Preseed kullananlar

Bu yumlara adetin kaçıncı günü bakıldı? Klomenden 2 gün sonraki değerlerse bunlar fazla büyümüş gibi geldi bana canım. Tam bilmediğim için sağlıklı yorum da yapamıyorum..
Klomene adetin 3.günü başladım yani 20 martta.. 11.gün 30 martta yani kontrolüm vardı dr yumurtaların coşmuş dedi.. çatlatmada vermedi... cuma günü tam 1 hafta olucak acaba yine kontrol için gitsem mi çatlamadıysa ilaç falan bişey verir belki kisti önlemek için...

Klomene adetin 3.günü başladım yani 20 martta.. 11.gün 30 martta yani kontrolüm vardı dr yumurtaların coşmuş dedi.. çatlatmada vermedi... cuma günü tam 1 hafta olucak acaba yine kontrol için gitsem mi çatlamadıysa ilaç falan bişey verir belki kisti önlemek için...

Vermez canım adetini bekle der. Folikul kistleri çoğunlukla adetle yok olur. Gecikme olursa git yoksa adetin 2 yada 3. Günü mutlaka git kontrole. Klomen i sabah akşam kullandın büyük ihtimalle bu defa günde 1 e düşürür. Dediğim gibi bu boyuta geldiği için catlatma iğnesi vermemiş.

evet drmda öyle dedi.Tüp bebek bile tutmaz bu sıvı varken dedi.Olcam en kısa zamanda inşallah:dua:

evet ben 2 kere ameliyat olmadan tüp bebek denedim tutmadı canım.
3 küçük kesi ile ameliyat oluyorsun zaten dikiş derdi de yok.
çabuk da ayağa kalkılıyor.
inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Vermez canım adetini bekle der. Folikul kistleri çoğunlukla adetle yok olur. Gecikme olursa git yoksa adetin 2 yada 3. Günü mutlaka git kontrole. Klomen i sabah akşam kullandın büyük ihtimalle bu defa günde 1 e düşürür. Dediğim gibi bu boyuta geldiği için catlatma iğnesi vermemiş.
Hmm ozaman adeti bekleyeyim 11 gün var zaten.. evet klomeni sabah akşam kullandım.. bide yumurtalar çok olsun diye karanfilli su içiyordum galiba onunda etkisi çok büyük oldu:KK43::KK43:

Hmm ozaman adeti bekleyeyim 11 gün var zaten.. evet klomeni sabah akşam kullandım.. bide yumurtalar çok olsun diye karanfilli su içiyordum galiba onunda etkisi çok büyük oldu:KK43::KK43:

Yum.lar yavaş geliştiği için 2 ile başlatmıştır canım. Maalesef bu tedavi deneme yanılma yöntemi ile rayına oturuyor. Sıkma canını bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah. Bu arada eşinin tahlillerini de ihmal etmeyin ne olur ne olmaz belki senden kaynaklı değildir..

Yum.lar yavaş geliştiği için 2 ile başlatmıştır canım. Maalesef bu tedavi deneme yanılma yöntemi ile rayına oturuyor. Sıkma canını bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah. Bu arada eşinin tahlillerini de ihmal etmeyin ne olur ne olmaz belki senden kaynaklı değildir..
Eşimde bi sorun yok canım bu ay adet olursam tekrar kontrol için sperm testi yaptıracak... önce yaptırmıştık iyiydi..

Ya bende geçen ay preseed kullandım 1 sefer sistit oldum bu ay 2 sefer kullandım yine sistit oldum şuan sistitim moralim bozuk yumurtlama dönemindeyim bide :KK43:
Ayağını sıcak tutmaya çalış birde yatmadan önce 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı bal 1 yemel kaşığı sirke koy karıştırıp iç. İnşallah biran evvel geçer ben se dün bugün 2 gündür düzeldim biraz çok şükür

kasımda laparoskopi histereskopi oldum kuzum.
sol tüpümü aldılar.
sonra 3.denememi yaptım yine olmadı.
kısmet değilmiş hamd olsun.
şimdi kendim deniyorum.
Rabbim yüzümüze güler inşallah.
sen de iyisin inşallah?
çok geçmiş olsun bu arada.
Çok geçmiş olsun kuzum ya bizde beklemedeyiz.. inşallah beklemediğin bir an çıkıp geliverir bebiş...Allah ım şu mübarek aylar hürmetine bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

evet ben 2 kere ameliyat olmadan tüp bebek denedim tutmadı canım.
3 küçük kesi ile ameliyat oluyorsun zaten dikiş derdi de yok.
çabuk da ayağa kalkılıyor.
inşallah hakkında hayırlısı olsun.
Aaa iyimis ben dikişli sanıyordm.Saolasın cnm.Amin .İns tez zamanda sende alırsın mutlu haberi:dua:

Arkadaşlar ben preseed tüpünü sıkamadım. Çok az geldi aplikatörün içine. Jel çok yoğun ve zor akıyor. Siz nasıl yaptınız?

Arkadaşlar ben preseed tüpünü sıkamadım. Çok az geldi aplikatörün içine. Jel çok yoğun ve zor akıyor. Siz nasıl yaptınız?
Benimki yoğun değil o kadar akışkan ki tüpü ters çeviriyorum aplikatör nerde ise kendiliğinden dolacak.seninki neden o kadar yoğun ki?

Benimki yoğun değil o kadar akışkan ki tüpü ters çeviriyorum aplikatör nerde ise kendiliğinden dolacak.seninki neden o kadar yoğun ki?

Ya ilk defa kullandım, canım sıkıldı öyle olunca :KK43:
Seninki ne güzel akışkanmış. Acaba tüpü tam açamadım mı? Kapağını açtım başındaki bandı da çıkardım. Ya nasıl çözücem ben bunu o_O

Canim, bir miktar sık disariya at ilk kullanimda sonra aplikatoru takip ters cevir ve oyle sık birde.

X