Preseed kullananlar

cnım senin bat ne zaman bende jeli yarın alıcam bakalım ne olacak.. bu arada yumurta takibinde kaç yumurtan olmuştu

Hayırlı olsun çok sevindim böyle güzel haberler bizde motive ediyor en yakın zamanda bende alıp kullanicam inşallah faydasını görürüz .Sizde sorun kimdeydi?

yumurtlama olmadan bir iki gün önce ilişkiye girmen daha doğru demişti doktorum çünkü sperm 48 saat canlı kalabiliyormuş, o yüzden ovaluasyon testine çok takılma, yapabiliyosun adet bittikten 5 gün sonra başla cnm tez zamanda olsun inşallah

cnım senin bat ne zaman bende jeli yarın alıcam bakalım ne olacak.. bu arada yumurta takibinde kaç yumurtan olmuştu

Canım 29 ocak idi, bence yumurta sayına takılma, bana doktor şu kadar yumurtan var demedi, ama yumurtan var iyi demişti, ben de sonradan öğrendim rezerve falan bakıldığını, hatta bana amh testi yapmadınız hocam diye aramıştım gülmüştü, sen her söylenene takarsan işimiz zor demişti:)

Çatlatma iğnesi oldun mu canım klomen kullan mışmıydın

kizlar merhaba ben bu jeli nerden alicam ama internet disinda eczanelerde varmidir

cnm bebegim hayorli ugurlu olsun insaallah

Bu ay Ben de ovulasyon testiyle birlikte pre seed'i kullanacagim. Geçen ay takvimle hesaplayarak kullandim ama sanirim yumurtlama gününe denk getiremedim. Çünkü bu ay adet oldugum tarihten geriye 14 gün sayiyorum, yumurtlama günü 16 subata denk geliyor. Ben pre seed'i ilk 18 Martta kullandim. O yüzden bu ay ovulasyon testiyle kullanacagim ki garanti olsun. Insallah ise yarar. 2 yildir bebek sahibi olmaya çalisiyorum

Adet tarihinden 5 gun sonra kullanmaya baslayin diolar. Ben adetten sonra 3 gün sonra kullanamya baslayacam sonra zaten çatlama iğnesi olacam diğer 2sini de igneden sonra dr un önerdiği iliski gunlerinde kullanacam inşallah hepimiz hamiş oluruz

Kızlar hayatımda ılk defa duyuyorum nedır bu jel?

Ben hamile kaldığım ay elimle bu jelden sürüyordum kayganlaştırıcı olarak. Tabi daha çok şey yaptım :) hangisi vesile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…