- 3 Ekim 2016
- 1.114
- 1.696
- 34
canım bana mavi kutu geldi ama hiç bilmiyorum ki mavi mi pembe mi içeriğini okudun mu aynı olabilirKızlar pembe kutumu yoksa mavi kutumu faydalı olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana mavi kutu geldi ama hiç bilmiyorum ki mavi mi pembe mi içeriğini okudun mu aynı olabilirKızlar pembe kutumu yoksa mavi kutumu faydalı olan
canım bana mavi kutu geldi ama hiç bilmiyorum ki mavi mi pembe mi içeriğini okudun mu aynı olabilir
canım nerden spariş veriyoruz??canım bana mavi kutu geldi ama hiç bilmiyorum ki mavi mi pembe mi içeriğini okudun mu aynı olabilir
Gitti gidiyordancanım nerden spariş veriyoruz??
canım nerden spariş veriyoruz??
Nette iki renk çıkıyor ama işlevleri aynı sanırım.Preseedi eczaneden sipariş verin kızlar.internet güvenilir değil.sahteleride var.yalnız ben iki renk olduğunu bilmiyordum.araştırdığım kadarıyla tek oluyor.bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi.
inşallah canım bu ay mutlaka kullan .. kullananlar çok memnun. bende ilk defa bu ay hem ovu.testi hem preseed aldım . bakalım hayırlısıMerhaba kızlar. bizde 9 aydır çalışıyoruz ama henüz hamiş kalamadım. çok istiyoruz bir bebeğimiz olsun. ve çokta korkuyorum olmayacak diye. Bu ay hastalığımın 3 günü doktora gideceğim. ve bu ay ben de ovulasyon testiyle birlikte pre seed'i kullanacağım. inşallah hayırlısıyla bize de nasip eder Allah.
Hastalanacağımı hissediyorum. bugün yada yarın hastalanmış olurum ( bu ay çok umutlanmıştım. içimden hep bu ay kesin olacak diye geçiyordu. rüyamda çok güzel bir erkek bebek görmüştüm.
bu ay preseed kullanmama bile gerek kalmaz diyordum ( off çok yoruldum umutlanmaktan artık. hayat tarzım bile değişti diyebilirim. hiçbir yere gitmek, kimseyi görmek istemiyorum. birinin hamileymiş haberini almaktan çok sıkıldım.
benden sonra evlenen 6 tanıdığımın ya çocuğu oldu yada hamile. artık kimseden çocuk yok mu, neyi bekliyorsunuz, artık sizde yapın bir tane, ne tembelsiniz soruları da duymak istemiyorum. insanlar gerçekten çok düşüncesizler. böyle söyleyen insanlara avazım çıktığı kadar sanane demek istiyorum. ahh kızlar o kadar doluyum ki biraz içimi dökmek istedim. kimseyle konuşamıyorum. bu ayda preseedi deneyeceğiz. içimde hiç umut kalmadı ama denemeden de edemeyeceğim.
inşallah çocuk istenen herkese Allah nasip eder. Allahım sen bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et. Amin...
amin canım - Allah isteyen herkese nasip etsinCanım aynı duyguları paylaşıyorum.. üzülüyorum.. bu ay bal tarçın çörek otu kürünü + adaçay her sabah içtim+ preseed kullandım adete bir hafta var her zaman ki gibi adet sancıları başladı bel ağrısı + kasık ağrısı+bacaklarda sızı +baş ağrısı + meme hassasiyeti Bende çok üzülüyorum her ay hüsran .. Nasip deyip geçiyoruz işte.....
Bir yere gidemiyorum korkumdan birisi bi şey sorunca boğazıma birşey düğümleniyor..Allah yardımcımız olsun evlat hasreti yanan yüreklere tez zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
kist için tedavi gördün mü? sğan kürü falan yapsan eşine keçi boynuzu kürü yapsanKızlar bu ay bende preseed kullandım bu 2. Kutum zaten..bir negatif tüp bebek denemem var eşimin degerleri düşük bende de çikolata kisti var..ama yinede umutluyum Allah dilerse zor yollar açılır dua etmeye devam ben dibin dibini gordugum için artık aştım kendimi
Kurslara gidiyorum çalışıyorum kafa dagıtcak seyler buldum sizede oneririm
Gecen gün hocamız kısırlıktan bahsetti benim durumumu bile bile..sadece incindim eskiden olsa bir daha asla o ortama gitmezdim ama şimdi umrumda degil kimin ne dediği hayatıma bakıcam
Olmazsa evlat ediniriz diye düşünüyorum
Evet cok istiyorum bi evladım olsun ama Hayat sadece bebek değil ben bunu kabullendim o yuzden önüme bakıyorum
Kist için 2 kere soğan kürü yaptım çikolata kistine fayda etmedi bende..ısırganotu cayı içiyorum şimdi bakalım işe yarayacak mı ovu olunca bırakıyorum tabi..testle beraber preseed kullanıyorumkist için tedavi gördün mü? sğan kürü falan yapsan eşine keçi boynuzu kürü yapsan
ovulasyon testleriyle yumurtla takibiy le kullan preseed e ...
Ben bu ay bal tarçın kürü + uvu.testi + preseed kullandım . testlerde çift çizgiyi yakaladığım günlerde preseed kullandım 3 gün üst üste daha sonra kullanmadım gün aşırı ilişki .. batta 10 gün falan var
Kızlar merhaba sizleri bulduğuma çok sevindim:) çünkü bende bu jel le ilgili baya bi araştırma yapmıştım, hatta bi ara almaya karar verdim ama bazı okuduklarım yüzünden korktum. Bu jeli kullananlarının bebeklerinde sakatlıklar olabiliyormuş veya düşük vs sonuclanabiliyormus. Kimisi bu jelin neden olabileceğini soyleyince almaktan vazgeçmiştim. Geçenlerde doktoruma sordum kullanabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi. Sanırım bu ay için geç kaldim almaya. Yine de eczaneye gidip bi soracağım hemen elime geçer mi diye. Bu ay olmazsa gelecek ay bi şansımı deneyeyim diyorum bende. Insallah Allah hakkimizda hayırlısını verir