebeklerine kavuşmasını diliyorum :dua::KK200:

Kızlaar yazılarınızı oku oku bitiremedim :) İnşaAllah preseed alacağım bende. Gittigidiyorda 9 tüplü var acaba onu mu alsam yoksa kendi sitesinde ovulasyon ve hamilelik test hediyeli olanı mı alsam karar veremedim. Her kutuda aynı mı tüp sayısı acaba?

Ben nisanda tüp bebek yaptırdım ama malesef tutmadı ve şuan adet oldum. Yeni umutlara yelken açtım. Hedefim bu jelll.

Bende bir rahatsızlık yok. Bizim eş faktörü az sperm yani.. Çok heyecanlandım valla yaaa

Kızlaar yazılarınızı oku oku bitiremedim :) İnşaAllah preseed alacağım bende. Gittigidiyorda 9 tüplü var acaba onu mu alsam yoksa kendi sitesinde ovulasyon ve hamilelik test hediyeli olanı mı alsam karar veremedim. Her kutuda aynı mı tüp sayısı acaba?

Ben nisanda tüp bebek yaptırdım ama malesef tutmadı ve şuan adet oldum. Yeni umutlara yelken açtım. Hedefim bu jelll.

Bende bir rahatsızlık yok. Bizim eş faktörü az sperm yani.. Çok heyecanlandım valla yaaa
Canım ben botanik ecza dan aldım jeli ilk ay kullandım olmadı. Bu ikinci ayım adetimede 7 gün var bakalım hayırlısı Allah'tan:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Benim 2. ayımda yani bu ay geldi bebeğim :)) Neyin vesile olduğunu bilemeyiz ama ben preseed in etkili olduğunu düşünüyorum. Darısı başınıza inşallah :)

Ay ne kadar güzel maşaAllah yaaa, Rabbim hayırla doğum nasip etsin canımmm.

Sen nereden almıştınnn. Ya bir türlü sipariş veremedim kaç tüp var içlerinde emin olamıyorum

Ay ne kadar güzel maşaAllah yaaa, Rabbim hayırla doğum nasip etsin canımmm.

Sen nereden almıştınnn. Ya bir türlü sipariş veremedim kaç tüp var içlerinde emin olamıyorum

Aminn canım darısı başınıza olsun inşallah :)

İçinde sadece enjektör gibi 9 adet çubuğu var canım. tüpten o çubuğa 2-4ml arası alıp onunla sıkıyorsun içeri. Hepsinde standart 9 diye biliyorum. Ben gitti g. dan almıştım.

X