- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
cnım senin bat ne zaman bende jeli yarın alıcam bakalım ne olacak.. bu arada yumurta takibinde kaç yumurtan olmuştucanım ben ovoluasyon testi kullandım ocak ayında , artık geç mi erken mi yumurtlama oluyosa , baktım olmuyor şubat ayında doktordan takip yaptırdım, kesinlikle bence eğer yaptırabiliosan doktordan yumurta takibi yaptır, en güzeli o canm.o testler insanı strese sokuyor, inşallah Allah tez zamanda nasip etsin cnm
Hayırlı olsun çok sevindim böyle güzel haberler bizde motive ediyor en yakın zamanda bende alıp kullanicam inşallah faydasını görürüz .Sizde sorun kimdeydi?arkadaşlar merhaba;
ben preceed jeli aldım , aralık - ocak-şubat ayında kullandım, aralık ayında bir kez kullandım, ocak ayında 4 kez , şubat ayında 3 kez tam yumurtlama tarihlerimde kullandım, 1 martta aşılamayı kafama koydum, çünkü beklemek istemiyordum bebek için, pazartesi 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalan jelimi de arkadaşıma verdim bir denesin diye, belki bir vesile ama güzel bir vesile , inşallah kullananlara da iyi bir vesile olur.
Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Ben de dün aldım ama henüz kullanmadım. Bugün 16. Gün ama hala koyulaştırılmış olmadı ovulasyon da neden acaba? Normalde geçen ay 16. Gün koyuydu ama. Bu ay geç kaldı
cnım senin bat ne zaman bende jeli yarın alıcam bakalım ne olacak.. bu arada yumurta takibinde kaç yumurtan olmuştu
Hayırlı olsun çok sevindim böyle güzel haberler bizde motive ediyor en yakın zamanda bende alıp kullanicam inşallah faydasını görürüz .Sizde sorun kimdeydi?
Çatlatma iğnesi oldun mu canım klomen kullan mışmıydınCanım 29 ocak idi, bence yumurta sayına takılma, bana doktor şu kadar yumurtan var demedi, ama yumurtan var iyi demişti, ben de sonradan öğrendim rezerve falan bakıldığını, hatta bana amh testi yapmadınız hocam diye aramıştım gülmüştü, sen her söylenene takarsan işimiz zor demişti:)
Çatlatma iğnesi oldun mu canım klomen kullan mışmıydın
gittim canım bakalım cumartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı olsun..yok canım ben hiç bişey kullanmadım, zaten 3. ay oldu bebek çok şükür, ama tavsiyem çok iyi bi doktora git seni güzel yönlendirsin
cnm bebegim hayorli ugurlu olsun insaallaharkadaşlar merhaba;
ben preceed jeli aldım , aralık - ocak-şubat ayında kullandım, aralık ayında bir kez kullandım, ocak ayında 4 kez , şubat ayında 3 kez tam yumurtlama tarihlerimde kullandım, 1 martta aşılamayı kafama koydum, çünkü beklemek istemiyordum bebek için, pazartesi 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalan jelimi de arkadaşıma verdim bir denesin diye, belki bir vesile ama güzel bir vesile , inşallah kullananlara da iyi bir vesile olur.
ben dün eczaneden temin ettim hiç zor olmadı canımkizlar merhaba ben bu jeli nerden alicam ama internet disinda eczanelerde varmidir
aaaa tesekkur ederim cnm gezinirken denk geldi yumurtlama d9nemine girmek uzereyim alip deneyeyim belki bir vesile olur yaaaben dün eczaneden temin ettim hiç zor olmadı canım
aynen bende yeni konu açtımda yazan olmadı preseedle ilgiliaaaa tesekkur ederim cnm gezinirken denk geldi yumurtlama d9nemine girmek uzereyim alip deneyeyim belki bir vesile olur yaaa
insaallah bizede faydali olur cnmaynen bende yeni konu açtımda yazan olmadı preseedle ilgili
Bu ay Ben de ovulasyon testiyle birlikte pre seed'i kullanacagim. Geçen ay takvimle hesaplayarak kullandim ama sanirim yumurtlama gününe denk getiremedim. Çünkü bu ay adet oldugum tarihten geriye 14 gün sayiyorum, yumurtlama günü 16 subata denk geliyor. Ben pre seed'i ilk 18 Martta kullandim. O yüzden bu ay ovulasyon testiyle kullanacagim ki garanti olsun. Insallah ise yarar. 2 yildir bebek sahibi olmaya çalisiyorum