Preseed kullananlar

Slm kızlar bu ay preseed deneyenlerdenim ama yine olmadı.az önce regl oldum.bunu kaç ay kullandınız acaba özellikle hamile kalan bayanlar.
bende ilk defa bu ay kullandım ama olmadı bugün adet oldum. çok umutlanmıştım bide maalesef iş yerinde olmasam ağlarım bağıra bağıra

bende ilk defa bu ay kullandım ama olmadı bugün adet oldum. çok umutlanmıştım bide maalesef iş yerinde olmasam ağlarım bağıra bağıra
Bende okuldayım canım.ağrım var.o umut bende de oldu.adetim bir gün gecikince tamam dedim ama bugün hüsran...

bebek konusun da çok hassasım biri bir şey diyince hemen inanıyorum yapıyorum ama sonuç böyle olunca hüsran çok canım yanıyor :KK43:
Ben de aynı durumdayım ilk kez jel kullanıyorum bu ay ama umutlanmak da istemiyorum bir de kızlar kullanınca dışarı çıkma oldu mu sizde bende oluyor ilişki anında mecbur hareket ederken hiç mi çıkmaması gerekiyor acaba jelin

Ben de aynı durumdayım ilk kez jel kullanıyorum bu ay ama umutlanmak da istemiyorum bir de kızlar kullanınca dışarı çıkma oldu mu sizde bende oluyor ilişki anında mecbur hareket ederken hiç mi çıkmaması gerekiyor acaba jelin
Evet bunu bende farkettim su gibi akıo

Günaydın kozlar.bu ayda preseed jel deneyecek yada deneyen var mı.benim deneme 2.ayım olacak.

Adetim bitsin.bugün 4.günü.6 gün sürüyor.bide burada şırınga yöntemi okudum onuda mı denesek diyorum.klomeni dr mu verdi.
Tatlım klomen için doktorumla konuştum. Adetim başladıktan sonra gidicem ben de ona göre yol haritası belirlicek. Gerçi benim dün adet günümdu hala gelen giden yok beklemedeyim aslında. Bugün de doğum günüm diyorum ki keşke bu mucize olsa da bana en güzel hediye gelse... Rabbim isteyen herkese tez zamanda aratmadan versin inşallah

Tatlım klomen için doktorumla konuştum. Adetim başladıktan sonra gidicem ben de ona göre yol haritası belirlicek. Gerçi benim dün adet günümdu hala gelen giden yok beklemedeyim aslında. Bugün de doğum günüm diyorum ki keşke bu mucize olsa da bana en güzel hediye gelse... Rabbim isteyen herkese tez zamanda aratmadan versin inşallah
Yaa mutlu yıllar evet sana bir hediye olurdu.belkide hediyen helir belli olmaz
Mademki regl olmadın.şırınga yöntemini burada paylaşmışlar orada detaylı anlatıyor.oradan bakabilirsin.o yöntemlede bayağı hamile kalan var.valla ne duyarsak dener oldum.hayırlısı.

Yaa mutlu yıllar evet sana bir hediye olurdu.belkide hediyen helir belli olmaz
Mademki regl olmadın.şırınga yöntemini burada paylaşmışlar orada detaylı anlatıyor.oradan bakabilirsin.o yöntemlede bayağı hamile kalan var.valla ne duyarsak dener oldum.hayırlısı.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin tez zamanda gelsin nur taneleri :) valla o yöntem ise yarıyorsa onu da deneriz artık napalim

Günaydın kozlar.bu ayda preseed jel deneyecek yada deneyen var mı.benim deneme 2.ayım olacak.

Ben de Varim. Benim de bu ay 2. Deneme ama geçen ay yumurtlama tarihini kaçirmisim jeli kullanmaya basladigimda. O yüzden ilk deneme de sayilir. Bu ay da kaçirmamak için ovulasyon testiyle birlikte kullandim, yumurtlamayi da tam yakaladim, bakalim insallah bu ay kismet olur. Ben su an beklemedeyim. 1 nisan'da test yapmayi planliyorum.

Bu hüsranları yaşamaktan yorulduk valla.ben bi ay ovulasyon testi denedim bişey anlamadım.çift çizgiyi 2 defa görüm.ikincisinin sabahı regl oldum.bu nsl şey anlamadım.çift çizgidede hiiiç bir belirtim yoktu ovulasyona dahil.

Bu ay benden de negatif. Daha test bile yapamadan kırmızıları gördüm ve oyundan çekiliyorum. Yani bu pre seed jelle ilgili araştırma yapan arkadaşlara bilgi vermesi açısından bende işe yaramadı. Deneyen diğer arkadaşların güzel haberlerini almak dileğiyle..

X